My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 14:33
TomTom dla Androida
Autor Wiadomość
belek 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lis 2009
Posty: 136
Wysłany: 2012-10-06, 02:17   

polska to jakas pomylka. po europie nawiguje generalnie jak navigon. przynajmniej na tym co sprawdzilem... ui ujdzie - wole ich prostote niz zagmatwanie AM z WM... reasumujac na europe wole milion razy bardziej navigona a na polske ze wzgledu na mapy am lub mm... tt przespal dwa lata i ciezko bedzie mu je nadrobic...

p.s.
przynajmniej nie wypuscili platnej bety jak aquart hahahaha
Ostatnio zmieniony przez belek 2012-10-06, 11:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Pablo77
Waypoint



Dołączył: 16 Paź 2009
Posty: 157
Wysłany: 2012-10-06, 04:43   

Aplikacja ma bug przy wpisywaniu nazw miast, ulic itp... mianowicie jeżeli ktoś używa klawiatury z 3 literami na klawiszu, to nic nie znajdzie, bo program bierze tylko pierwszą literę pod uwagę, mimo przeskoczenia na właściwą literę, program już tego nie sprawdza :evil:
 
 
PNA
azymut


Dołączył: 05 Paź 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-10-07, 09:01   

Udalo sie juz komus namierzyc link z wersja Polska lub Eastern Europe ?
 
 
Geoeye 
Waypoint
Geoeye


Wiek: 25
Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 97
Skąd: Polska
Wysłany: 2012-10-07, 10:54   

Ja mam takie pytanko. Sciągłem sobie western Europe i jak chce zainstalować to pokazuje ze mam za mało miejsca na karcie pamięci. Western Europe chce pobrać ok 420Mb a ja mam wolne ponad 2 GB co jest grane bo zgłupiałem
 
 
 
PNA
azymut


Dołączył: 05 Paź 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-10-07, 11:32   

Western Europe zajmuje ponad 2,8GB moze w tym problem :-)
 
 
kaciek
Waypoint


Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 22
Wysłany: 2012-10-07, 14:06   

na xperii arc s polska zainstalowala sie bez problemu ale podczas uruchomienia podaje komunikat ze mapa nieobslugiwana, natomiast europa dziala bez problemu.
po testach stwierdzam ze to jakas uboga wersja, pomimo ze dziala wszystko. powierdzam rowniez ze algorytm wyznaczania tras po polsce jest mocno niezadawalajacy.
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1269
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2012-10-07, 14:20   

Tomek pobrany, czas na testy ;-)
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
Wysłany: 2012-10-07, 17:59   

Moze zadam dziwaczne pytanie,no ale jakiego Androida powinienem zainstalowac na telefonie HTC Touch HD by TT dzialal?W Androidzie nie dlubalem od kilku lat.Ostatnim razem zainstalowalem Androida na HTC HD2 bardzo dawno temu i ten uzywa moja zona.Jakie sa kryteria?Bede musial czegos poszukac na XDA :-D
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
belek 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lis 2009
Posty: 136
Wysłany: 2012-10-07, 18:41   

jakiegoś odchudzonego GB albo ICS. tak, najlepiej poszukaj na xda. mi na HD2 działa tt na nexusie. ale poki co tt nie jest wart zachodu. na HD pod WM mozesz przeciez tez wrzucic najnowsze mapy TT i aplikację chbya 9.18
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
Wysłany: 2012-10-07, 21:16   

Cytat:
pod WM mozesz przeciez tez wrzucic najnowsze mapy TT i aplikację chbya 9.18

WM troche mi sie juz przejadlo.W zasadzie,to juz wszesniej przesiadl bym sie na Androida lecz wtedy nie bylo jeszcze poszciwych nawigacji pod ten OS.TT odpowiada mi w 100%,poniewaz mieszkam w Holandii i tu dziala znakomicie.
Dzieki.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
iceneon
Navi Expert


Dołączył: 24 Lis 2008
Posty: 270
Wysłany: 2012-10-07, 21:27   

Zainstalowałem wersję full EU na Arc S. Działa dobrze, jednak zdecydowanie wolę Primo + Dimka i przy tym zostanę.
 
 
kaciek
Waypoint


Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 22
Wysłany: 2012-10-07, 22:12   

mirko1 napisał/a:
Moze zadam dziwaczne pytanie,no ale jakiego Androida powinienem zainstalowac na telefonie HTC Touch HD by TT dzialal?W Androidzie nie dlubalem od kilku lat.Ostatnim razem zainstalowalem Androida na HTC HD2 bardzo dawno temu i ten uzywa moja zona.Jakie sa kryteria?Bede musial czegos poszukac na XDA :-D


ja mam na HD2 andka 2.3.7 NexusOne SD i smiga az milo, choc dla mnie to tylko ciekawostka do kolekcji.
 
 
miro192 
Waypoint


Dołączył: 19 Gru 2008
Posty: 17
Wysłany: 2012-10-07, 22:16   

ja dodam że w linkach jest błąd:

Cytat:
mixmusic napisał/a:

*****************************

TomTom (Western Europe )v1.0 Cracked

*** POKRYCIE MAP ***
- Pełna i aktualna mapa jest zapisana w pamięci telefonu
- Szybki dostęp do wiarygodnej mapy bez konieczności znajdowania się w zasięgu sieci komórkowej lub przesyłania danych
- Bez dodatkowych kosztów za przesyłanie danych nawet w czasie podróży za granicą
- CZ, EE, HU, LT, PL, SI, SK, LV (63%), HR (60%), UA (38%), BG (53%), RO (13%).


Coś nie bardzo z tym pokryciem map. Polski na pewno w tym nie ma.


Poniżej info z google.play:

Cytat:
*** MAPS COVERAGE ***
- A full and up-to-date map is stored on your phone
- Fast and reliable mapping that does not require a cellular signal or data plan usage
- No data roaming costs are incurred when traveling abroad
- AD, AT, BE, CH, DE, DK, ES, FR, FI, GB, IC, IE, IT, LI, LU, MC, MT, NL, NO, PT, SE, SM, VA.



To tak informacyjnie żebyście nie ściągali prawie 3 GB szukając mapy PL.
 
 
belek 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lis 2009
Posty: 136
Wysłany: 2012-10-07, 23:40   

To zależy od tego czy jesteś za PO i widzisz Polskę w Europie Zachodniej, czy za PIS i widzisz Polskę wśród Estonii, Łotwy, Litwy Słowacji, czy za SLD i Polska jest wśród takich krajów jak Ukraina czy Białoruś :D

Przecież to oczywiste że Western Europe nie obejmuje Polski! Jesteśmy tylko w Central albo Eastern Europe ;)
 
 
Geoeye 
Waypoint
Geoeye


Wiek: 25
Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 97
Skąd: Polska
Wysłany: 2012-10-08, 06:54   

Zainstalowałem i na moim GT_I5800 nie wyglądało to za ciekawie. Chodzi o sens graficzny. Poczekam az będę miał samsung galaxy advance wtedy zrobię konkretny test
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11