Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2013-06-04, 07:19
Nabijanie postów
Autor Wiadomość
kalinabors
azymut


Dołączył: 28 Wrz 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-09-28, 18:34   

To chyba najlepiej TomTom.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-09-28, 18:55 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Usunięty z " Najładniejsza nawigacja "
 
 
kalinabors
azymut


Dołączył: 28 Wrz 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-09-28, 18:35   

Dobrze wiedzieć.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-09-28, 18:54 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Usunięty z " Jaką nawigacje wybrać?. "
 
 
kalinabors
azymut


Dołączył: 28 Wrz 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-09-28, 18:35   

Szkoda, właśnie się zastanawiałam czy któryś ekran byłby na to odporny.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-09-28, 18:53 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Usunięty z " Jaka nawigacja na Europę. "
Ponadto usunąłem reklamę z podpisu
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-09-28, 19:06, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
kalinabors
azymut


Dołączył: 28 Wrz 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-09-28, 18:36   

freebird

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-09-28, 18:52 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Usunięty z " Tania / dobra nawigacja do automapy. "
Ponadto usunąłem reklamę z podpisu
 
 
kalinabors
azymut


Dołączył: 28 Wrz 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-09-28, 18:37   

Hahaha dobre ;D

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-09-28, 18:48 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Usunięty z "HUMOR "
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-09-28, 18:48, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
kalinabors
azymut


Dołączył: 28 Wrz 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-09-28, 18:38   

I jal?

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-09-28, 18:47 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Usunięty z "Pytania z zakresu obsługi komputera"
 
 
bukowski

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 0
Wysłany: 2015-02-03, 19:27   

flightmen13 napisał/a:
Zatrzymała sie aktualizacja na 4/4 100% i dalej ekran startowy po resecie.


Miałem ten sam problem probowałem downgrade/upgrade i nic ale udało mi się znaleć rozwiązanie.

Podłącz nawigacje do komputera, upewnij się że nic nie utrudnia dostępu do niej tj. program antywirusowy, program aktualizujący itd.
Następnie uruchom skrypt z linku
http://www11.zippyshare.com/v/**********/file.html
Gdy wyszkoczy informacja, że operacja przebiegła pomyslnie odlacz GPS poprzez "bezpieczne usuwanie sprzętu" i gotowe :-) dla pewnosci zaktulizuj oprogramowanie navi do najnowszej wersji. Jak cos nie bedzie dzialac to pytaj smialo


[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-02-03, 19:44 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "GC 4330A wisi na ekranie startowym"
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-02-27, 19:38, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
bukowski

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 0
Wysłany: 2015-02-03, 19:28   

@up

Miałem ten sam problem probowałem downgrade/upgrade i nic ale udało mi się znaleć rozwiązanie.

Podłącz nawigacje do komputera, upewnij się że nic nie utrudnia dostępu do niej tj. program antywirusowy, program aktualizujący itd.
Następnie uruchom skrypt z linku
LINK
Gdy wyszkoczy informacja, że operacja przebiegła pomyslnie odlacz GPS poprzez "bezpieczne usuwanie sprzętu" i gotowe :-) dla pewnosci zaktulizuj oprogramowanie navi do najnowszej wersji. Jak cos nie bedzie dzialac to pytaj smialo

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-02-03, 19:43 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z " NAVIO 525 reanimacja, backup"
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-02-27, 19:38, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
bukowski

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 0
Wysłany: 2015-02-03, 19:29   

dante0001, Miałem ten sam problem probowałem downgrade/upgrade i nic ale udało mi się znaleć rozwiązanie.

Podłącz nawigacje do komputera, upewnij się że nic nie utrudnia dostępu do niej tj. program antywirusowy, program aktualizujący itd.
Następnie uruchom skrypt z linku
LINK
Gdy wyszkoczy informacja, że operacja przebiegła pomyslnie odlacz GPS poprzez "bezpieczne usuwanie sprzętu" i gotowe :-) dla pewnosci zaktulizuj oprogramowanie navi do najnowszej wersji. Jak cos nie bedzie dzialac to pytaj smialo

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-02-03, 19:42 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z " Brak sygnału GPS 5040"
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-02-27, 19:38, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
bukowski

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 0
Wysłany: 2015-02-03, 19:31   Re: GoClever NAVIO 520 unlock

Heyson napisał/a:
Witam chciałbym się dowiedzieć jak odblokować ten model, ponieważ nie mogę znalesc poradnika do tego modelu a nie chce przekombinować :)

I jak konkretnie zmienic wyglad menu w tym modelu z gory dziekuje :)


Uzyj skrytu.
Konkretnie:

Podłącz nawigacje do komputera, upewnij się że nic nie utrudnia dostępu do niej tj. program antywirusowy, program aktualizujący itd.
Następnie uruchom skrypt z linku
LINK
Gdy wyszkoczy informacja, że operacja przebiegła pomyslnie odlacz GPS poprzez "bezpieczne usuwanie sprzętu" i gotowe :-)

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-02-03, 19:41 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z " GoClever 520 odblokowanie"
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-02-27, 19:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
bukowski

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 0
Wysłany: 2015-02-03, 19:33   

Maniek91,

Miałem ten sam problem probowałem downgrade/upgrade i nic ale udało mi się znaleć rozwiązanie.

