Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-05, 20:03
[NOWOŚĆ] Modecom Freeway MX3 HD
Autor Wiadomość
sebby64 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 18 Paź 2010
Posty: 7
Wysłany: 2012-12-18, 18:34   [NOWOŚĆ] Modecom Freeway MX3 HD



Wszelkie informacje w linku ponizej :)
http://www.modecom.pl/fre...e_gps/produkty/
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-01-04, 20:13, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
adas13
Waypoint


Dołączył: 27 Gru 2012
Posty: 42
Wysłany: 2013-01-04, 22:03   

Czy juz ktos posiada owy sprzet i jak dziala AM?
 
 
Mario-Hetman 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 22 Mar 2011
Posty: 5
Wysłany: 2013-01-13, 18:36   

Czy ktoś ma tą nawigację i porównywał ją z wersją mx3 lub mx2HD. Jak ona się sprawuje bo cenowo kusi i mam dylemat którą wybrać tą z HD czy bez HD. No i czy ktoś już próbował jak to cudo działa w pełnym słoneczku. Wiem że mamy zimę ale może ktoś podróżował z ta nawigacją w cieplejsze rejony europy. Byłbym wdzięczny za odpowiedzi.
 
 
adas13
Waypoint


Dołączył: 27 Gru 2012
Posty: 42
Wysłany: 2013-04-16, 12:16   

Automapa dziala bardzo dobrze w MX3HD, zrobilem 2000km i bez problemow.
Teraz nadszedl czas na iGO Primo 2.4, po pierwszych testach wyglada tak stabilnie jak z AM.
Navigon 7.7.6 dziala poprawnie.
Sygic 12.1.0 rowniez dziala.
Z uruchomieniem tom tom-a sobie odpuscilem.
 
 
pafnuc518
Waypoint


Dołączył: 11 Maj 2010
Posty: 94
Wysłany: 2013-04-26, 21:07   

witam przymierzam się do zakupu takiej nawi ,czy warto ? a może wpodobnej cenie ktoś poleci coś podobnego Windowsie bo android na am nie ma profilu ciężarowego .
A co powiecie o PEIYING ALIEN PY-GPS7005 ?
 
 
adas13
Waypoint


Dołączył: 27 Gru 2012
Posty: 42
Wysłany: 2013-04-27, 08:23   

@pafnuc518

Modecom Freeway MX3 HD, masz sprawdzonego i dziala cacy, jezeli chcesz cos innego to z TMC, lub na andku http://www.modecom.pl/fre...e_gps/produkty/

Napewno na tab 7 bedzie wiecej mozliwosci, nie posiadam go wiec Tobie nie powiem.
_________________
Modecom MX3 HD
TomTom
 
 
pafnuc518
Waypoint


Dołączył: 11 Maj 2010
Posty: 94
Wysłany: 2013-04-27, 09:27   

raczej się skusze na mx3.
Andek jak pisałem odpada bo w am nie ma profilu ciężarowego ,a co jest priorytetem w moim wypadku w wyborze navi.
Jeszcze myślę o przesiadce na tt lecz ponoć trzeba zakupić starszy model urządzenia tt by mozna było wrzucić tt truck posłodzonego
 
 
adas13
Waypoint


Dołączył: 27 Gru 2012
Posty: 42
Wysłany: 2013-04-27, 09:46   

TT na polskie drogi katastrofa(mam wiec wiem co pisze), do adka mozesz uzyc innych producentow np.IGO, Navigon i do tego masz ladna 7-calowa navi.
_________________
Modecom MX3 HD
TomTom
 
 
pafnuc518
Waypoint


Dołączył: 11 Maj 2010
Posty: 94
Wysłany: 2013-05-01, 10:45   

Zakupiłem mx3hd , szczerze to szału nie ma.

W porównaniu do mojej starej goclever 5065 która ma już kilka lat jest lepiej ale liczyłem na coś więcej .
Grafika ,czułość wyświetlacza,przeglądanie wszystko trochę lepiej od starej 5065.
Musze sprawdzić jak wyświetlacz na słoneczku bo to dla mnie ważne.

Mam pytanko ,po odpaleniu mam powitanie MODECOMA i dostęp do Windowsa ,am odpaliła z karty którą miałem na starej navi więc w urządzeniu nie ma fabrycznej blokady ???? dodam że kupiłem ze sklepu internetowego ''abc gps''
 
 
piurko 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 107
Skąd: Mazury
Wysłany: 2013-05-03, 20:07   

Modecom jest fabrycznie odblokowany ;-)
_________________
Modecom FreeWay MX3 + TMC Modecom + iGO Primo 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2013-05-03, 20:17   

Zależy, jak rozumieć odblokowanie - fabryczna ikonka wejścia do Windowsa raczej nim nie jest...
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
piurko 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 107
Skąd: Mazury
Wysłany: 2013-05-03, 20:47   

Cytat:
....am odpaliła z karty którą miałem na starej navi więc w urządzeniu nie ma fabrycznej blokady ????


Że działa AM , iGO i inne.... Chyba że źle zrozumiałem pytanie ???
_________________
Modecom FreeWay MX3 + TMC Modecom + iGO Primo 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2013-05-03, 21:26   

pafnuc518 napisał/a:
w urządzeniu nie ma fabrycznej blokady ????
Nie ma.
Praktycznie we wszystkich urządzeniach od co najmniej dwóch lat wybór programu nawigacyjnego jest standartem, podobnie zaczyna się dziać z ikonką wejścia do Windowsa.

Ale brak blokady trudno nazwac odblokowaniem
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
adas13
Waypoint


Dołączył: 27 Gru 2012
Posty: 42
Wysłany: 2013-05-12, 21:02   

Czy istnieje ladowarka z zintegrowana antena TMC dla owego modelu?

Tutaj przyklad: http://www.navman.com/sho...roducts_id=1900

Dlaczego: nie mam ochoty ogladac kabli, jeden juz mnie do depresji doprowadza....hahahah
_________________
Modecom MX3 HD
TomTom
 
 
nomado 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 36
Dołączył: 05 Mar 2013
Posty: 13
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2013-07-31, 17:48   

Kupiłem wczoraj na allegro owego modecoma mx3 hd. Pewnie jutro przyjedzie i jestem bardzo ciekaw jakości wykonania, funkcjonowania w trasie.

Zastanawiałem się nad tym czy nie dołożyć 100zł i nie kupić tabletu na Androidzie 7 calowego z GPS. Jednak moim skromnym zdaniem 7 cali na przedniej szybie to zdecydowanie za dużo, a dodatkowo Modecom mx 3 będzie służył wyłącznie jako GPS, a taki tablet pod wpływem ciągłej eksploatacji, (internet, gry itd, przekładanie z miejsca na miejsce) pewnie szybko by się zużył, zniszczył itd. Najważniejsze oczywiście jest to że nawigacja ta, w tej cenie jest najlepsza z tego co się rozeznałem i pożyje kilka latek zgadza się ? Z kolei taki chiński tablecik niestety ale raczej byłby bardziej awaryjny.

Ktoś podziela moją chaotyczną wypowiedź :) ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11