Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
NavRoad Xaro
Autor Wiadomość
Lacrooix
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Paź 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-10-14, 11:47   NavRoad Xaro

Witam,

Mam takie pytanie właśnie dzisiaj zakupiłem nawigacje XARO i jest ona na systemie Android wcześniej miałem Auro 2s.

Moje pytanie czy do tej nawigacji musze sciągnąć specjalna automape pod androida ? czy może być ta co miałem pod windowsa ? ;/

Jest to moja pierwsza taka nawigacja i jestem zielony ;/
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9538
Wysłany: 2013-10-14, 12:11   

Lacrooix napisał/a:
czy do tej nawigacji musze sciągnąć specjalna automape pod androida ?
Tak. Na każdy system operacyjny (Windows, Android, IOS) jest inna wersja programu i inna instalka
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Lacrooix
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Paź 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-10-14, 12:18   

czyli muszę zainstalować AutoMapa Android 1.6 ? to jest najnowsza ? dziwi mnie tylko to iż ta instalka ma nie cale 8 mb a tamta na win ponad 280 .. ;/
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6445
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-10-14, 23:05   

Lacrooix napisał/a:
dziwi mnie tylko to iż ta instalka ma nie cale 8 mb a tamta na win ponad 280 .. ;/

Nic dziwnego bo ta na andka to plik apk
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Lacrooix
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Paź 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-10-16, 18:42   

Dzięki wielkie za pomoc :)
Automapa wgrana :) działa idealnie :) zobaczymy teraz tylko czy dałem rade ominąć limit czy nie ;p

Jakie polecacie aplikacje na androida ?:]
 
 
sajmonprz1
Waypoint


Dołączył: 02 Lip 2009
Posty: 15
  Wysłany: 2013-10-17, 19:37   Xaro

Też zakupiłem tą nawigację i mam pytanie do ich użytkowników.
Przy próbie regulacji jasności nic się nie dzieje,przesuwak na panelu działa lecz reakcji żadnej.
Czy też tak macie w tej nawigacji?

Pozdrawiam
 
 
fantomen
azymut


Dołączył: 27 Paź 2013
Posty: 1
Wysłany: 2013-10-27, 09:30   

Tak niestety jest. Prawie zero reakcji. A wiecie o co chodzi z pamięcią wewnętrzną nand flash? Niby ma mieć 4GB a w menedżerze widzę coś ponad 1GB?
 
 
sajmonprz1
Waypoint


Dołączył: 02 Lip 2009
Posty: 15
Wysłany: 2013-10-27, 20:21   

Zadałem pytanie firmie NAVROAD kiedy planują wydanie aktualizacji, likwidującej ten feler.
Czekam na odpowiedź już pond miesiąc,jestem cierpliwy to jeszcze poczekam.
 
 
Lacrooix
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Paź 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-11-05, 09:30   

Mi na temat aktualizacji softa odpisali :

Szanowny Panie,



Sukcesywnie rozwijamy oprogramowanie do wszystkich linii naszych produktów w związku z czym nie wykluczamy możliwości pojawienia się takiej funkcjonalności w przyszłych jego wersjach.



Na tę chwilę może Pan skorzystac z programu umożliwiającego ściemnienie ekranu, typu „Screen filter” lub „Screen dimmer” który dostępny jest w sklepie Google Play.
 
 
sajmonprz1
Waypoint


Dołączył: 02 Lip 2009
Posty: 15
Wysłany: 2013-11-08, 16:22   

No to juz wszystko wiadomo.

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli firmy NAVROAD.
 
 
krepel 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Paź 2008
Posty: 5
Wysłany: 2014-04-27, 21:06   

Witam! jestem zainteresowany kupnem powyższej navi a jako ze śmiga ona na androidzie to chciałbym się zapytać czy istnieje możliwość instalacji i używania programu do nagrywania podczas jazdy
( wideorejestrator) i używania funkcji nawigacji równocześnie ? :lol:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 9