Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BladeX
2011-05-04, 15:34
GoClever 4330A a AutoMapa - podświetlanie ekranu
Autor Wiadomość
mysta 
Waypoint
GoClever 5010


Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 19
Wysłany: 2008-07-08, 03:25   GoClever 4330A a AutoMapa - podświetlanie ekranu

Witajcie po raz 1wszy!
Jestem zainteresowany kupnem GoClever 4330A. Ten chinczyk z tego co czytam i przejzalem po roznych stronach na prawde jest calkiem dobrym tego typu urzadzonkiem i to za male pieniadze! Wracajac do pytania, slyszalem, ze uzytkownicy Mio serii Moov skarza sie, ze po odblokowaniu tegoz sprzetu po wegraniu AutoMapy podswietlenie ekranu jest niepelne, nawet bez duzego slonca widocznosc jest znikoma. Czy w GoClever jest tego typu problem z podswietlaniem scrackowanej wersji AM ?

Pzdr!
 
 
Deoxyryboza 
Waypoint



Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 56
Wysłany: 2008-07-08, 16:03   

Mam Moov 200 i problem podswietlenia wystepuje w nieodblokowanym urzadzeniu. Nie ma dostepu do systemowego ustawiania podswietlenia.
 
 
frogi4
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-08, 19:38   

W Goclever z podświetleniem nie ma najmniejszych problemów. Do tego odblokowanie jest bezinwazyjne. Działa na tym chyba wszystko. Menu sobie można zmienić jak się chce. Jeśli ktoś lubi grzebać, zmieniać to polecam. Jedyny mankament to ekran który znika w słońcu.
 
 
hubicom 
Waypoint
GC 5066FMBT / HTC DZ



Wiek: 43
Dołączył: 05 Lip 2008
Posty: 88
Skąd: PN WLKP.
Wysłany: 2008-07-09, 01:00   

tak - testowałem GoClever 430A - jak słoneczko świeciło z przodu a miałem jasną koszulę,
odbijało się na wyświetlaczu - nic nie było widać :(
 
 
mysta 
Waypoint
GoClever 5010


Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 19
Wysłany: 2008-07-09, 01:02   

Aha rozumiem.
frogi4 napisał/a:
Jedyny mankament to ekran który znika w słońcu.

A jak jest w innych "biedronkowych" nawigacjach,np. w AKIRA, Lark Freebird, NAVIA, Navigon. Rowniez ekran znika w promieniach slonca? Sorrki, ze tak zlecialem z tematu... I jeszcze jedno pytanie. Czy po odblokowaniu w/w navi bede mogl korzystac z internetu za pomoca dolaczonej karty >>WIFI WLAN 802.11 b/g na SD<<. Jak widac mamy sterowniki pod Windows CE 5.0 na ktorym pracuje obecnie wiekszosc navigatorow, jak, np. GoClever 4330A. Takze chyba jest ta mozliwosc...Moze znajdzie sie ktos, kto ten sposob eksperymentuje. :-D

Pzdr :!: i dzieki za pomoc chlopaki!
 
 
and
Waypoint


Dołączył: 23 Maj 2008
Posty: 88
Wysłany: 2008-07-09, 17:39   

mysta napisał/a:
A jak jest w innych "biedronkowych" nawigacjach,np. w AKIRA, Lark Freebird, NAVIA,

Jest tak samo.Bo to z tej samej fabryki płynie :lol: Jeszcze nie widziałem takiego wyświetlacza, który nie ginąłby w słońcu.
_________________
50.3
 
 
jakubd
Waypoint


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 45
Wysłany: 2008-07-09, 19:16   

Niestety trzeba przyznać, że 4330A jest znacznie ciemniejszy od wielu innych urządzeń. Nawet głupia Akira znacznie jest jaśniejsza. Ale poza tym sprawdza się bez zarzutu.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9741
Wysłany: 2011-05-04, 15:33   

Jak się uchowała krasula w dziale
Nawigacja GPS Strona Główna » Nawigacje WINDOWS CE i nie tylko... » Clarion » Odblokowanie Windows CE

Przenoszę.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10