Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 14:33
Tomtom [Android] - POI, radary, ulubione...
Autor Wiadomość
dakwi 
azymut


Dołączył: 04 Lis 2012
Posty: 2
  Wysłany: 2013-01-07, 20:27   Tomtom [Android] - POI, radary, ulubione...

Witam.
Testowałem tt na samsung sIII i śmiga aż miło. Jedyna wada to wciąż brak fotoradarów.

Czy ma ktoś jakiś link do radarów?

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-05-27, 07:30, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
turysta1203
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Cze 2011
Posty: 133
Wysłany: 2013-01-07, 20:52   

dakwi,

http://www.poiplaza.com/index.php?p=ds&s=616
_________________
Lenovo 3500 FL, Primo NextGen Androidd 4.4.2
 
 
wyszynski 
Waypoint


Dołączył: 16 Lis 2010
Posty: 17
Wysłany: 2013-01-09, 09:29   

Jak do TomToma v. 1.1.1 można dodać punkty POI. Proszę o prostą instrukcję krok po kroku. Coś znalazłem na obcojęzycznym forum ale trochę zapomniałem już rosyjskiego.
_________________
Samsung Galaxy S5 Lollipop 5.0
MODECOM MX3HD WinCE 6.0
 
 
Piszczyk 
azymut


Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 4
Wysłany: 2013-01-12, 15:57   Jak wgrać POI do Tomtom [Android]?

Witam

Czy może mi ktoś pomóc i podpowiedzieć jak wgrać poi do TomTom`a na Androidzie?

Dziękuję i pozdrawiam
 
 
ortax123
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Paź 2012
Posty: 12
Wysłany: 2013-01-12, 22:11   

Czy do TomTom 1.1.1 można wgrać jakoś fotoradary? Bardzo bym prosił o porady jak można to zrobić.
 
 
piotras.plock
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 14 Lip 2009
Posty: 35
Wysłany: 2013-01-12, 22:14   

Tylko Sklep Play jak masz oryginalną mapę i program.
_________________
 
 
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2013-01-13, 16:42   

POI w postaci fotoradarów można wgrać poprzez wrzucenie do folderu z mapą plików np. z poiplaza. Następnie z menu zaznaczamy, by były pokazywane na mapie: ustawienia-> widok z perspektywy kierowcy->pokaż użyteczne miejsca, odznaczamy co ma być pokazywane. Jeśli chodzi o ostrzeganie to możliwe, że poprzez umieszczenie odpowiedniego pliku w folderze sounds zacznie ostrzegać. Próbowałem jedynie z wyświetlanie i działa, jeśli chodzi o ostrzeganie to nie działa, lub próbowałem ze złym plikiem, możliwe, że złe rozszerzenie, złe parametry dźwiękowe.
 
 
lukaszm 
Waypoint


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 137
Wysłany: 2013-01-29, 16:32   

Witam. Mam nadzieję że dobrze trafiłem i za chwilę nie będę znów opieprzony. Chciałbym zapytać czy jest możliwość do TomToma z mapą na Polskę, wgrania fotoradarów itd ? Przejrzałem menu i takiej możliwości nie znalazłem.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2013-01-29, 17:17 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Wydzieliłem z TomTom dla Android.-Dyskusja
 
 
bomba63 
guru
Bombuś



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 1058
Skąd: Turoń
Wysłany: 2013-01-29, 16:34   

jak zapłacisz ??? w TomTom- poczytaj ten temat a wszystko będziesz wiedział
_________________
Gość
Nie pomagam na PW !!




http://tb7.pl/polecam,bomba63,23329
 
 
 
perinoid 
Navi Expert



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 15 Lip 2008
Posty: 304
Skąd: W-wa
Wysłany: 2013-02-04, 14:13   

Możecie mi podesłać namiary na pliki z radarami? Może być na priv. Sama mapa działa, z tym nie mam problemów. Z góry dzięki.
_________________
Lark Freebird 43.1 (drugi z kolei, poprzedniego zabiłem)
 
 
lukaszm 
Waypoint


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 137
Wysłany: 2013-02-06, 17:00   

kombinowałem z dźwiękami i ich nazwami ale nie działa ostrzeganie, może komuś się udało zrobić aby ostrzegało?
 
 
Danielos 102
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 21 Lis 2009
Posty: 172
Wysłany: 2013-02-13, 23:34   

Witam,znalazłem coś takiego http://torrenty.org/nowe/gsm#761252 ,ale czy działa?Tego nie wiem,jeszcze nie instalowałem.Pozdrawiam
 
 
bomba63 
guru
Bombuś



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 1058
Skąd: Turoń
Wysłany: 2013-02-14, 11:39   

Danielos 102, sprawdż , bo wszyscy czekają na radarki za free
_________________
Gość
Nie pomagam na PW !!




http://tb7.pl/polecam,bomba63,23329
 
 
 
Danielos 102
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 21 Lis 2009
Posty: 172
Wysłany: 2013-02-14, 12:11   

Witam,kolego Bomba63 napisz do mnie na PW i podaj adres emailowy to Ci podeślę paczkę,bo ja akurat nie mam w tej chwili zbytnio czasu żeby to przetestować.Pozdrawiam
 
 
bomba63 
guru
Bombuś



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 1058
Skąd: Turoń
Wysłany: 2013-02-14, 14:09   

Danielos 102, poszło PW

[ Dodano: 2013-02-14, 14:43 ]
Danielos 102, Radarki pobrałem i moje spostrzeżenia : po wgraniu fotoradarków do folderu z mapą i po zaplanowaniu trasy na symulacji trasy radarki się pokazują, ale nie ma ostrzeżeń głosowych !!! więcej sprawdzę w realu może jeszcze dzisiaj o czym niezwłocznie poinformuję forum.
_________________
Gość
Nie pomagam na PW !!




http://tb7.pl/polecam,bomba63,23329
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12