My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 13:31
MM Android - patchowanie
Autor Wiadomość
jurek7806
Navi Expert


Dołączył: 11 Gru 2008
Posty: 294
Wysłany: 2012-06-08, 18:11   

Pojawiła się 4 czerwca 2012 nowa wersja MapaMap EURO 7.2.12 wersja map 2012Q1b. A2 Stryków - Warszawa brak, A1 do węzła Wieszowa, czyli chyba ta sama wersja co w wersji normalnej 7.2.6

Patcher od Pawła wydaje się że działa, żaden komunikat mi się nie pojawił. Plik mapamap3.lic wkleiłem w 4 miejscach:
1. Android/data/mapamap.euro/App
2. Android/data/mapamap.euro/Maps/PL-UA-2012Q1b/eu
3. Android/data/mapamap.euro/Maps/PL-UA-2012Q1b/pol
4. Android/data/mapamap.euro/Maps/PL-UA-2012Q1b/ukr
Ostatnio zmieniony przez jurek7806 2012-06-08, 18:28, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
j3ryw
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 9
Wysłany: 2012-06-27, 08:22   

pawel_1980 mam pytanie jak zastosować patcher dla mapymap na androidzie jeśli zainstalowana jest na tablecie i nie ma numeru imei jak wygenerować mapamap3.lic?
 
 
Danielos 102
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 21 Lis 2009
Posty: 172
Wysłany: 2012-06-27, 08:52   

Witam kolego i3ryw tutaj masz wszystko ze szczegółową instrukcją http://chomikuj.pl/kierzn...,1603431267.apk Pozdrawiam
 
 
j3ryw
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 9
Wysłany: 2012-06-27, 13:34   

Danielos 102 napisał/a:
Witam kolego i3ryw tutaj masz wszystko ze szczegółową instrukcją http://chomikuj.pl/kierzn...,1603431267.apk Pozdrawiam

Nie przeczytałeś ze zrozumieniem mojego poprzedniego postu,
nic nie daje Twój opis, aktywować na komórce potrafię, jednak jak to zrobić na tablecie bez numeru IMEI który jest potrzebny do generatora?
 
 
Danielos 102
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 21 Lis 2009
Posty: 172
Wysłany: 2012-06-27, 17:39   

Kolego podaj co to za tablet,moduł gps nie ma z IMEI nic wspólnego,u mnie wchodzisz w ustawienia i masz urządzenie klikasz i masz numer modelu wersja jądra numer kompilacji i na końcu masz IMEI.
 
 
j3ryw
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 9
Wysłany: 2012-06-27, 19:25   

Tablet to VEDIA TABTV . W ustawieniach po wejściu w urządzenie mam tylko
-użycie baterii
-numer modelu
Android for Vedia tabtv
-wersja systemu Android
2.3.3
-wersja jądra
2.6.35.7-tcc
root@mid-desktop#355
-numer kompilacji
A700.20111207.160332

i nic więcej w tym menu nie ma klikalne jest tylko użycie baterii
 
 
jot99 
Waypoint


Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 34
Skąd: Polska południowa
Wysłany: 2012-07-01, 07:33   

W tabletach IMEI to same zera, przynajmniej tak jest w moim. A sprawdzić to możesz instalując Android System Info :)
 
 
massiwo
Waypoint


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 27
Wysłany: 2012-07-04, 05:35   

sciągamy 3 pliki na dysk
instalujemy aplikację .apk na naszer urządzenie z sys android
uruchamiamy patcher i w zakładce android podajemy niezbedne rzeczy tj
scieżkę dostępu do mapy
imei naszego urządzenia
serial wpisujemy obojętnie jaki
klikamy wygeneruj
zapisujemy plik z licencją mapamap3.lic do
X:\Android\data\mapamap\app\
plik z mapą kopiujemy do
X:\Android\data\mapamap\maps


koledzy mam pytanie, bo zrobilem tak... i chyba cos nie halo
sciezke dostepu do mapy w tym patcherze to podaje na kompie, tak? wskazalem tam jakis plik w katalogu pol
niestety na telefonie w katalogu android po instalacji apki nie zostaly utworzone zadne katalogi mapamap
takze utworzylem je sam, przekopiowalem wszystko jak trzeba i apka w telefonie po otwarciu mowi, ze chce pobrac dodatkowe dane z internetu, takze chyba cos nie tak robie?
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1269
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2012-07-04, 07:31   

massiwo napisał/a:
sciezke dostepu do mapy w tym patcherze to podaje na kompie, tak?
Gdzie masz podane w instrukcji że na kompie?
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
Geoeye 
Waypoint
Geoeye


