My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-12-17, 10:20
Navio 515 problem z uruchomieniem
Autor Wiadomość
tabdaria
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-02-05, 13:25   Goclever 515 nie łączy się z programem

Witam mam mały problem iż posiadam system windows 7 i nawigację Goclever 515 i nie mogę połączyć się z nawigacją tzn w programie Ceregeditor po naciśnięciu połącz wyświetla komunikat "Błąd połączenia sprawdź połączenie Activsync i spróbuj ponownie". nie wiem od czego to zależne w na innym komputerze windows 7 jest to samo.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18184
Wysłany: 2014-02-05, 14:34   

Po pierwsze - przestań zakładać z każdym problemem nowy wątek. Scaliłem.

Po drugie - czy urządzenie jest widziane przez komputer? Bo CeReg korzysta z wcześniej ustanowionego połączenia

Więcej o edytorach rejestrów: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 p.31
_________________

 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-02-05, 15:12   

Zmień tryb USB z dysku na AS...
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
tabdaria
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-02-05, 17:11   

Tak kolego jacekp1313 widzi jako pamięć. A kolego dasior591 niestety na navi widoczny komunikat Open egistry error więc w nawi za dużo nie zmienię chyba że chodziło o windowsa.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18184
Wysłany: 2014-02-05, 17:44   

Dwa dni temu dostałes odpowiedź
dasior591 napisał/a:
Serwis, wgrają soft i będzie ok :)
_________________

 
 
tabdaria
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-02-05, 18:15   

Tak dostałem ale odnośnie nawigacji, a ja kolego próbuję się podłączyć w urządzeniem przez program i on się nie łączy dlatego też 2 temat.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9469
Wysłany: 2014-02-05, 18:19   

Gdyby nawigacja była sprawna, to bys sie połączył bez problemu
Jak na jakiejś aukcji pojawia się zepsuta nawigacja, to prawie zawsze jest nie do odratowania.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
fudi 
azymut
GoClever 5055 PL


Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 1
Wysłany: 2014-04-19, 09:48   

Hej!

Czy jest szansa na zreuploadowanie pliku GPStest? Mam Navio 515 z wykasowanym Windowsem i chcę przywrócić go do życia za pomocą oryginalnego FW.
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-04-22, 10:50   

A skąd oryginalny FW?
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
myrsik
Waypoint


Dołączył: 11 Sty 2009
Posty: 128
Wysłany: 2014-05-18, 11:59   

Witam

Mam 2 identycznie uszkodzone navigacje 515.

- po załączeniu tylko logo na ekranie
- ekran "klina" przy naciskaniu na niego
- łączy się z kompem jako dysk zewnętrzny (4GB)
- na dysku automapa i fabryczna MobileNavigator1-200

Nie brakuje czegoś na dysku , aby odpaliło? Ma ktoś może zawartość pamięci wewnętrznej?

Jest to do uratowania w warunkach domowych, czy tylko serwis GC?

Pozdrawiam
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-05-19, 10:42   

Wyslij na serwis, po to sie ma gwarancje :)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
marcin1990v
azymut


Dołączył: 24 Cze 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-06-24, 14:34   Goclever 515 pierwszy start?

Witam,dzisiaj zakupiłem nawigacje goclever 515 gdy ją włączam pokazuje sie windows i co mam z tym zrobic czy czegos brakuje a na samym poczatku pokazał sie komunikat ''błąd UI open registry error'' pomocy
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-24, 14:41   

Próbowałeś resetować nawigację?
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
marcin1990v
azymut


Dołączył: 24 Cze 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-06-24, 14:46   

Nie jeszcze nic nie restartowałem czy mam to zrobic ?
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-24, 14:52   

Dołączyłem do istniejącego wątku. Wysyłaj do serwisu.
A tak na marginesie to sprzęt kupiłeś nowy czy od kogoś? Jeśli nowy to zdrowo GC jedzie z klientami :-/
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 11