Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navigon 8.2.5
Autor Wiadomość
iooo 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 25
Dołączył: 19 Wrz 2011
Posty: 7
Wysłany: 2012-07-16, 17:12   Navigon Flow

Witam. Mam taki problem. Kiedy chce zamknąć program to cały się wiesza i muszę restartować urządzenie. Mam urządzenie z odblokowanym Windowsem CE. Chodzi mi o to że jak wchodzę w tą ikonkę z telefonem to potem się pojwiają ikonka zamykanie, BT, Transmiter, Radio i Powrót i jak klikam na ikonkę zamykania to cały ten panel z ikonkami znika i cały program się zawiesza. Z góry dziękuję za odpowiedź
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-08-23, 12:54, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Krzychu91
Waypoint


Dołączył: 19 Cze 2009
Posty: 101
Wysłany: 2012-10-27, 14:17   Jak dodać przycisk do wył Navigon 8.2.5

Witam. Mam pytanie posiadam nawigacje SmartGPS 760 z Win6 i wgrałem sobie Navigona 8.2.5 lecz jest w nim drobny mankament nie widzę nigdzie ikonki do wyłączenia programu w poprzedniej wersji 8.01 klikałem na słuchawkę i tam był przycisk wył. a tutaj tego zabrakło i muszę wyłączać go ordynarnie i przy kolejny uruchomieniu nawigacja się resetuje przypuszczam, że jest to spowodowane tym wyłączaniem, ale zmierzam do tego czy ktoś ma jakiś patent żeby taki ów przycisk tam umieścić ?

Pozdrawiam
 
 
sumek80
Waypoint


Dołączył: 11 Kwi 2009
Posty: 53
  Wysłany: 2012-12-09, 11:18   

U mnie sa gotowce wraz z podrecznym menu na platforme Win CE 6 np do nawigacji MIO czy do Navigon 70 Premium lub Navigon 92 Premium Live. Softy w wersji 8.2.5, nie wspomne o kluczach, gdzie maja tutaj problemy z odpaleniem TMC na sofcie 8xxxx
_________________
Programy do nawigacji samochodowej, lotniczej
 
 
jabusan 
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2013
Posty: 33
Wysłany: 2013-04-06, 08:57   

Witam. Również przyłączam się do prośby o "przycisk". Zainstalowałem na swoim MX3 tą właśnie wersję Navigona - wszystko pięknie śmiga do chwili wyłączenia nawigacji. Podmienić jakiś plik? Ale jaki?
 
 
 
lackyd
młodszy inspektor GPS


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 08 Sie 2010
Posty: 14
Wysłany: 2013-07-20, 12:57   Navigon 8.2.5

Witam, dzisiaj pobrałem oprogramowanie jak w temacie lecz niestety jest ono w j.niemieckim bez możliwości zmiany na j.polski czy j.angielski.

Przeszukiwałem internet lecz nie znalazłem polskich plików może poda ktoś link do takowych.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-09-17, 07:42, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
lufa9999 
Waypoint



Wiek: 34
Dołączył: 08 Lip 2011
Posty: 99
Skąd: Hattersheim a.M.
Wysłany: 2013-07-21, 22:16   Re: Navigon Flow 8.2.5 brak j.polskiego

lackyd napisał/a:
Witam, dzisiaj pobrałem oprogramowanie jak w temacie lecz niestety jest ono w j.niemieckim bez możliwości zmiany na j.polski czy j.angielski.

Przeszukiwałem internet lecz nie znalazłem polskich plików może poda ktoś link do takowych.
Pozdrawiam


Ale skąd to pobrałeś? Przez Navigon Fresh aktualizowałeś? Czy ręcznie wgrałeś do navi?
_________________
Pozdrawiam.
Paweł
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18698
Wysłany: 2013-07-21, 22:28   

Spróbuj skopiowac z innej wersji http://www.my-navia.pl/vi...p=366390#366390
_________________

 
 
lackyd
młodszy inspektor GPS


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 08 Sie 2010
Posty: 14
Wysłany: 2013-07-21, 22:40   

Witam, Dziękuję za odpowiedzi
Mapy wgrałem ręcznie.

Dzisiaj wgrałem j.polski z wersji NAVIGON_8.01_Build_2742
na razie w trakcie testów lecz sądzę żę wszytko jest w porządku. Przez 3h testów na drodze navi działała poprawnie.
Pozdrawiam
 
 
lufa9999 
Waypoint



Wiek: 34
Dołączył: 08 Lip 2011
Posty: 99
Skąd: Hattersheim a.M.
Wysłany: 2013-07-21, 22:44   

lackyd napisał/a:
Witam, Dziękuję za odpowiedzi
Mapy wgrałem ręcznie.

Dzisiaj wgrałem j.polski z wersji NAVIGON_8.01_Build_2742
na razie w trakcie testów lecz sądzę żę wszytko jest w porządku. Przez 3h testów na drodze navi działała poprawnie.
Pozdrawiam


Będzie Ci działać dobrze. Nie musi być specjalna wersja pod 8.2.5. Ja też jeżdżę na 8.2.5, a pliki językowe mam z 7.7.5 (bo czystszy dźwięk jest) i wszystko działa elegancko.
_________________
Pozdrawiam.
Paweł
 
 
kacluk 
Waypoint


Dołączył: 24 Maj 2009
Posty: 35
Wysłany: 2013-09-13, 17:20   

Cześć. Ja na modecomie mx2 wgrałem Navigon MN 8.2.5 Build 2828 Premium + mapy q2 2013 wszystko działa pięknie... a co wyłaczania tam jest zrobione tak że po naciśnięciu słuchawki (pierwsza ikonka od lewej) pojawia się małe menu i tam jest ikonka wyłączenia:)

jakbyś chciał mogę ci podrzucić tą wersję. ale ona jest na 480x270 ekran. ale na większej moze też pójść
 
 
 
jabusan 
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2013
Posty: 33
Wysłany: 2013-09-15, 16:23   

kacluk, podaj jakiegoś linka do pobrania tej wersji - wypróbuję na mojej nawigacji Z góry dzięki!
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9574
Wysłany: 2013-09-15, 16:38   

Od pół roku na forum w dziale http://www.my-navia.pl/index.php?c=75
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jabusan 
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2013
Posty: 33
Wysłany: 2013-09-16, 20:55   

jestem_ktoś, jeśli chodzi Ci o Navigona z tego linku http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=37375 to właśnie ją mam i niestety nie posiada ona możliwości wyjścia z nawigacji, nie biorąc oczywiście pod uwagę przycisku reset...
 
 
 
kacluk 
Waypoint


Dołączył: 24 Maj 2009
Posty: 35
Wysłany: 2013-10-10, 10:28   

Witam, Panowie posiadam Navigona 8.2.5 Premium i po naciśnięciu słuchaczki mam opcję wyłączenia navigona i powrotu do głównego menu. Navigon przygotowany pod nawigację modecom MX2 uruchamiany z karty pamięci.

oto dowód na przycisk wyłączania:



Uploaded with ImageShack.us

Chomikuj Navigon 8.2.5 premium
 
 
 
mat666666
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Kwi 2010
Posty: 6
Wysłany: 2013-11-04, 12:40   

Witam posiadam nawigacje modecom MX2 pobrałem Navigona 8.2.5 Premium od kacluk i mam problem z wylaczaniem po nacisnieciu sluchawki nic nie ma jak rozwiazac ten problem ??
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12