My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
GC z WinCE6 i TomTom
Autor Wiadomość
mkas
azymut


Dołączył: 21 Sie 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-08-28, 12:39   

Witam, jaka jest najnowsza wersja TomTom Navigator, którą mogę zainstalować na GoClever Navio 500 Plus HD. Na forum są jakieś tabelki kompatybilności, ale nie bardzo je rozumiem - dla wersji które niby są dostępne na WinCe, znajduję jakieś mapy HongKongu, Taiwanu, czy innych wschodów ;) Na forum jest mnóstwo różnych tematów, ale nie sposób je wszystkie przeczytać, część jest nieaktualne. Mógłby ktoś poratować linkiem do prostej intrukcju pokazującej jak zainstalować mapy TomToma na GoClever/WinCe. Dzięki z góry.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17915
Wysłany: 2011-08-28, 15:46   

Nie ma najnowszej. Zobacz http://www.my-navia.pl/vi...p=294552#294552
_________________

 
 
mkas
azymut


Dołączył: 21 Sie 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-09-02, 19:27   

Dzięki, śmiga :)
 
 
Anita30
azymut


Dołączył: 28 Sie 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-08-28, 07:47   Kobieta prosi o pomoc GoClewer i TomTom

:oops:

Witam wszystkich serdecznie. Kupiłam GoClever 505 PL na WinCE6. Jest już odblokowany. Z instalacja AutoMapy nie miałam żadnego problemu. Działa super.

Potrzebuje tez inna mape europy. Dlatego chciałam zainstalować TomTom-a albo IGO bo chyba one sa najlepsze. OD 3 dni czytam i czytam i już zgłupiałam. Nie wiem jak mam to zrobić.

TomTom - pobrałam jakiegoś gotowca. Przekopiował na karte i działa ale pisze brak map. Pobrałam mape skopiowałam do tego samego folderu ale dalej nie widzi map. Co robie zle ?

IGO - nie mogłam znaleść nic nowego z 2012 roku. Nie ma ?

Bardzo prosze o pomoc.
 
 
kiko80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 01 Lut 2011
Posty: 146
Wysłany: 2012-08-28, 08:02   

Z tomtom uważaj bo on miesza w rejestrze (jeśli nie zrobiłaś kopii rejestru to możesz mieć problem) tj aktywuje przygaszanie lub wyłączanie ekranu przynajmniej ja tak miałem w 500. Co do mapy europy może garmina ?? Często aktualizowane 4x w ciągu roku.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/kiko80
 
 
Anita30
azymut


Dołączył: 28 Sie 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-08-28, 08:05   

Może być cokolwiek co jest dobre na europe. Nie znam się i myślałam, że tylko TomTom i IGO sa dobre. A z garminem nie ma problemu ? Bo z TomTomem to już garść włosów wyrwałam :)
 
 
gmpl 
guru


Pomógł: 29 razy
Wiek: 42
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 1945
Wysłany: 2012-08-28, 08:06   

http://www.my-navia.pl/vi...936&view=newest polecam temat TomTom na Win CE 6
oraz http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32706 Instalacja TT na Windowsie CE
_________________
UWAGA: autor postu zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w dowolnym momencie. Wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania.
Poglądy i opinie wyrażane przeze mnie są wyssane z palca i nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, a wszelka zbieżność osób i zdarzeń, ze światem realnym jest zupełnie przypadkowa. :-D
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/6960/ - nowości, nawigacja na WinCE i Androida, panele, filmy on-line

 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17915
Wysłany: 2012-08-28, 08:34   

Przeniosłem do działu o GC
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,57 sekundy. Zapytań do SQL: 9