Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 10:03
Automapa Android fragmenty europy mozliwe?
Autor Wiadomość
kamczur44
Waypoint


Dołączył: 15 Gru 2009
Posty: 61
Wysłany: 2014-01-02, 13:19   

dzięki właśnie znalazłem instalkę 6.10 i wszystko działa :mrgreen:
 
 
fidotp 
Waypoint


Dołączył: 15 Gru 2013
Posty: 26
Wysłany: 2014-01-02, 14:59   

fidotp napisał/a:
Wycinane AM 6.12 Beta.


[ Dodano: 2014-04-20, 13:03 ]
Trochę późno ale....
Wycinek mapy Europy 1402_6.596a zawierający Polskę,Niemcy,Czechy,Słowację,Austrię,Szwajcarię,Belgię i Holandię.
Plik rar waży 0,98 GB a po rozpakowaniu 1,34 GB



Ściągnąć plik rar,wypakować folder Europe i zamienić go z folderem Europe w telefonie.
[url]https://drive.google.com*******

Dla chętnych głos Czesia.
Poprawione komunikaty, usunięte zająknięcia.
[url]https://drive.google.com*******
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2014-09-22, 20:21, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacula6 
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Wiek: 49
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 784
Skąd: kraków
Wysłany: 2014-06-22, 11:40   

bardzo proszę kolegów o zrobienie mi gotowych mapek na androida chodzi mi o mapy takich państw jak Polska. Niemcy .Austria.Slowenia .Slowacja .Czechy .Węgry .Chorwacja

dobrze by było dać na torenty bo internet mam słaby :-> dziękuje i czekam na waszą życzliwość :lol:
mam tel samsung gt i9070p

[ Dodano: 2014-06-23, 20:09 ]
nikt mi nie pomoże ? :-(
 
 
rav220
azymut


Dołączył: 22 Wrz 2014
Posty: 3
Wysłany: 2014-09-22, 08:56   

mam instalke am6.16 i androidowe mapy 1.7.3 usiluje zrobic mape z wycinkiem PL-Czechy-Slowacja i wyskakuje mi komunikat "wystapil blad podczas przygotowania map do instalacji"

z tego co wyczytalem potrzebuje starsza instalke automapy na win? prosze o jakiegos linka, najlepiej do samej am bez map bo mam bardzo slabe lacze
 
 
fidotp 
Waypoint


Dołączył: 15 Gru 2013
Posty: 26
Wysłany: 2014-09-23, 10:53   

Musisz mieć instalkę 6.10 lub 6.12
 
 
Kri$u
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Sty 2011
Posty: 5
Wysłany: 2014-09-30, 10:50   

rav220,
poniżej mapy dla Ciebie (Europe_1409_6.679_E056)
Linki na zippyshare.

Kod:
http://www37.zippyshare.com/v/23658410/file.html
http://www37.zippyshare.com/v/93518526/file.html
http://www37.zippyshare.com/v/6605887/file.html
http://www37.zippyshare.com/v/16609428/file.html
http://www37.zippyshare.com/v/40982030/file.html
Ostatnio zmieniony przez Kri$u 2014-10-05, 11:40, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
rav220
azymut


Dołączył: 22 Wrz 2014
Posty: 3
Wysłany: 2014-10-06, 08:48   

Kri$u napisał/a:
rav220,
poniżej mapy dla Ciebie (Europe_1409_6.679_E056)
Linki na zippyshare.

Kod:
http://www37.zippyshare.com/v/23658410/file.html
http://www37.zippyshare.com/v/93518526/file.html
http://www37.zippyshare.com/v/6605887/file.html
http://www37.zippyshare.com/v/16609428/file.html
http://www37.zippyshare.com/v/40982030/file.html


dzieki
juz wszystko mam, sam zrobilem bo kamczur44 podrzucil mi instalke am6.10
 
 
kiryl 
azymut


Wiek: 36
Dołączył: 01 Lip 2009
Posty: 1
Wysłany: 2015-01-01, 16:00   

Witam wszystkich w nowym roku,
czy wybieranie fragmentów mapy Europy dla Androida nadal działa? Mógłbym kogoś poprosić o udostępnienie instalki 6.10 lub 6.12?
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6815
Skąd: znikąd

Wysłany: 2015-01-01, 19:52   

kiryl napisał/a:
Mógłbym kogoś poprosić o udostępnienie instalki 6.10 lub 6.12?

Strasznie ten aquart się spieszy skoro na andka zdązył juz wypuscic szósta wersję i jej dwunaste wydanie.....
_________________
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2015-01-01, 20:10   

no_taki napisał/a:
na andka zdązył juz wypuscic szósta wersję
Do przygotowania obciętej mapy EU potrzebna jest wersja z WinCE

kiryl napisał/a:
udostępnienie instalki 6.10 lub 6.12?
Tylko po co Ci zabytkowe dane drogowe? Z 6.12 była mapa datowana na luty 2013...
Chyba, że do instalki 6.12 dodasz najnowszą mapę - może zadziała
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
ash1970
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Maj 2012
Posty: 68
Wysłany: 2015-01-01, 20:22   

Panowie, koledze chodzi o instalkę na windowsa - widać że przeczytał temat i chce wyciągnąć z jej pomocą fragmenty z mapy na androida (najnowszej - działa na wszytkich)
 
 
fidotp 
Waypoint


Dołączył: 15 Gru 2013
Posty: 26
Wysłany: 2015-01-02, 12:34   

jestem_ktoś napisał/a:
Chyba, że do instalki 6.12 dodasz najnowszą mapę - może zadziała

Powinna zadziałać na 100 %
 
 
ELM0 
guru
S10



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1276
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2015-02-19, 07:32   

może mi ktoś na priv podesłać linka do instalki 6.10 PL tak abym sam mógł sobie pomóc?

temat załatwiony. Dzięki wielkie dla kolegi z forum.

[ Dodano: 2015-06-14, 07:42 ]
kurcze, próbowałem zrobić sobie obszar z nowej mapy używając AutoMapa_6.10e i lipa. Jak wrzucę mapę do telefonu to nie widzi żadnego kraju :( Może ktoś pomóc?
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
piotrekcz 
GPS instruktor
to ściema.



Pomógł: 27 razy
Wiek: 8
Dołączył: 15 Kwi 2012
Posty: 523
Skąd: EU
Wysłany: 2015-06-14, 18:14   

ELM0 napisał/a:
...próbowałem zrobić sobie obszar z nowej mapy używając...
...nie widzi żadnego kraju...

Opisz w punktach co robisz - AutoMapa 1.7.4 (0680) Europa (1504)
_________________

 
 
ELM0 
guru
S10



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1276
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2015-06-14, 18:21   

piotrekcz, Kolega już mi podrzucił linka do gotowego wycinku. Jednak opisze co robię bo mimo wszystko nie umiem ogarnąć tematu. Do wydzielania używam AutoMapa_6.10e. Wrzucam do folderu instalki full mapę EU zrzuconą z Androida. Odpalam instalacje i wybieram PC jako miejsce instalacji. Wybieram EU i odznaczam rejestruj. Gdy dochodzę do możliwości wydzielania obszarów to wybieram to co mnie interesuje i jazda. Po zakończonej instalacji kopiuje folder Europe do telefonu. Uruchamiam AM i lipa... nie widzi krajów....

PS. Próbowałem wielokrotnie i lipa :( To co zauważyłem to to, że nie ma plików krajów po instalacji w folderze Europe i dodatkowo w oknie dialogowym po zakończeniu przy informacji o mapie w nawiasie pisze - instaluj. Może to na coś Cie naprowadzi....
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12