My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Cannot find 'navigator'
Autor Wiadomość
Krzysiu99995
azymut


Dołączył: 09 Lis 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-11-09, 18:31   Cannot find 'navigator'

Witam!

Pobrałem sobie tę mapę:
http://chomikuj.pl/HOOLIM...PL/Wersja+na+WM

Zrobiłem wszystko jak w instrukcji, ale mam taki błąd:

Kod:
Cannot find 'navigator' (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available.


Trochę szukałem na różnych forach i gdzieś polecali dodać do folderu z programem aygshell.dll. Ale nic nie pomogło. Z góry dzięki. :->
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4464
Skąd: Wawa

Wysłany: 2012-11-09, 18:39   

Krzysiu99995,
Kod:
Nie można znaleźć "nawigator" (lub jednego z jego składników). Upewnij się, że ścieżka i nazwa pliku są poprawne

Wejdź w ustawienia w navi wybór ścieżki i ustaw ścieżkę do tej mapy .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9479
Wysłany: 2012-11-09, 18:53   

Krzysiu99995 napisał/a:
Navigator+9+Truck+PL/Wersja+na+WM
Od kiedy GC mają system WM ?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Krzysiu99995
azymut


Dołączył: 09 Lis 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-11-09, 18:59   

No moja ma Windows Mobile 5.0.

Próbowałem odpalać z tego preinstalowanego systemu, a także normalnie z poziomu explorer.exe i dalej ten sam błąd.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9479
Wysłany: 2012-11-09, 19:01   

Czy raczej Windows CE 5?
Jaki masz model GoClevera?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Krzysiu99995
azymut


Dołączył: 09 Lis 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-11-09, 19:37   

O cholerka, myślałem że to to samo, mam 50. coś tam.


Jakiś emulator czy coś?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9479
Wysłany: 2012-11-09, 19:52   

Nie ma emulatorów WM5 działających na WinCE
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9