Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:44
Becker 7926 / 7927 odblokowanie, programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-09, 13:52   

atomic99, jeszcze procesy.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
atomic99
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2010
Posty: 69
Wysłany: 2010-08-09, 13:54   

Dzakus a mógł byś podpowiedzieć jak te procesy sprawdzić

dodam jeszcze że ten link co kiedyś podawałeś coś nie działa
gpslab.pl/article_strona_4429_3.html
_________________
Modecom Freeway MX3 + AutoMapa PL (licencja)
Modecom Freeway MX4 + iGO Europa

 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-09, 13:59   

atomic99, poprzez ResInfo. Który jest w Apteczce.

Google Cache działa.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
atomic99
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2010
Posty: 69
Wysłany: 2010-08-09, 14:11   

Windows
WR-Tools ResInfo (Dialog)
BeckerShell (Afx:fa 2b66:b)
USB Status (Dialog)

Processes
NK.exe
filesys.exe
device.exe
gwes.exe
repllog.exe
services.exe
shell.exe - [BeckerShell]
rapisrv.exe
rnaapp.exe - [USB Status]
udp2tcp.exe
explorer.exe
_________________
Modecom Freeway MX3 + AutoMapa PL (licencja)
Modecom Freeway MX4 + iGO Europa

 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-09, 14:24   

atomic99, skrypt MortScripta
Kod:
Kill("shell.exe")
Run("Explorer.exe")
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
atomic99
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2010
Posty: 69
Wysłany: 2010-08-09, 14:35   

Spox mam już pulpit itp

ale jak zrobiłem sobie skróty do programów i OFF/ON nawi to skróty wsysło
_________________
Modecom Freeway MX3 + AutoMapa PL (licencja)
Modecom Freeway MX4 + iGO Europa

 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-09, 14:39   

atomic99, FAQ.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
WMB
Waypoint


Dołączył: 01 Sie 2008
Posty: 35
Wysłany: 2010-09-01, 15:43   

Witam
Zajrzyj na chomika BECKER
pozdr.
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2010-09-19, 15:45   

Dzakus napisał/a:
Kill("shell.exe")
Run("Explorer.exe")


Wtrace sie ;-)
Zamiast uzywac tego skrtptu lepiej pobrac apteczke i w niej znajdziesz plik Explorer.exe.
Owy plik nazwac Shell i skopiowac do katalogu MNAV.
Uprzednio oryginalny Shell musisz nazwac np. 1Shell zeby nie zostal nadpisany.

Po co to?
Ten oryginalny Beckerowski Explorer jest najprawdopodobniej okrojony.
Odblokowanie pozostanie nawet po wylaczeniu guzikiem Off.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
mkrolo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Mar 2011
Posty: 8
Wysłany: 2011-04-30, 09:03   IGO 8 na Becker 7926

Witam mam nawigację Becker 7926 mam na niej oryginalne mamy Beckera i mapy IGO. Problem jest z uruchamianiem IGO, żeby włączyć IGO muszę zrobić restart systemu OFF-ON nawigacji i wtedy IGO startuje ale nie za każdym razem, niekiedy muszę powtarzać kilka razy. Bez restartu od razu wyskakuje error. Nie mam możliwości płynnego przechodzenia z map Beckera do IGO w odwrotną stronę nie ma problemów. Oryginalnych map nie wykasuje ponieważ są lepsze w Europie Zachodniej. Plusy IGO to więcej POI i lepiej prowadzi w Polsce.
 
 
 
sat
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Cze 2008
Posty: 11
Wysłany: 2013-02-23, 12:52   Becker 7926-MapaMap

Witam.
Wgrałem MapaMap EU-wcześniej otrzymałem oprogramowanie od Beckera pod MapaMap-wgrałem.Mapy uruchamiają sie poprzez 3xNawigon. Potrzebuje jakiś autorun czy coć? Prosze o pomocną dłoń,aby można uruchamiać mapy z menu.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18818
Wysłany: 2013-02-23, 12:56   

sat napisał/a:
.Mapy uruchamiają sie poprzez 3xNawigo
Nie rozumiem - masz wgrany panel z tego wątku, więc po co tak uruchamiasz?
_________________

 
 
sat
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Cze 2008
Posty: 11
Wysłany: 2013-02-23, 13:14   

Właśnie nic nie mam wgrane,czytam ten temat i nie wiem co mam robić?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18818
Wysłany: 2013-02-23, 13:23   

Przeczytać dokładnie wszystkie posty i wgrać według opisu
_________________

 
 
sat
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Cze 2008
Posty: 11
Wysłany: 2013-02-23, 13:29   

który ten panel 1 czy ten pod 320x 240?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10