My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-02, 14:39
VIVO S przyciski sprzętowe
Autor Wiadomość
rufioo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Paź 2011
Posty: 7
Wysłany: 2013-06-28, 19:22   VIVO S przyciski sprzętowe

Hejka

Zakupiłem to cudo i zastanawiam się czy istnieje możliwość zmiany funkcji przycisków w tej nawigacji? Chodzi o przyciski zmiany głośności. Czy można je ustawić na zmianę podświetlenia?

Z góry wielkie dzięki za pomoc.
 
 
tikotka
Maestro GPS


Pomógł: 148 razy
Dołączył: 05 Paź 2007
Posty: 2408
Skąd: Kraków
Wysłany: 2013-06-28, 19:58   

Krótka odpowiedź brzmi : nie nie można. Jest wprawdzie możliwość podpięcia się pod sprzętowe przyciski za pomocą powerbutton'a, ale wymagało by to wyłączenia fabrycznego menu Navroad, a i tak bezpośredniej regulacji podświetlenia byś nie zrobił (najwyżej wywołanie ekranu regulacyjnego za pomocą przycisku). Wymagane były by jeszcze dodatkowe skrypty. Kupa roboty krótko mówiąc.
 
 
 
rufioo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Paź 2011
Posty: 7
Wysłany: 2013-06-28, 20:44   

Uuuuuuuuuu nie dobrze....... miałem modecoma mx2 hd z automatycznym podświetleniem i było bez problemu :(
Rozumiem że w win ce nic nie pogrzebie....
Dzięki i pozdrawiam
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10