My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
5060 programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
xludek
Waypoint


Dołączył: 29 Lip 2016
Posty: 23
Wysłany: 2016-07-29, 22:15   

Jutro przetestuje i dam znać, jak nie zadziała będziemy się martwić :)
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4434
Skąd: Wawa
Wysłany: 2016-07-29, 22:23   

xludek,
Sahem napisał/a:
Nim sobie rano pospacerujesz na podanych ustawieniach znajdź w folderze głównym AutoMapy folder Settings Files a w nim pliki gps.info i gps.settings, usuń te pliki i pod chmurkami uruchom AutoMape. Pliki utworzą się na nowo.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
xludek
Waypoint


Dołączył: 29 Lip 2016
Posty: 23
Wysłany: 2016-07-29, 22:26   

Dzięki, tak zrobię jutro napiszę czy pomogło.

Wychodziłem rano ale tylko z psem, wystawiłem na tarasie navi złapała sygnał po kilkunastu minutach, myślę że jest okej. Plików nawet nie kasowałem.
Dzięki za rady.
 
 
xludek
Waypoint


Dołączył: 29 Lip 2016
Posty: 23
Wysłany: 2016-07-30, 21:21   

Kliknąłem po zamieszczeniu posta pomógł :).

[ Dodano: 2016-08-01, 18:49 ]
Dobrze koleżanki i koledzy, że nie zablokowaliście postu, mam następujące pytania.

Windows ce odblokowany, AM działa. Ale problem jest w momencie wyłączenia nawigacji, mam tylko do wyboru "suspend" ala uśpienie, ale wyłączyć nawigacji nie potrafię ?.

Dodatkowo, podczas jazdy automapa jak i nawigacja działa, po przebyciu drogi w pewnym momencie sygnał GPS zanikł zdarza się, ale pojawił się monit o "zwalniam zasoby" i zwiecha tak mi się wydaję bo od godziny to samo, czy jest na to rada inna niż reset lub rozładowanie baterii do 0%.
Czy można doinstalować jakąś nakładkę żeby można było wyłączać nawigację lub uzbroić ją w jakieś menu ? Pisałem że posiadam różne menu których jeszcze nie testowałem.

Poruszając się po pulpicie windows ce robi się monotonne ;) i brak wyłączenia i dodatkowych opcji doprowadza do poirytowania.

Czytałem przed momentem o "power button. exe" ale czy to w goclever zadziała ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18001
Wysłany: 2016-08-02, 06:57   

Wyłączanie jest elementem fabrycznego menu i nic z tym nie zrobisz.
Uruchamiaj oryginalny panel i dopiero wtedy zadziała wyłácznik.
Co do POWER OFF - spróbuj, na pewno nie zaszkodzi
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,25 sekundy. Zapytań do SQL: 9