Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 10:03
Automapa Android fragmenty europy mozliwe?
Autor Wiadomość
osamabehuii
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Cze 2016
Posty: 7
Wysłany: 2016-08-11, 07:46   i znowu stek bzdur

powiedzmy szczerze mapa do windowsa ce i androida są IDENTYCZNE. o ile pod windowsa muszą byc złamane pliki mapy to w androidzie nie. przynajmniej w piraconych tak jest patchowana apka, wszystko załatwiane jest w aplikacji - wydłużony trial. jesli jest dobrze wyleczona to wszystko dziala, nie to nie. podobnie jest z kawalkami - dzieli sie instalatorem na pc i już, nie żadne craczone czy nie. przy okazji wydaje mi sie ze ostatnia 3.0.2 nie jest zlamana do mapy europa. u mnie nie działa na zadnym sprzęcie - dokladniej nie wyznacza trasy. ale rzecz w tym, ze kolesiowi nie oplaca sie wrzucic pliku ~20 mega z apk bo nie zarobi na sciagaczach wiec wali na serwer 400 mega pl, lub 4 giga europe. co ma napisać, ze aplikacja sama ściągnie lub ściągnij mapę ze strony automapy ewentualnie jak masz navi na ce to nie musisz ciagnac ileś tam razy bo już masz? "cracked" ch tam. bit w bit identyko z oryginałem. kto nie wierzy niech sprawdzi.
 
 
natash
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Maj 2011
Posty: 14
Wysłany: 2016-08-12, 19:28   

Ja mam taki problem.

1. Nie wiem jak zainstalować wersję Cracked na Androida...
2. Mam tylko 3gb miejsca na telefonie w pamięci wew, dodatkowo mam kratę 8gb, bez różnicy mi jak zainstaluje to albo cała na SD albo wybrane kraje na pamięć wew. Tylko jak to ogólnie zainstalować :)
 
 
lufa9999 
Waypoint



Wiek: 36
Dołączył: 08 Lip 2011
Posty: 104
Skąd: Hattersheim a.M.
Wysłany: 2019-07-25, 23:49   Automapa Europa, mapa Niemiec i Polski

Witam.
W wersji na Windows CE można wgrywać dowolne fragmenty mapy Europy, nie trzeba całej Europy instalować. Czy jest jakaś możliwość w wersji automapy na Androida żeby wgrać tylko mapę Niemiec i Polski? Nie potrzebuję całej reszty Europy i mam mało wolnej pamięci w telefonie...
_________________
Pozdrawiam.
Paweł
 
 
januszpe 
Navi Expert
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 214
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2019-07-26, 07:42   

o rany! lufa999 wgraj to co masz na WinCe do Androida i gotowe!!!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11