Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic_8_30_Fleet
Autor Wiadomość
moody1 
Waypoint
Młodszy Kukacz


Wiek: 41
Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 40
Skąd: Z ciemnej nory....
  Wysłany: 2011-04-22, 22:47   Sygic_8_30_Fleet

Witam. Mam problem z uruchomieniem map do ww. programu. Mój sprzęt to Mio N179/330. Wcześniej ten program działał, jednak musiałem zmienić kartę i na nowej to nie działa. ID numer to 03000016E0 a kod odblokowujący to -128199f705qm po wpisaniu go ręcznie urządzenie twierdzi że jest niepoprawny. Po wpisaniu go do pliku license.txt i włączeniu programu każe ponownie wpisać kod. Już sam nie wiem co mam z tym robić.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-04-23, 12:59   

SD, czy SDHC? SDHC nie potrafią niektóre programy poprawnie odczytywać (np. Garmin). W tym przypadku może być podobnie.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
januszek2245 
Navi Expert
januszek2245



Pomógł: 4 razy
Wiek: 44
Dołączył: 27 Kwi 2008
Posty: 274
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2011-04-23, 13:41   

Zerknij dokładnie na cyfry "0" i "O" to jest bardzo prawdopodobny błąd , który również i mi się przydarzył. Oczywiście na tym urządzeniu karty 4gb sdhc jak powiedział przedmówca nie będą działały. Jedynymi działającymi to zwykłe sd Pretec oraz Transcend, które sam testowałem.
 
 
moody1 
Waypoint
Młodszy Kukacz


Wiek: 41
Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 40
Skąd: Z ciemnej nory....
Wysłany: 2011-04-23, 13:59   

Literówki sprawdzałem, są to zdecydowanie "0". Karta (SD 4gb Platinum) działa bez problemu na tym urządzeniu, tzn. inne programy pracują poprawnie. Dodawałem biblioteki, zmieniałem wpisy do settings.ini i nic. Wpisywałem kod do pliku license.txt folderze /Maps. Nie pamiętam co zrobiłem poprzednio że program działał, ale wtedy też nie było łatwo. Dziękuję wszystkim za pomoc i będę dalej męczył tego grata :-P Pozdrawiam i Zdrowych , Wesołych Świąt.
 
 
djaksamit 
azymut


Dołączył: 11 Lip 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-07-11, 03:51   

jeśli ściagałeś Sygic Fleet'a stąd:

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=25742

to ja aktywowałem go (przynajmniej tą wersje na PC) tym KeyGenem:

http://www.speedyshare.co...SygicKG_win.exe

ja nie zaznaczałem tej opcji "Chek this if you have 8.16 version"

Enjoy!
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 271
Wysłany: 2011-08-05, 01:57   pytanie

Mam problem z wytyczaniem tras z mapami TA po europie czyli np z PL do D lub GB do PL.Co do NQ jest OK.

Naprawione problem tkwił w mapach zassałem z jednego zródełka i wszystko OK
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
badi306 
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 145
Skąd: Tczew
Wysłany: 2011-09-13, 22:59   

Witam i prosze o pomoc.Wgralem do programu punkty poi z poipoint wraz z ikonkami.Poi wrzucilem do map a ikonki do Res / icon. W ustawieniach pokaz/ukryj poi sa wgrane poi ale nie ma przy nich ikon.W czym tkwi blad.Ikonki to 20x20 BMP Truecolor.Dzieki za wszelka pomoc.Pozdr.
_________________
Morze żywi i bogaci.
 
 
Bokser
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Wrz 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-09-23, 13:57   Sygic Fleet Truck 10 (8.30 )

Witam, mam nadzieję że napisałem w dobrym miejscu na forum.

Mam problem z navi jak w tytule ( Sygic Fleet Truck 10 (8.30), jest mi bardzo pilnie potrzebna do ciężarówki, ostatnio coś się wydarzyło i wszystko się pokasowało navi wgrałem od nowa ale mam problem z kodem aktywacyjnym, te z Keygenów itp nie dają rady, zawsze to samo " Kod niepoprawny " niech mi ktoś powie czy jest jakaś opcja aby to odblokować, potrzebuje dosyć pilnie bo lecę jutro wieczór w trasę a ta nawigacja zawsze ładnie mnie prowadziła i nie narzekałem i chciałbym żeby dalej działała, tak wszystko chodzi ładnie,włącza się itp bez problemu tylko problem z tą aktywacja, wpisuje kod urządzenia, generuję kod i po wpisaniu " Kod nieprawidłowy " Tu kod mojego urządzenia może się przyda w celu weryfikacji problemu bo ja się na tym zupełnie nieznam, z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam

