Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Binatone F350
Autor Wiadomość
marcin32111
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lut 2014
Posty: 13
Wysłany: 2014-02-03, 20:19   Binatone F350

Witam potrzebuje wszystkie pliki do odblokowania binatone f350 po prostu wszystkie raze z programami i nie tylko . Pomoze ktos
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2389
Skąd: Google
Wysłany: 2014-02-04, 08:47   

Mam coś od Binatone B350.

Zapukaj http://chomikuj.pl/januszek2245/BINATONE+CARRERA może coś on wymyśli.
_________________
Poradniki
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2014-02-04, 10:24   

Cytat:
bo cos pogrzebałem
A w ogóle to urządzenie działa?

[ Dodano: 2014-02-04, 10:25 ]
Spróbuj wg http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=37160
_________________

 
 
marcin32111
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lut 2014
Posty: 13
Wysłany: 2014-02-04, 14:50   

Tak działa
 
 
marcin32111
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lut 2014
Posty: 13
Wysłany: 2014-02-04, 20:23   

http://www5.zippyshare.com/v/51621020/file.html

[ Dodano: 2014-02-04, 20:24 ]
cos takiego jest jak podłączyłem
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-02-04, 20:38   

marcin32111,
Czyli komputer nie widzi Twojego urządzenia, tylko jako dysk przenośny.
:arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=144982#144982 punkt 2

[ Dodano: 2014-02-04, 20:46 ]
marcin32111 napisał/a:
nie rozumiem
Tu czytałeś :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=395749#395749
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2014-02-04, 21:27   

marcin32111 napisał/a:
nie odpala głuwnego panelu tylko z karty
Może zacznij od wyjasnienia, co to znaczy.
Co się dzieje po włączeniu urządzenia? Widzisz fabryczne menu jak to http://www.staticwhich.co...f350-213187.jpg czy cos innego?
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-02-04, 21:31, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
marcin32111
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lut 2014
Posty: 13
Wysłany: 2014-02-04, 21:29   

jednak musze odac do kogos co da rade

[ Dodano: 2014-02-04, 21:30 ]
widze windowsa ce 6.0 a wczesniej było fabryczne

[ Dodano: 2014-02-04, 21:34 ]
nie mogie znalesc jak to wyglądało w oryginalne
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-02-04, 21:34   

marcin32111 napisał/a:
widze windowsa
Napisz co masz na karcie SD i w katalogu ResidentFlash.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2014-02-04, 21:37   

marcin32111 napisał/a:
musze odac do kogos co da rade
Nikt nie da rady, bo sam nie wiesz, czego chcesz.
Zacząłeś od prośby o pliki do odblokowania nawigacji, a ona już jest odblokowana - bo Windows na starcie to włąśnie odblokowanie..

Jak miło, że po 24 godzinach naszych prób odblokowania, powiedziałeś, że wcale nie chcesz odblokować, a wręcz przeciwnie...

No to do roboty - oczywiście, nie masz pojęcia, jak to zrobiłeś?
Bo przywrócenie ustawień fabrycznych robi sie tak samo, jak odblokowanie, tyle że "od końca"

Pierwsze pytanie - jak uruchamiasz sprzęt bez karty w slocie, to co sie dzieje?

[ Dodano: 2014-02-04, 21:41 ]
Jak załatwimy sprawę, to przeczyszczę wątek (porady o odblokowaniu wylecą do kosza)
_________________

 
 
marcin32111
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lut 2014
Posty: 13
Wysłany: 2014-02-04, 21:44   

bede wam fotki wysyłał co i jak ok
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2014-02-04, 21:46   

Szybciej będzie, jak napiszesz.

P.S. Załączanie zdjęć http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 p.34
_________________

 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2389
Skąd: Google
Wysłany: 2014-02-04, 21:47   

marcin32111 napisał/a:
widze windowsa ce 6.0
Odblokować odblokowanego windowsa a teraz chcesz zablokować tylko po co? Obecnie masz możliwość uruchomienia programu nawigacyjnego z pulpitu bez ingerencji w pliki urządzenia.

Tak jak napisał jacekp1313,
jacekp1313 napisał/a:
jak uruchamiasz sprzęt bez karty w slocie, to co sie dzieje?
_________________
Poradniki
 
 
marcin32111
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lut 2014
Posty: 13
Wysłany: 2014-02-04, 21:51   

a jest jakis sposób przywrócić ustawienia fabryczne
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-02-04, 21:53   

marcin32111,
Jest.
Napisz
Google napisał/a:
Tak jak napisał jacekp1313,
jacekp1313 napisał/a:
jak uruchamiasz sprzęt bez karty w slocie, to co sie dzieje?
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9