Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 09:55
AM Android - wyznaczanie trasy
Autor Wiadomość
januszpe 
Navi Expert
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 214
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2020-07-03, 21:23   

no widzicie że jak można to można, tak mi szkoda żebrzących rumunów!
A jest już wersja 5.7.1
 
 
inek1 
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 202
Skąd: Poznań
Wysłany: 2020-07-04, 07:42   

januszpe napisał/a:
no widzicie tak mi szkoda żebrzących rumunów!

Ups
_________________
Gość, miłego dnia.
 
 
rawid 
Navi Expert



Pomógł: 3 razy
Wiek: 47
Dołączył: 04 Sie 2009
Posty: 223
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2020-07-09, 10:26   

automapa_5.7.1.apk

https://drive.google.com/file/d/1pnZ1bGj3T7Sc_kQIgd_7qyQuu-TuDLqo/view?usp=sharing
 
 
Arapaho 
Waypoint
BOOST YOUR LIFE!


Dołączył: 09 Lis 2009
Posty: 18
Skąd: JA JESTEM?
Wysłany: 2020-10-07, 09:29   

bolobol napisał/a:

Po nadpisaniu pobranych pilów, ponownym zaznaczeniu opcji "wymieniaj dane",
wyznaczona trasa znów była "kosmiczna"!!! :evil: :oops:
Mało tego - powrót do "starych" danych nie odwrócił sytuacji i dopiero ponowna instalacja "od 0", usunęła problem. Wychodzi na to, że póki co, będę się musiał obejść bez aktywnego LD! :-( :-( chyba... że o czymś nie wiem.
Będę zatem wdzięczny, jeśli ktoś podpowie jak problem "kosmicznych" tras
w aAM 4.5 i mapach pow 2000 - rozwiązać...


Panowie, proszę o pomoc, bo już sobie nie radzę. Z racji, że nie mogę zrootowac telefonu, nadal korzystam z 4.5.0 crk. Do tego mam mapę EU 2009. Po wprowadzeniu trasy nawet 3 km i jej wyznaczeniu jest wszystko OK, jednak gdy tylko GPS złapie fixa, AM prowadzi "kosmicznie" a czas dojazdu z kilku minut robi się ponad pól godziny.

Co najważniejsze, mam odznaczone LD a mimo wszystko po odpaleniu AM program ściąga sobie dane i katalog Traffic. Wyłącznie internetu nie jest dla mnie rozwiązaniem, bo AM jest zainstalowana na stacji multimedialnej w aucie i net potrzebuje do innych jego funkcji.

Z góry dziękuję za jakiekolwiek wskazówki.
Pozdrawiam,
Arapaho
_________________
--------------
Pozdrawiam,
Arapaho
 
 
 
januszpe 
Navi Expert
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 214
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2020-10-07, 21:43   

tylko 69pln i masz wszystko! można pisać o problemach ktoś Cię wysłucha, odpowie. Czy zdajesz sobie sprawę ile to jest 69pln???!!! Przemyśl, ja tak zrobiłem i nie żałuję. A jeszcze powiem że AM 4.5 do 5.8 to cała epoka, milion lat p.n.e.
 
 
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Pomógł: 36 razy
Wiek: 67
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1547
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2020-10-08, 09:53   

januszpe napisał/a:
tylko 69pln i masz wszystko! ...

Pełna zgoda. W grudniu ub. roku wysupłałem z emerytury 69 zł i od tej pory mam zawsze najświeższe dane, najnowszą mapę i zero problemów. W grudniu zamierzam przedłużyć prenumeratę. Moja najnowsza apka to 5.7.16 Build 3398 mapa 2009 (skąd zatem wersja 5.8 ???). O apce 4.5 już zapomniałem.
Teraz praktycznie korzystam tylko z wersji na smartfonie. Nie mniej w tle zawsze Yanosik. :)
(tak na wszelki wypadek - ma liczniejszą grupę aktywnych użytkowników)
_________________
WayteQ X960, HUAWEI P10, Lenovo Yoga 2 1050L.
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 9
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1532
Wysłany: 2020-10-08, 10:35   

zibi1953 napisał/a:
skąd zatem wersja 5.8 ???

https://www.likoton.pl/zo...w-wersji-5-8-0/
https://www26.zippyshare.com/v/qCdSNw4a/file.html
Zainstalowana. Działa. Pobrała mapy EU 5.69 GB. ;-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10