Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sony NV 92T programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
rewers51 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 17
Skąd: J-ów
Wysłany: 2012-08-31, 18:21   Sony NV 92T programy nawigacyjne

Witam,
Próbuje zainstalować kilka wersji Automapy na nawigacji Sony NV-U92T po zainstalowaniu na karcie Sony Memory Stick Pro Duo 4GB Sony MagicGate, automapa 6.10 w wersji do e pokazuje błąd "nie powiodła się próba uruchomienia modułu profile (brak profili) Błąd rozdzielczości ekranu (CXxCY). Próbowałem już kilka wersji Automapy od 6.2 do 6.10 i cały czas jest ten sam błąd, kilka razy udało się uruchomić automapę, a nieraz tak jakby nawigacja się zacinała (dioda obok slotu na kartę świeci cały czas a nie mruga) i zawiesza się, muszę robić reset aby móc dalej z niej korzystać. Czytałem dużo na internecie jednak wszystkim ta Automapa na tej wersji nawigacji działa. Jak myślicie czym może być to spowodowanie ?
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź i pomoc,
rewers51
_________________
rewers51
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-10-09, 18:22, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18863
Wysłany: 2012-08-31, 18:26   

1. Instalka, czy gotowiec?
2. Patchujesz przed, czy po instalacji?
_________________

 
 
rewers51 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 17
Skąd: J-ów
Wysłany: 2012-08-31, 19:09   

Witam
Próbowałem wgrywać automapę na kartę i patchować - wyskakuje ten sam błąd. Po którymś razie automapa się uruchomiła ale nie znalazła gpsa.
Próbowałem same instalki, nawet od razu crackowane - i pokazuje ten sam błąd.
Oczywiście patchuje po instalacji.
Pozdrawiam
rewers51
_________________
rewers51
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2012-08-31, 19:23   

Spróbuj patchowac przed.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
rewers51 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 17
Skąd: J-ów
Wysłany: 2012-08-31, 19:42   

Witam
Spróbowałem spatchować automapę 6.10e PL. Wszystko przebiegło pomyślnie aż do momentu gdy pojawił się komunikat "Ścieżka ma niedozwolony format".
W patchu 3.2.0.0 na końcu pisze "* Patchowanie plików programu" i pokazuje się na komputerze w/w komunikat w oddzielnym oknie.
Czy mogę instalować tak spatchowaną automapę na kartę?
Pozdrawiam
rewers51
_________________
rewers51
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2012-08-31, 19:44   

Nie jest patchowana
Rozpakowałeś instalkę przez patchowaniem?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
rewers51 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 17
Skąd: J-ów
Wysłany: 2012-08-31, 19:58   

Witam
Właśnie rozpakowałem patchem 3.2.0.0 automapę 6.10e PL. Czy teraz mam ją spatchować?
rewers51
_________________
rewers51
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2012-08-31, 19:59   

Tak.
Wskaż patcherowi cąły folder z instalką
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
rewers51 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 17
Skąd: J-ów
Wysłany: 2012-08-31, 20:04   

Witam
Tak przebiegło patchowanie automapy
* Patchowanie plików programu
* Patchowanie pliku : MobileNavigator.exe OK
* Patchowanie pliku : MobileNavigator.exe OK
* Patchowanie pliku : NaviOne.exe OK
* Patchowanie pliku : ppcAm2003.exe OK
* Patchowanie pliku : tpcAm.exe OK
* Patchowanie pliku : wce42Am.exe OK
* Patchowanie pliku : wceAm.exe OK
* Patchowanie pliku : wm5Am.exe OK
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
* Patchowanie plików mapy
* Patchowanie pliku : map.a OK
* Patchowanie pliku : automapa.amm OK
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
* Patchowanie pliku SETUP.EXE
* Patchowanie pliku : setup.exe OK
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Na końcu nic już nie pisze. Czy teraz można instalować automapę na kartę?
rewers51
_________________
rewers51
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-08-31, 20:17   

rewers51 napisał/a:
Czy teraz można instalować automapę na kartę?

Teraz tak
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
rewers51 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 17
Skąd: J-ów
Wysłany: 2012-08-31, 20:41   

Witam
Wgrałem tak spatchowaną automapę na kartę i automapa dochodzi do momentu wczytywania mapy i zawiesza się (dioda w slocie karty świeci cały czas , nie mruga). Nie wiem co dalej robić? Resetowałem nawi 3 razy i cały czas to samo. Proszę o pomoc.
rewers51
_________________
rewers51
 
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 55
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 620
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2012-08-31, 20:52   

rewers51 napisał/a:
Wgrałem tak spatchowaną automapę na kartę


Wgrałem - czyli skopiowałem. czy "wgrałem" - czyli zainstalowałem uruchamiając program setup.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
rewers51 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 17
Skąd: J-ów
Wysłany: 2012-08-31, 20:55   

Witam
Pojawia się okno AutoMapa EU WCE i pisze "Nie powiodła się próba uruchomienia modułu: Profile (brak profili) Rozdzielczość ekranu (CXxCY): 480x272".
Nie mam pojęcia jak rozwiązać ten problem. Proszę o pomoc w tej sprawie.
rewers51
_________________
rewers51
 
 
 
rewers51 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 31 Sie 2012
Posty: 17
Skąd: J-ów
Wysłany: 2012-08-31, 20:57   

Witam
Wgrałem czyli zainstalowałem automapę spatchowaną na kartę.
rewers51
_________________
rewers51
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-08-31, 20:58   

rewers51,
Jaki system operacyjny przy instalacji zaznaczałeś . Wydaje mi się , że SONY Siny NV-92T ma 4.2
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11