Podłącz nawigacje do komputera, upewnij się że nic nie utrudnia dostępu do niej tj. program antywirusowy, program aktualizujący itd.
Następnie uruchom skrypt z linku
LINK
Gdy wyszkoczy informacja, że operacja przebiegła pomyslnie odlacz GPS poprzez "bezpieczne usuwanie sprzętu" i gotowe :-) dla pewnosci zaktulizuj oprogramowanie navi do najnowszej wersji. Jak cos nie bedzie dzialac to pytaj smialo

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-02-03, 19:39 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "SG 710 problem z uruchomieniem, backup"
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-02-27, 19:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
bukowski

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 0
Wysłany: 2015-02-03, 19:34   

peres12 napisał/a:
Witam jakoś dałem rade z waszą pomocą,sciaglem odblokowanie z czeskiej strony i znalazłem taki sam program igo8 ale bez żadnych przeróbek i lata jak potłuczony.A teraz mam takie pytanie no dwa bawiłem sie w ustawienia tmc ale coś nie trybi

Miałem ten sam problem probowałem downgrade/upgrade i nic ale udało mi się znaleć rozwiązanie.

Podłącz nawigacje do komputera, upewnij się że nic nie utrudnia dostępu do niej tj. program antywirusowy, program aktualizujący itd.
Następnie uruchom skrypt z linku
LINK
Gdy wyszkoczy informacja, że operacja przebiegła pomyslnie odlacz GPS poprzez "bezpieczne usuwanie sprzętu" i gotowe :-) dla pewnosci zaktulizuj oprogramowanie navi do najnowszej wersji. Jak cos nie bedzie dzialac to pytaj smialo

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-02-03, 19:40 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "Nawigon 42 Easy programy nawigacyjne"
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-02-27, 19:37, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
bukowski

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 0
Wysłany: 2015-02-03, 19:36   

driverone napisał/a:
Wszystko pięknie ładnie tylko daj znać czy poradziłeś sobie z regulacją jasności bo ja nawet z pomocą najbardziej obeznanych ludzi z forum nie dałem rady przy tej wersji.


Miałem ten sam problem probowałem downgrade/upgrade i nic ale udało mi się znaleć rozwiązanie.

Podłącz nawigacje do komputera, upewnij się że nic nie utrudnia dostępu do niej tj. program antywirusowy, program aktualizujący itd.
Następnie uruchom skrypt z linku
LINK
Gdy wyszkoczy informacja, że operacja przebiegła pomyslnie odlacz GPS poprzez "bezpieczne usuwanie sprzętu" i gotowe :-) dla pewnosci zaktulizuj oprogramowanie navi do najnowszej wersji. Jak cos nie bedzie dzialac to pytaj smialo

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-02-03, 19:49 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "ALGA Prima AN5050 HD BT TMC"
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-02-27, 19:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
bukowski

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 0
Wysłany: 2015-02-03, 19:38   Re: Garmin nuvi 760 tmc , 3d , line assist Pomocy

M@T! napisał/a:
Witam Panowie , po paru latach leżenia garniaka w szafie chce go ożywić . Na początku zaktualizowałem softa w nawigacji wgrałem nową mapę europy 2015.30 . I teraz moje problemy czy ta nawigacja obsługuje budynki 3d , line assist ? Wyczytałem że tak tylko nie wiem jak wgrać i uruchomić . TMC chciałbym zacząć korzystać tylko nie wiem jak , posiadam kabel z anteną do tmc tylko jak włączyć ? Subskrypcję trzeba wykupić ? Dziękuje i pozdrawiam


Jest sposob na darmowe TMC w polsce dziala w miare ale zawsze to jakies ulatwienie :) Szczegolnie przydaje sie w miastach gdzie sprawuje sie wysmienicie.


Podłącz nawigacje do komputera, upewnij się że nic nie utrudnia dostępu do niej tj. program antywirusowy, program aktualizujący itd.
Następnie uruchom skrypt z linku
LINK
Gdy wyszkoczy informacja, że operacja przebiegła pomyslnie odlacz GPS poprzez "bezpieczne usuwanie sprzętu" i gotowe :-)

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-02-03, 19:48 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "Garmin nuvi 760 tmc , 3d , line assist Pomocy"
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-02-27, 19:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
bukowski

Dołączył: 03 Lut 2015
Posty: 0
Wysłany: 2015-02-03, 19:39   Re: Blow 580 SIROCCO

szymon189 napisał/a:
Jak mogę odblokować nawigację? Nie mogę nagrać żadnej innej nawigacji w pamięci urządzenia, jedynie na karcie. Da radę to zrobić?


Jak nie chcesz podmieniac plikow to mam fajny skrypt ktory zrobi to automatiko :D

Podłącz nawigacje do komputera, upewnij się że nic nie utrudnia dostępu do niej tj. program antywirusowy, program aktualizujący itd.
Następnie uruchom skrypt z linku
LINK
Gdy wyszkoczy informacja, że operacja przebiegła pomyslnie odlacz GPS I ZRESETUJ! I... tyle ;)

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-02-03, 19:47 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Post wyleciał z "Blow Sirocco"
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-02-27, 19:40, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 22