My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Clarion Map670 - skasowany katalog Clarion
Autor Wiadomość
mierzwin
azymut


Dołączył: 01 Wrz 2013
Posty: 3
Wysłany: 2014-01-02, 17:58   Clarion Map670 - skasowany katalog Clarion

Witam, pech chciał, że podczas aktualizacji mapy na My Flash Disk skasowałem folder Clarion. Niestety jest on już nie do odzyskania. I mam teraz problem, bo przy wgraniu do pamięci wewnętrznej nowej mapy (Automapa z ustawionym autostartem na nawigacje Clarion) nie mogę jej zestawić z menu startowym.

System operacyjny nie był odblokowywany. Nie mam do tego karty pamięci (najmniejsze w domu to 8GB) i stąd moje pytanie. Czy istnieje sposób, aby odtworzyć folder Clarion? Albo czy istnieje możliwość podpięcia nowej Automapy pod przycisk nawigacja w menu startowym?

Z góry dziękuję za pomoc, bo szukałem (i na forum i w google) i odpowiedzi nie znalazłem.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18001
Wysłany: 2014-01-02, 18:10   

Spróbuj wgrać menu z postu http://www.my-navia.pl/vi...p=316531#316531

A co sie dzieje po włączeniu Clariona?
_________________

 
 
mierzwin
azymut


Dołączył: 01 Wrz 2013
Posty: 3
Wysłany: 2014-01-02, 18:24   

Menu odpala się poprawnie. Działają ustawienia, odtwarzacz Audio oraz przeglądarka do zdjęć. Nie mogę tylko podpiąć Automapy pod przycisk Nawigacja. Zazwyczaj robiło się to modyfikując plik menu, ale nigdzie go nie mogę znaleźć.

Jak już wspominałem - teoretycznie Automapa została zainstalowana w pamięci nawigacji z opcją autostartu. No właśnie, ale na teorii się kończy.

Spróbuje z instalacją tego menu.
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1382
Skąd: Kraków
Wysłany: 2014-01-03, 16:01   

Witam

Miałem kiedyś Clariona 770 (większa pamięć niż w 670) - gdzieś powinienem mieć kopię katalogu Clarion

Jeśli będzie Ci pomocny to daj znać => może wystarczy sam plik Clarion.exe


Jak pamiętam, to klawisz wywoływał plik o nazwie Clarion.exe w katalogu CLARION => czy nie wystarczy wgrać Automapy do katalogu Clarion i przemianowac plik EXE na Clarion.exe?

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 9