Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 43.3 wiesza się na oknie powitalnym
Autor Wiadomość
chmielek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Sty 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-07-08, 09:35   

ta strzalka to pokazuje na mase a nie jakie dwa elementy trzeba zewrzec.
pozdr
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2381
Skąd: Google
Wysłany: 2014-07-08, 11:01   

chmielek napisał/a:
a nie jakie dwa elementy trzeba zewrzec.
Masę i zaznaczyłem strzałką który element trzeba zewrzeć.
_________________
Poradniki
Ostatnio zmieniony przez Google 2014-07-09, 11:04, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jureka 
azymut


Wiek: 55
Dołączył: 14 Cze 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-07-08, 19:21   

Google napisał/a:
chmielek napisał/a:
a nie jakie dwa elementy trzeba zewrzec.
Masę i zaznaczyłem strzałką który element trzeba zewrzeć.

[url=http://images63.foto...81m.jpg]Obrazek[/URL]


Tam na zdjęciu wyraźnie widać, zewrzeć tą dolną część scalaka z masą ta blacha co zakrywa procka już nic proszę nie rysujcie bo się zacznie lament.
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2381
Skąd: Google
Wysłany: 2014-07-09, 11:03   

jureka napisał/a:
wyraźnie widać, zewrzeć tą dolną część scalaka z masą ta blacha co zakrywa procka
Masz rację :oops:
_________________
Poradniki
 
 
chmielek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Sty 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-07-11, 10:06   

u mnie tem sposob nie dziala, ekran zgasnie na chwile jest czarny i potem znowu ekran startowy i kicha.
pozdr
 
 
wojtekry 
azymut


Dołączył: 24 Paź 2012
Posty: 3
Wysłany: 2014-07-15, 10:04   

Witam,
mam problem z nawigacja Lark 43.3 win 6.0 przez moją własną głupotę zmieniłem wpis w rejestrze w Luncher50, tzn chciałem tam wkopiować explorer.exe. Źle mi się wkopiowało dałem, zapisz i zrobiłem restart.
Nawigacja wisi na logo, a w komputerze widzę ją jako nieznane urządzenie.
Czy jest szansa, aby przywrócić nawi do życia?

Moja głupota!!!
Z góry dziękuję za pomoc.
 
 
steview
Waypoint


Dołączył: 09 Gru 2013
Posty: 61
Wysłany: 2015-03-06, 15:40   

Mam ten sam problem, czy są jakieś postępy w temacie?
U mnie komunikacja z komputerem jest, można grzebać do woli. Jednak nie włącza się. Wisi na ekranie Welcome WHEREVER YOU ARE

Ten sposób też nie pomaga:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2943225.html
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2381
Skąd: Google
Wysłany: 2015-03-06, 19:52   

steview napisał/a:
można grzebać do woli.
A w rejestrze też?
_________________
Poradniki
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-03-06, 20:09   

steview napisał/a:
Ten sposób też nie pomaga
Pomaga, ale w innym modelu urządzenia.
Musisz szukać zawartość residentflash2 do swojego modelu urządzenia.
steview napisał/a:
Wisi na ekranie Welcome WHEREVER YOU ARE
Brak zawartości, lub uszkodzony jakiś plik ukrytej partycji .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
steview
Waypoint


Dołączył: 09 Gru 2013
Posty: 61
Wysłany: 2015-03-06, 20:55   

Google napisał/a:
steview napisał/a:
można grzebać do woli.
A w rejestrze też?


W rejestrze też. Za pomocą CeRegEditor jest dostęp. Patrzyłem na INIT. Jest gps2
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2381
Skąd: Google
Wysłany: 2015-03-06, 21:00   

steview napisał/a:
Jest gps2
Czyli tu lepiej nie grzeb a weź pod uwagę co napisała ___Olivia_.
_________________
Poradniki
 
 
steview
Waypoint


Dołączył: 09 Gru 2013
Posty: 61
Wysłany: 2015-03-06, 22:18   

___Olivia_ napisał/a:

Musisz szukać zawartość residentflash2 do swojego modelu urządzenia.


A jeśli znajdę to jak wrzucę jej zawartość? Bodajże widoczna jest ona tylko z poziomu WinCE, na który nie mam jak wejść
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-03-06, 22:20   

steview napisał/a:
jak wrzucę jej zawartość?
Z poziomu PC programem Total Commander .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10