My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoPilot v.12.1.04
Autor Wiadomość
keeczmi 
Waypoint
Małestro GPS


Pomógł: 2 razy
Wiek: 91
Dołączył: 14 Paź 2010
Posty: 98
Wysłany: 2013-03-28, 21:13   AutoPilot v.12.1.04

AutoPilot v.12.1.04

Dostępny jest z nowymi mapami – grudzień 2012. Nowe dane to już 5 526 planów miast, 70 486 miejscowości oraz 260 687 punktów POI.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2013-05-17, 14:09 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Przeniosłem linki do http://www.my-navia.pl/vi...p=403369#403369
_________________
Manta GPS-040 | Lark 50.4BT = teXet TN-700 | GoCLever 5080
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-05-17, 13:08, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
nikox85
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Sie 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-08-25, 13:25   

Witam czy ktoś wie jak AutoPilota v.12.1.04 zainstalować na goclever navio 505 z innymi mapami nie miałem problemu. :?:
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 521 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18429
Wysłany: 2013-08-25, 13:27   

A jaką masz wersję? *.exe *.cab czy gotowiec?
_________________

 
 
nikox85
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Sie 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-08-25, 13:41   

exe raczej nie ale mam tam pliki np:000000af.107
AUTOPI~1.001
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 521 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18429
Wysłany: 2013-08-25, 13:49   

Czyli *cab. Skopiuj na SD, włóż do urządzenia i uruchom

Więcej o plikach CAB: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=2615
_________________

 
 
nikox85
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Sie 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-08-25, 15:00   

Wymiękam nie daję rady.Goclever nie widzi Autopilota.MSCEInf widzi ładnie pliki ale nie mogę wypakować iconka extract cab jest na czarno-biało może dlatego że to pliki *.0000.Próbowałem też cabinstl piszę w okienku po wybraniu pliku
Executable header found.
Wait while i find CAB
i wszystko stoi nic nie mogę zrobić tylko wyłączyć nawigacje
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Honor 4C


Wiek: 24
Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 804
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2013-08-25, 15:02   

A jest crack do AutoPilota v.12.1.04 ??
_________________
MapaMap Android PL + Yanosik + NaviExpert na Honor 4C
 
 
nikox85
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Sie 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-08-25, 15:07   

Cracka nie widać ale pobierałem z różnych źródeł i zawsze te same pliki były AutoPilot v12.1.04 + Mapa Polski
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Honor 4C


Wiek: 24
Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 804
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2013-08-25, 15:18   

możliwośc testowania 7 dni jest to crack nie powstanie bo po co. cracki powinny być do testowania tylko.
Nie zauważyłem tego:
http://www.autopilot.pl/demo/
_________________
MapaMap Android PL + Yanosik + NaviExpert na Honor 4C
 
 
nikox85
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Sie 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-08-25, 15:43   

Daję sobie spokój z autopilotem tych plików moja navi nie wciąga.Dzięki za za interesowanie.Mam też pewien problem z MapaMap Top SD 7.6.2 mapa PL - 2013Q2 ale to już napiszę w innym temacie
 
 
mackowiakp 
Waypoint


Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 81
Wysłany: 2013-09-07, 20:49   

Czy ktoś wie jak do Autopilota zainstalować mapy OSM?
_________________
"Navigare neceste est. Vivere non neceste est"
Juliusz Cezar.
 
 
keeczmi 
Waypoint
Małestro GPS


Pomógł: 2 razy
Wiek: 91
Dołączył: 14 Paź 2010
Posty: 98
Wysłany: 2013-09-07, 21:37   

Nie mam pod ręką nawigacji z wince ale możesz spróbować po prostu skopiować mapę (eart_osm.mca , poland_osm.mca) z MapFactor'a. Może zadziała spróbuj. A jak nie to przejdź na MapFactora i będziesz miał mapy OSM bez kombinowania.
_________________
Manta GPS-040 | Lark 50.4BT = teXet TN-700 | GoCLever 5080
 
 
mackowiakp 
Waypoint


Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 81
Wysłany: 2013-09-07, 21:47   

No tylko z MapFactorem mam taki problem, że przy uruchamianiu zawsze pojawia się komunikat o tym jak uczetsnicy projektu się napracowali i muszę kliknąć OK żeby przejść do nawigacji. Niby drobna rzecz ale całość nie jest "housewife proof". No chyba że ktoś wie jak wyłączyć to info okno?
_________________
"Navigare neceste est. Vivere non neceste est"
Juliusz Cezar.
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Honor 4C


Wiek: 24
Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 804
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2014-01-03, 11:43   

Jest już wersja PL 12.3.0.0

http://autopilot.pl/pliki...pnd_12_3_00.zip

EU 12.4.1.0

autopilot.pl/pliki/v12/AutoPilot_pnd_12_4_01.zip

Mapy Emapy Q32013

lub Tomtom 09.2013
_________________
MapaMap Android PL + Yanosik + NaviExpert na Honor 4C
 
 
mackowiakp 
Waypoint


Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 81
Wysłany: 2014-01-03, 11:53   

OK. Tylko nijak do Autopilota nie udało mi się zaimportować map OSM. Jest na to jakiś sposób?
_________________
"Navigare neceste est. Vivere non neceste est"
Juliusz Cezar.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,21 sekundy. Zapytań do SQL: 11