Kod urządzenia: CCF0C1F9692A70D4 ( Lark Freebird 50.2 )
 
 
Bokser
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Wrz 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-09-23, 14:18   

To mam rozumieć że na karcie SDHC nie będzie działać ? bo keygeny nie dają rady, a ja się na tym nie znam za grosz a zależy mi żeby to działało do pliku License też wpisywałem otrzymany kod z keygena i dalej jest zły. Więc nie ma opcji żeby to jakoś zrobić ??
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9594
Wysłany: 2013-09-23, 14:25   

Zacznij od tego, co napisał kol. djaksamit - kartę zostaw sobie na deser.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Bokser
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Wrz 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-09-23, 14:28   

Tym keygenem co podał djaksamit już próbowałem, już chyba przetestowałem ze 30 keygenów i zawsze " Kod nieprawidłowy " może ktoś ma jakiś program do generacji kodów lepszy nie mam pojęcia, bo naprawdę się na tym nie znam. Będę wdzięczny
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9594
Wysłany: 2013-09-23, 14:41   

Sprawdź jeszcze zamianę litery O na cyfrę "zero" (lub odwrotnie)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Bokser
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Wrz 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-09-23, 14:48   

Sprawdzane, niestety wszystko się zgadza.

1. Wrzuciłem nawigacje do urządzenia, odpaliłem, włączyła się i wszystko elegancko tylko jak to aktywować nie mam pojęcia, jak pisałem wcześniej tych keygenów naściągałem już dużo po wpisaniu ID urządzenia zawsze wychodzi ten sam kod który nie działa, są jakieś inne programy do wygenerowania kodów albo coś bo naprawdę zależy mi żeby to była właśnie ta nawigacja. Mój nr ID: CCF0C1F9692A70D4 a kod wyskakuje zawsze ten sam czyli
c9328cc02e27 i zawsze to samo " Kod nieprawidłowy "

[ Dodano: 2013-09-23, 15:19 ]
Jak by ktoś wiedział jak to można ogarnąć to piszcie, może ktoś ma jakiś program do kodów to będę wdzięczny a jak nie to może polecicie mi jakąś dobrą navi specjalnie pod trucka z tym że mam kartę 4gb i żeby nie było dziwnych instalacji jak z tą bo się na tym nie znam, ale super zależy mi żeby ta śmigała bo jak dla mnie jest mistrzowska do " dużego ", kody z keygena i kod urządzenia już podałem, może ktoś coś zaradzi.. Dzięki za zainteresowanie tematem.

[ Dodano: 2013-09-23, 17:37 ]
Podbijam temat, nikt nie wie jak to można ogarnąć ?? Sorry że tak naciskam ale jade jutro wieczorem w trasę ( Grecja ) i potrzebuje navi :)
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 73 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6033
Wysłany: 2013-09-25, 20:12   

Próbowałeś z odhaczoną i zaznaczoną opcją "Chek this if you have 8.16 version" ??
W obu przypadkach keygen generuje różne kody.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Bokser
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Wrz 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-09-25, 22:18   

Wiem, wiem, próbowałem, nic to nie daje, co bym nie robił to kod jest zły, nawet myślałem że może ta wersja jest zła, to wziąłem to samo tylko od kogo innego, bo pomyślałem może plik był uszkodzony jakiś albo coś a druga wersja to samo " Kod nieprawidłowy " Co bym nie robił, ja się na tym nie znam, może coś źle robię i dlatego. Ale wrzuciłem pliki na kartę, odpaliłem navi wszystko ładnie, pięknie i woła o kod to wpisałem plik .mlm potem od urządzenia którego zresztą nie mogłem odczytać bo nie pokazywało a nalepka dawno wytarta to wyczytałem go z mapamap bo tam jak woła o klucz to pokazuje kod urządzenia, wpisałem w keygenie .mlm i kod urządzenia z opcja "Chek this if you have 8.16 version" i bez niej i niestety dalej nie działa a bardzo mi zależy żeby była to właśnie ta nawigacja, dlatego pytałem czy nie ma ktoś może keygena jakiegoś dobrego czy coś bo ja się na tym nie znam i mam spory problem to ogarnąć od kilku dni już...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11