Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-06-14, 08:35
Manta 060 + MapaMap 3D v.5.0 - Auchan
Autor Wiadomość
kurozukin
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-07-24, 00:10   Manta 060 + MapaMap 3D v.5.0 - Auchan

Od dziś (24.07) w auchan jest dostępna (wg gazetki) Manta 060 z MapaMap 3D v.5.0 za jedyne 279zł :)
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3457
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-24, 06:57   

kurozukin napisał/a:
Manta 060 z MapaMap 3D v.5.0 za jedyne 279zł
Myślałem że to Akira, ale jednak to Manta zeszła poniżej 300,-zł.
_________________

 
 
blatow
Waypoint


Dołączył: 08 Mar 2008
Posty: 19
Wysłany: 2008-07-24, 10:52   

pytanko czy da rade na tej mancie 060 wgrac automape 509 ?
 
 
kurozukin
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-07-24, 19:49   

Byłem dziś w auchan koło Częstochowy - to manta ale 040 nie 060, sprzedawca tłumaczy to "błędem w gazetce"
 
 
Kielu 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 163
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-07-24, 21:27   

Żaden błąd 060 jest za 279 zł a 040 za 329zł.
_________________
Manta Easy Rider 420 + 2GB + AutoMapa 5.3 + TomTom 7
"Tak filmowej akcji w historii sosnowieckiej Policji jeszcze nie mieliśmy" xD
 
 
vibor 
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 31 Mar 2008
Posty: 91
Wysłany: 2008-07-28, 10:36   

Potwierdzam: Manta 060 za 279pln, sam kupiłem dla znajomej i odblokowałem, chodzi aż miło, szybko wyszukuje satelity i jak na razie jest ok. Używa iGO8 ,MM oraz AM 4.1.2.
_________________
Lark FreeBird 50.1 unlocked :) : +8GB SDHC : MapaMap Top for Lark 7.4.2 PL-2012Q4 , AutoMapa 6.11e PL
 
 
Kielu 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 163
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-07-28, 15:42   

vibor, możesz coś wiecej napisać o odblokowaniu ? Czy łatwo
_________________
Manta Easy Rider 420 + 2GB + AutoMapa 5.3 + TomTom 7
"Tak filmowej akcji w historii sosnowieckiej Policji jeszcze nie mieliśmy" xD
 
 
vibor 
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 31 Mar 2008
Posty: 91
Wysłany: 2008-07-28, 17:32   

tym programem przeznaczonym do Manty z mapami od MM , wcześniej lepiej zrobić kopię rejestru i programów. Odblokownie trwa chwilę.
link
_________________
Lark FreeBird 50.1 unlocked :) : +8GB SDHC : MapaMap Top for Lark 7.4.2 PL-2012Q4 , AutoMapa 6.11e PL
 
 
Damixx 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Lip 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-30, 11:36   

Witam czy mógłby mi ktoś w miarę przystępnie wyjaśnić jak wrzucić igo8 lub MM na nieodblokowane urządzenie? Nie wiem też jak można uruchomić mapę bezpośrednio z karty, jak zmieniam nazwy katalogów to tak jakby nie widział w ogole karty i uruchamia się z wbudowanej pamięci

Oki sam do wszystkiego doszedłem w razie czego to macie tu opis co i jak zeby zainstalować IGO 8 ;]

Oki to stawiacie browca i wam powiem :D Najlepiej miec wersje bezinstalacyjna IGo kopiujecie na SD katalog IGO 8 zmieniacie na MapaMap30 dokladnie takie wielkosci liter, nastepnie igo8.exe zmieniacie na MAPAMAP3 wielkimi literami i bingo, no prawie teraz wchodzimy do pliku sys.txt usuwacie z niego wszystko i kopiujecie to:
[folders]
app="\SDMMC\mapamap30"
exe="mapamap3.exe "
data="\SDMMC\mapamap30"
content="\SDMMC\mapamap30\CONTENT"


[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="320_240"
vga=1

[rawdisplay]
class="landscape"

screen_x=320
screen_y=240

[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1

[map]
auto_nightmode=0

[msnd]
msnd.start=0

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

zapisujecie i mapka rusza :D Pozdrawiam, na forum manty ludzie rozdaja linki do bezinstalacyjnej wersji IGO 8;]

[ Dodano: 2008-08-07, 19:18 ]
Witam mam problem z mantą 060 normalnie ja wyłączyłem a gdy następnym razem chciałem włączyć to zawiesiła się na ekranie startowym! Co mam robić?
 
 
sewaj
Waypoint


Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 16
Wysłany: 2008-09-21, 08:33   

@Damixx - Na Mantcie 060 bardzo łatwo uruchomić jakikolwiek program czy mapę. Wystarczy na karcie SD utworzyć folder o nazwie : Explorer.exe i mamy częściowo odblokowaną nawigację, co w zupełności wystarczy do przeciętnych zastosowań. Nie tracimy gwarancji, po wyciągnięciu karty mamy nawigację w stanie fabrycznym. Nie trzeba modyfikować rejestru, plików konfiguracyjnych czy kasować oryginalnie wgranej mapy, można korzystać np. z automapy z Europą, która zajmuje około 1,7 GB na karcie. Jeśli mamy tak zrobioną kartę to oczywiście Manta pokaże nam po starcie katalogi nawigacji i trzeba wejść w SDMMC i odpalić ręcznie dany program, tzw. dwuklikiem na pliku wykonywalnym danego programu.
 
 
diler22 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-01-04, 01:13   

siemanko gdzie znajde mape europy na nawigacje manta 060 2GB da sie ja skads wogole sciagnac
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11