Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic 12.1 WinCE
Autor Wiadomość
jabusan 
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2013
Posty: 33
Wysłany: 2013-05-01, 14:54   

kolabio

Ja do pliku CONTENT.LIC wpisałem naraz wszystkie dostępne kody czyli:

TRIALJJMQPXSS
TRIALJJMRMPSS
TRIALJJMQLVSS
TRIALJJMRLTSR
TRIALJJMQMOSR
TRIALJJMRLQSS
TRIALJJMQLSSS
TRIALJJMQMPSS
TRIALJJMRLWSR
TRIALJJMQRMSV

Po włączeniu wskoczył komunikat że licencja ważna do 1/7/2013
Spróbuj może Ci przedłużę licencję o miesiąc :)
 
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2013-05-07, 20:03   

Dzięki jabusan. Mamy miesiąc do przodu.
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2013-05-19, 16:31   

kolabio,
Nie miesiąc ale parę lat.
Tak ma być wpisane jak podał jabusan,
Zmieniająca się data w nawigacji powoduje automatycznie wybieranie odpowiedniego klucza.
I tak do 2047, i tyle.
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2013-05-21, 23:03   

W kazdej nawigacji ten wpis powoduje inna reakcję.
U mnie, Lark 50.1, uzyskałem 2 miesiące do przodu, czyli do końca lipca 2013.
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 271
Wysłany: 2013-05-25, 01:57   

jabusan napisał/a:
kolabio

Ja do pliku CONTENT.LIC wpisałem naraz wszystkie dostępne kody czyli:

TRIALJJMQPXSS
TRIALJJMRMPSS
TRIALJJMQLVSS
TRIALJJMRLTSR
TRIALJJMQMOSR
TRIALJJMRLQSS
TRIALJJMQLSSS
TRIALJJMQMPSS
TRIALJJMRLWSR
TRIALJJMQRMSV

Po włączeniu wskoczył komunikat że licencja ważna do 1/7/2013
Spróbuj może Ci przedłużę licencję o miesiąc :)


Mi wyskoczyło31/08/2013 :-D :-D tylko mam zawiechy ramu ok.50Mb czy to wystarczy
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2013-05-25, 16:50   

Próbowałem tego Sygica na Mio 500 i lark 50.1. Obie navi mają 64 MB RAM.
Nie zawieszają się.
 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 573
Skąd: UK
Wysłany: 2013-05-26, 03:19   

OK chce to po testowac, mam na dysku z linka.
Mamy maj i ktory kod wpisac??
_________________
 
 
adas13
Waypoint


Dołączył: 27 Gru 2012
Posty: 42
Wysłany: 2013-05-26, 11:47   

U mnie wyglada tak:

_________________
Modecom MX3 HD
TomTom
 
 
Krakus51 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 282
Skąd: Kraków
Wysłany: 2013-05-27, 18:02   

U mnie komunikat "Wersja próbna wygasła" Sygic Europe :-(
_________________
Modecom Freeway MX3, SanDisk 32GB Class10, TMC made in Tikotka, Primo 2.0, Becker SR2 z pogodą, AM EU 6.24, BeckerREVO1, Primo 2.4.1, NextGen. Samsung Galaxy S9+ z kartą SanDisk Ultra SDXC 256GB
 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 573
Skąd: UK
Wysłany: 2013-05-27, 19:35   

Po testowalem i ten program robi wypad z mojej navi - tak jak AutoMapa nie nadaje sie do UK.
Tu rzadza przy wyszukiwaniu adresu postcody, mimo ze pisze "Wpisz miasto lub kod pocztowy" gdy mu wpisuje probuje wyszukiwac po pierwszej literze.

Ogolnie niczego sobie, dziala OK, chcialem sobie wrzucic tez na telefon :(
_________________
 
 
jabusan 
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2013
Posty: 33
Wysłany: 2013-07-29, 13:08   

Witam. Próbowałem uaktualnić nawigację poprzez samo wgranie map Sygic Maps - Europe TA 2013.03 i podmianę wcześniejszych map. Niestety program nie widzi żadnej mapy. Nie współpracują z wersją 12.1??? Ktoś uaktualniał mapy? Jakieś pomysły?
 
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2013-07-29, 16:32   

jabusan, znalazłem w sieci Sygica na CE z mapami na 03.2013. Działa, ale ważność licencji tylko do końca sierpnia. Ma nawet TMC, tylko nie wiem czy to TMC w Polsce działa.
http://rapidgator.net/fil....part1.rar.html
http://rapidgator.net/fil....part2.rar.html
http://rapidgator.net/fil....part3.rar.html
http://rapidgator.net/fil....part4.rar.html
http://rapidgator.net/fil....part6.rar.html
http://rapidgator.net/fil....part5.rar.html
Uwaga, na ekranie wyświetla sie info, że jest to wersja trial.
Uwaga, to jest wersja Sygic 10 mod. 8.33. Ale mapy są tak jak wyżej.
 
 
tommi3737 
Waypoint


Wiek: 27
Dołączył: 21 Sty 2012
Posty: 55
Wysłany: 2013-09-01, 20:43   

Witam. Udalo mi się ściągnąć tą wersje .12.1 Wrzucilem ją tak jak była na karte pamięci i do emulatora. W emulatorze wywala się z takim błedem, a w nawigacji z WIN CE6 z takim. Wywala sie zaraz po starcie. Uruchamiam z pliku application.exe bo innego execa nie widze. Czy jest jakas instrukcja instalacji tego sygica?
Bład z emulatora:

Bład z nawigacji:


[ Dodano: 2013-09-02, 00:31 ]
A co do poprzedniego postu kolegi kolabio, to linki wrzucone na serwis z którego nie da sie ich pobrac. Zeby pobrac z tamtad plik ponad 500mb trzeba sie zarejestrowac i zaplacic minimum 50zl. Juz lepiej by te pliki na chomika wrzucic. Mozna prosic o ulpoad w inne miejsce?

[ Dodano: 2013-09-02, 00:37 ]
Dodam że wersja MobileMaps 10 8.26 odpala sie bez problemu...

[ Dodano: 2013-09-02, 16:54 ]
Udalo mi sie odpalić tą aplikacje z innego źródła ale nie działa żaden z powyższych kodów... Jakiś pomysł?
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2013-09-02, 18:34   

Do wyboru:
uploaded. net
letitbit.net
Nic innego nie mogę zaproponować.
 
 
tommi3737 
Waypoint


Wiek: 27
Dołączył: 21 Sty 2012
Posty: 55
Wysłany: 2013-09-03, 01:14   

Uploaded.net jest OK. Dlugo zajmuje ale jest za darmo. Bede wdzieczny za linki....

Co do mojego problemu z WinCE nikt nie ma pomyslu? Czy tylko ja mam taki problem albo korzystam z tej nawigacji? Z czego korzysta reszta w takim razie?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10