Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navio 515 odblokowanie
Autor Wiadomość
CrisAGC 
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 17 Maj 2014
Posty: 18
Wysłany: 2014-05-18, 10:25   Navio 515 odblokowanie

Czy ktoś jest w stanie pomóc mi i podpowiedzieć, czy da się takiego coś zrobić i jak w GoClever 515?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-05-18, 10:52, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 182 razy
Wiek: 27
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4523
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-18, 10:44   

CrisAGC,
Tak.
Wystarczy wgrać odpowiedni pulpit :arrow: http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18626
Wysłany: 2014-05-18, 10:45   

CrisAGC napisał/a:
czy da się takiego coś zrobić i jak w GoClever 515?
Oczywiście. Spróbuj wg GoClevera 5080
___Olivia_ napisał/a:
515 to jest kopia 5080.


P.S. Wydzieliłem z "Rodzaje odblokowań"
_________________

 
 
CrisAGC 
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 17 Maj 2014
Posty: 18
Wysłany: 2014-05-18, 11:55   

Olivia, przeszukałem i znalazłem coś takiego:

http://www.my-navia.pl/vi...der=asc&start=0

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=21838

http://www.my-navia.pl/vi...der=asc&start=0

Dobrze szukam? Któryś z tych tematów się nadaje do mojej nawi?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9538
Wysłany: 2014-05-18, 11:59   

Nadaje się każdy o rozdzielczości zgodnej z Twoim urządzeniem. Jedyny kłopot może być z uruchomieniem.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
CrisAGC 
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 17 Maj 2014
Posty: 18
Wysłany: 2014-05-18, 12:04   

A co dokładnie z uruchomieniem może się dziać?
Spróbować którąś paczkę zainstalować na kartę i w każdej chwili wrócę do ustawień fabrycznych bez problemów czy lepiej nie kombinować gdy nie mam 100% pewności?

Głównie to chodzi mi oto, że jako ekran powitalny chciałbym logo Opla i taką samą też chciałbym tapetę.. reszta menu, ikony itp mogłaby zostać taka sama jak jest fabrycznie..
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9538
Wysłany: 2014-05-18, 13:02   

Problem może byc taki, że nowe menu schowa się pod fabrycznym - to wszystko.
Co masz na mysli mówiąc "tapeta" - tło pod tym: http://img30.olx.pl/image...r-pozostale.jpg ?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
CrisAGC 
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 17 Maj 2014
Posty: 18
Wysłany: 2014-05-18, 13:18   

tak, zamiast tego białego tła pod ikonami chciałbym np logo opla..
i przy uruchamianiu też logo opla zamiast logo goclever..
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9538
Wysłany: 2014-05-18, 13:37   

To pierwsze wymaga (chyba) zmiany w pliku exe startującego menu.
To drugie - wątek http://www.my-navia.pl/vi...823&view=newest
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 182 razy
Wiek: 27
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4523
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-18, 13:42   

CrisAGC,
Zapomnij o tym, to jest cała przeróbka ukrytej partycji ResidentFlash2. Jedna mała literówka i navi uwalona.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
CrisAGC 
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 17 Maj 2014
Posty: 18
Wysłany: 2014-05-18, 16:56   

Zapomnieć o tapecie pod ikonami, tak?
A ten obraz startowy można zmienić?
Odesłaliście mnie do wątku założonego przeze mnie samego, gdzie jednoznacznej odpowiedzi nie dostałem i nadal nie wiem czy da się takie coś zrobić w GoCleverze 515?
Proszę o jednoznaczną odpowiedź i jakąś instrukcję jak to zrobić..
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 182 razy
Wiek: 27
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4523
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-18, 17:03   

CrisAGC napisał/a:
Proszę o jednoznaczną odpowiedź
Nie da się tego zrobić. Możesz zrobić nakładkę w postaci pulpitu.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
CrisAGC 
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 17 Maj 2014
Posty: 18
Wysłany: 2014-05-18, 17:17   

jaką nakładkę? można jaśniej i wyczerpująco?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 182 razy
Wiek: 27
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4523
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-18, 17:18   

CrisAGC napisał/a:
jaką nakładkę?

___Olivia_ napisał/a:
Wystarczy wgrać odpowiedni pulpit http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
CrisAGC 
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 17 Maj 2014
Posty: 18
Wysłany: 2014-05-18, 17:22   

No i dlaczego odsyłacie mnie albo do mojego tematu gdzie odpowiedzi nie dostałem lub do jakiegoś działu, który przejrzałem, wytypowałem 3 tematy z niego, które wg mnie by się nadawały i pytałem Was o wskazanie konkretnego i wyprowadzenie mnie z ewentualnego błędu i nadal odpowiedzi nie otrzymałem.
Ja swoimi postami być może zaśmiecam to forum, ale Wy wcale nie pomagacie...

Czy to tak trudno napisać konkretnie w punktach co należy zrobić, by w GoCleverze 515 mieć inne logo startowe? :roll:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 11