Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-01-15, 11:16
W jaki sposób uruchomić nawigacje - chyba Pioneer ?
Autor Wiadomość
sebaskorpio 
azymut


Wiek: 33
Dołączył: 23 Lis 2012
Posty: 4
Skąd: Sandomierz
Wysłany: 2012-11-23, 10:13   W jaki sposób uruchomić nawigacje - chyba Pioneer ?

Witam, to mój pierwszy post na forum ;-)
Wszedłem w posiadanie urządzenia które przedstawiłem na zdjęciu. Pisze tylko na panelu "Pioneer" ale mam wątpliwości czy to napewno produkt firmowy. Nigdzie nie mogę znaeźć informacji co to za model nawet w oprogramowaniu. Niemniej jednak jest wyjście anteny gps i w oprogramowaniu jest ikona GPS, kiedy ją klikne ładuje sie jakaś aplikacja i pochwili widzę dwie ikonki (gps i ustawienia) i na tym koniec. Nieważne którą nacisnę, nic sie nie dzieje. Dodam że są dwa sloty na kartę SD. Gdy włożę kartę do jednego mam podgląd plików w drugim nic sie nie dzieje. I tu moja prośba do forumowiczów o pomoc w uruchomieniu GPS-u. Może ktoś wie w aki sposób to zrobić bądz chociaż troszke pomoze.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-02-28, 06:56, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9629
Wysłany: 2012-11-23, 10:36   

Wrzuc fotkę, może ktoś rozpozna model

Weź na przykład ResInfo.exe z apteczki http://www.my-navia.pl/dl...n=category&id=1 i skopiuj na SD do nowego folderu - a potem zmieniaj nazwy wg http://www.my-navia.pl/vi...p=267612#267612 Na któryś zestaw nazw/sposób powinno zareagować

Zacznij od folderu Mobilenavigator i pliku Mobilenavigator.exe (najczęstsza nazwa)

Jeden slot pewnie jest na pliki multimedialne, drugi na nawigację
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
sebaskorpio 
azymut


Wiek: 33
Dołączył: 23 Lis 2012
Posty: 4
Skąd: Sandomierz
Wysłany: 2012-11-23, 11:24   

Zdjecia urządzenia umieściłem w galeri na chomiku bo nie mogłem załączyć pliku do postu http://chomikuj.pl/sebaskorpio
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9629
Wysłany: 2012-11-23, 12:14   

A jak próby z resinfo?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
sebaskorpio 
azymut


Wiek: 33
Dołączył: 23 Lis 2012
Posty: 4
Skąd: Sandomierz
Wysłany: 2012-11-23, 19:51   

Na razie nic nie osiągnąłem, ale pozostało mi jeszcze kilka możliwości. Dodam jeszcze że gdy kliknę na ikonę GPS uruchamia się program GPS Navigator, może ta nazwa coś komuś mówi?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18858
Wysłany: 2012-11-23, 20:34   

Jest w urządzeniu, czy na karcie?
_________________

 
 
sebaskorpio 
azymut


Wiek: 33
Dołączył: 23 Lis 2012
Posty: 4
Skąd: Sandomierz
Wysłany: 2012-11-24, 00:32   

Program o tej nazwie jest w urządzeniu. Niestety nie mam karty do tej nawigacji. Spróbowałem każdej kombinacji z "podkładaniem" pliku jaka tylko przyszła mi do głowy i nic nie uzyskałem. Czy nie ma innego wyjścia jak ta metoda?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12