Wiek: 25
Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 97
Skąd: Polska
Wysłany: 2012-07-07, 06:43   MapaMap Euro 2012

Witam. Mam taka dla was mała sugestie koledzy. Tak wiec. Kiedyś pobrałem mapa-map i testowałem przez 7 dni. Niestety chcący sobie wczoraj nawet scrackowana wersje mapamap na android pobrać komponenty mapy i same mapy kraju pisało ze wersja demo wygasła i żebym sobie kupił licencje. Wiozłem mapa-map edycje euro 2012. Ścigało mi mapę polski i Ukrainy. Z folderu wyodrębniłem sama mape polski a następnie stworzyłem folder o nazwie PL-2012Q1. Tu zastosowałem cracka wkleiłem do folderu mapa-map i działa. Także to jest taka mała podpowiedz dla tych co wykorzystali już licencje 7 dniową. Mam nadzieję że pomogłem.
 
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 269
Wysłany: 2012-07-07, 11:42   MM mapy Q2 2012

Działają z programem 7.2.6 dla andka.Mapki z wersji od Larka wrzuciłem do fona zastosowałem lekarstowo 3.3.1 by pawel_1980 :-) :-)

Zachwyt przed wczesny mapę zarejwstrowałem ale w miejscu mapy biała plama :cry: :cry: :cry: jednak jak znajdę chwilkę czasu to powalczę(pilny wyjazd :cry: :cry: ) chyba że mnie ktoś ubiegnie
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
jurek7806
Navi Expert


Dołączył: 11 Gru 2008
Posty: 294
Wysłany: 2012-07-09, 19:20   

Wersja 7.2.7 w markecie
Edit: niestety, jak już ktoś ściągnął poprzednią wersję, to wyskakuje komunikat że wersja trial została wykorzystana i mapy ściągnąć nie można.
 
 
revan881
azymut


Dołączył: 11 Lip 2012
Posty: 1
Wysłany: 2012-07-11, 13:07   

Trzeba jeszcze raz wygenerowac lic. dla mapy i zadziała :)
Niestety i na nowej wersji nie działają mapy 2012Q2 :-/ tzn cukiereczek działa i generuje plik licencyjny, ale po uruchomieniu mapy widac tylko "kremową" plame...
 
 
Radzikgsm
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Maj 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-07-12, 13:16   

Witam

Potrzebuje instrukcji jak dla debila jak uruchomic mapamap na androidzie 2.2

Mam tablet goclever i101, instaluje MapaMap_Android_7_2_6.cracked.apk.

Odpalam patchera, daje android i teraz pytanie jaki imei ma moj tablet ?? Odpaliem android system info i podany numer jest o 1 cyfre/litere za dlugi.

Teraz tak wchodze do x:\android\data\mapamap i tam wciskam katalogi z mapy czyli :

app
maps

w katalogu maps mam jeszcze katalog PL-2012Q1 i tam sa mapy.

Wygenerowany plik wciskam do katalogu x:\android\data\mapamap\maps\

Odpalam program i pyta czy chce triala daje tak podaje e-maile to pisze ze juz odpalenie triala nie jest mozliwe.

Musze odpalic mapemap bo koles co sprzedal tableta twierdzi ze gps chodzi na mapiemap.
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 269
Wysłany: 2012-07-25, 15:29   

jurek7806 napisał/a:
Wersja 7.2.12 w markecie

Lekarstwo 3.3.1 nie działa
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10