Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navman f35 instalacja map
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18863
Wysłany: 2013-02-14, 06:57   

Jaka wersja Primo i jaka nazwa pliku mapy?
Co to znaczy, ze ich nie wyszukuje?
_________________

 
 
Grzechooo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Lut 2013
Posty: 8
Wysłany: 2013-03-23, 15:16   

Dzięki za pomoc, jednak udało mi się samemu rozwiązać problemy i odpalić nawigację:) Jakby ktoś potrzebował pomocy to służę nią :-)
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-03-23, 15:23   

Grzechooo napisał/a:
Jakby ktoś potrzebował pomocy to służę nią
Jakby skrócony poradnik na forum, przyda się dla potomnych ;-)
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacek528 
azymut
jacek528


Dołączył: 02 Maj 2012
Posty: 2
Skąd: Dziki Zachód
Wysłany: 2014-04-09, 12:26   

Metodą prób i błędów odpaliłem iGO na F35.

Aby wszystko funkcjonowało poprawnie należy wszystkie pliki i katalogi skopiować do folderu Program Files/navman/SmartST_CE/

Nazwę pliku wykonawczego igo.exe należy zmienić na SmartST_CE.exe

Po tej operacji wszystko śmiga
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9