Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic 12.1 WinCE
Autor Wiadomość
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2013-09-05, 22:25   

Przygotuję to pod uploded. Potrzebuję trzy dni czasu, gdyż jutro akurat wyjeżdżam.

Tommi3737 już jest:
http://ul.to/axqznnck
http://ul.to/fpeqebvb
http://ul.to/hgpl0b7g
http://ul.to/1esasxg7
http://ul.to/lf4678x2
http://ul.to/dp06025b
http://ul.to/dd6xpcem
 
 
Qqrydz 
Waypoint



Dołączył: 18 Mar 2012
Posty: 72
Skąd: Wlkp.
Wysłany: 2013-09-22, 12:24   

kolabio

Witam. Możesz zrobić nowy uploaded bo linki wygasły. Nie zdążyłem pobrać 2 paczek, a zależy mi na tej mapie. Z góry dziękuje.
_________________
Modecom MX3,SX7 + Primo 2.0 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5 + TMC Modecom
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2013-09-22, 22:32   

Niestety po dwóch tygodniach nie mam na to wpływu.
 
 
tommi3737 
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 21 Sty 2012
Posty: 55
Wysłany: 2013-09-23, 09:53   

Ja tez przegapilem.... :/
 
 
0p0 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 46
Dołączył: 10 Lut 2009
Posty: 13
Wysłany: 2013-10-08, 11:13   

Czy komuś działa poprawnie ta nawigacja na Modecom MX2HD lub MX3HD?
U mnie wychodzi w aplikacji po kliknięciu Trial.
_________________
Modecom MX2HD, Pentagram Nomad P5210
 
 
x67x 
azymut


Wiek: 27
Dołączył: 05 Cze 2010
Posty: 1
Wysłany: 2013-11-15, 22:36   

Witam,
Mogę prosić o wrzucenie najnowszej wersji oprogramowania na serwer bo nigdzie nie mogę znaleźć działających linków :(
Pozdrawiam
_________________
Navroad Q1 + Automapa = :)
 
 
 
0p0 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 46
Dołączył: 10 Lut 2009
Posty: 13
Wysłany: 2013-11-17, 15:26   

x67x napisał/a:
Witam,
Mogę prosić o wrzucenie najnowszej wersji oprogramowania na serwer bo nigdzie nie mogę znaleźć działających linków :(
Pozdrawiam

Ten widzę cały czas działa: http://uploaded.net/file/nwmj9n0u
_________________
Modecom MX2HD, Pentagram Nomad P5210
 
 
parman10 
Waypoint


Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 16
Wysłany: 2014-01-28, 12:40   

Witam!
Mam problem z nawigacją Sygic. Otóż na navi Modecom MX3HD mam na karcie SD Sygic Navigation 12.1.0 - WinCE. Do folderu mam wrzucone mapy TA 03.2013. Program ładnie odpala, wstępna konfiguracja i komunikat "Nie wczytano mapy". Może ktoś doradzić co i jak?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2014-01-28, 13:15   

W którym folderze masz mapy? I jakie inne pliki tam masz?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
parman10 
Waypoint


Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 16
Wysłany: 2014-01-29, 12:26   

Już sobie poradziłem (miałem po prostu źle skopiowane pliki do folderów), ale i tak nic z tego, bo wyświetla, że LICENCJA PRÓBNA WYGASŁA :-( . Skopiowałem do pliku CONTENT.LIC te wszystkie TRIAL...., ale nic to nie pomaga. Jakieś pomysły?
 
 
spectre
azymut


Dołączył: 30 Sty 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-01-30, 14:04   

U mnie jest sytuacja taka że pomimo umieszczenia w pliku content.lic podanych wpisów ważność licencji mam do 31.03.2014.Mimo tego podczas próby uruchomienia program wychodzi do głównego menu nawigacji.Nawigacja to GoClever Navio 515,mapy TA 2012.10
 
 
aropi
Waypoint


Dołączył: 08 Paź 2013
Posty: 106
Wysłany: 2014-04-19, 21:46   

Czy nie ma jakiejś najnowszej wersji dla WIN CE ? Android już z 5 wersji przepracował :lol:
 
 
p1sprite
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Sie 2011
Posty: 8
Wysłany: 2014-05-26, 12:54   

Witam mam wgrane Sygic Navigation 12.1.0-WinCE + Sygic Maps 2014.03. Skopiowalem klucze licencji podane wyzej. Po wstepnej konfiguracji wyskakuje blad "nie wczytano mapy". Mapy mam w folderze sygic/maps/pol.ta.2014.03 i tutaj pliki z pol.pal i inne. jakies pomysly?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2014-05-26, 13:00   

p1sprite napisał/a:
w folderze sygic/maps/pol.ta.2014.03
Klika postów wyżej kolega miał taki komunikat - i były źle skopiowane pliki
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
p1sprite
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Sie 2011
Posty: 8
Wysłany: 2014-05-27, 12:00   

jestem_ktoś napisał/a:
p1sprite napisał/a:
w folderze sygic/maps/pol.ta.2014.03
Klika postów wyżej kolega miał taki komunikat - i były źle skopiowane pliki


Widzialem, ale nie jest napisane jak maja byc ulozone pliki :) Ktos sie podzieli, bo przekopalem pol googli i nigdzie nie znalazlem.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9