Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Warcraft II
Autor Wiadomość
Fifi
azymut


Dołączył: 06 Maj 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-06-26, 09:12   Warcraft II

Warcraft II

Wystarczy skopiować. Działa na Akirze 3518.

http://rapidshare.com/fil...raftII.zip.html

[ Komentarz dodany przez: pigulka: 2008-06-28, 21:04 ]
Info podajemy wg. wzoru

Nazwa Program:
Opis Programu :
Link do pliku :

screen z gry/programu
Ostatnio zmieniony przez maxpl 2008-08-11, 22:46, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
saddam0 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 39
Dołączył: 09 Sie 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-08-11, 14:21   

lark 35.0 OK
 
 
bigrazor 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 84
Skąd: GLIWICE
Wysłany: 2008-09-06, 21:23   

fajnie chodzi, tylko przydała by się paczka aby opisy misji były w orginale a nie po rosyjsku (zapomniałem już ten język 8-) )
_________________
Live Long And Prosper.
 
 
 
Glaser 
Waypoint


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 20 Cze 2008
Posty: 82
Wysłany: 2008-09-07, 13:07   

W paczce z tego postu http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=4670 jest warcraft II po angielsku..
_________________
Lark 35.3 User
 
 
bigrazor 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 84
Skąd: GLIWICE
Wysłany: 2008-09-07, 17:26   

extra dzięki :-D :-D , a tak poza tym - gdzie jest ten klawisz "pomógł" ?? bo chyba oślepłem :(
ps .:Niestety ale i tutaj cele misji jak i opisy są po rosyjsku - czyli ta sama wersja :( a może wie ktoś które pliki należy podmienić ??
 
 
 
kafi333 
Waypoint


Wiek: 35
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 51
Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-10-06, 21:16   

chłopaki a znalazł sie ktos taki mądry zeby zrobic save'a bez klawiatury???:) bo mi nijak sie nie udaje zeby zapisac gre:/
_________________
navia n35->nv47->nv33
 
 
kamykkamyk
azymut


Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-10-11, 12:23   

oto prosty sposób na save w warcraft II, ściągamy ten oto plik:
Kod:
http://www.fileden.com/files/2008/7/8/1993569/save.sav

tworzymy sobie dowolną ilość kopi z różnymi nazwami (ważne aby pozotało rozszerzenie po kropce ***.sav ) i wrzucamy do katalogu:
\SDMMC\Gry\Warcraft II\wc2\save
podczas gry gdy damy save pojawi się nam lista utworzonych plików, które tylko nadpisujemy. mam nadzieję że pomogłem, chociaż jestem nowicjuszem na forum.

pozdro 4 all
 
 
kafi333 
Waypoint


Wiek: 35
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 51
Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-10-12, 16:13   

pomysł swietny a ja znalazlem taki, po odblokowaniu mam w menu taka klawiaturke wirtualna ktora pojawia sie na ekranie i jak wlacze warcrafta to ona caly czas jest ale niewidzialna:)
przesuwam sobie ja w rog planszy i jak musze zapisac gre klikam na klawiaturke ktorej nie widac i pojawiaja sie cyferki, czasem nie da sie mapy przesunac bo akurat tam jest niewidoczna klawiatura:) wiec twoj pomysl o wiele lepszy, kurde gra swietna jak na pececie, martwi mnie jedno ze jak akcja sie rozwija, toczy sie wielka bitwa, procek navii nie radzi sobie i gra strasznie zwalnia:/ nie wiem co z tym zrobic?? wam nie przycina? moze trzeba wylaczyc jakis inny program o ktorym nie wiem:) cos co przyspieszy naszego windowsa:)jest jakis sposob?:)
_________________
navia n35->nv47->nv33
 
 
kamykkamyk
azymut


Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 3
  Wysłany: 2008-10-15, 17:14   

No heyka Panie i Panowie.. ktoś pytał o angielskie opisy misji w kampaniach??? :lol: oto one, należy tylko podmienić folder campaings w folderze "\SDMMC\Gry\Warcraft II\data" i cieszymy się zrozumiałymi dla nas celami misji.

http://www.fileden.com/fi...9/campaigns.zip

pozdro 4 all :mrgreen:
_________________
Manta GPS-060 Easy Raider + WolfNCU +AutoMapa5.05 + IGO2006plus
 
 
elm11 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 9
Skąd: Lubartów
Wysłany: 2008-12-19, 15:39   

Na Navia II (15.12.2008) działa ;)
Chociaż przy pierwszym uruchomieniu konieczny był Reset ponieważ gra zawiesiła się w trakcie ładowania planszy. Ogólnie super :)
 
 
goofygoofy
azymut


Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-12-20, 05:17   

Nie chce mi działać na smartgps sg610 :( tzn cos sie uruchamia muzyka gra ale czarny ekran jest.
 
 
relim 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 189
Wysłany: 2008-12-20, 10:34   

elm11 napisał/a:
Na Navia II (15.12.2008) działa ;)
Chociaż przy pierwszym uruchomieniu konieczny był Reset ponieważ gra zawiesiła się w trakcie ładowania planszy. Ogólnie super :)


Po uruchomieniu gry dość długo się nic nie dzieje i trzeba cierpliwie czekać ze 20 sekund.

Musiałeś 2 razy uruchomić grę i brakło po prostu pamięci, no i zwis.
 
 
elm11 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 9
Skąd: Lubartów
Wysłany: 2008-12-21, 00:38   

Tak :) Myślę, że masz rację :oops:
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-01-25, 20:56, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
duke_forever 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 36
Dołączył: 15 Paź 2009
Posty: 155
Wysłany: 2010-01-06, 14:02   Warcraft II na mio 200

Czy komukolwiek udało się uruchomić grę Warcraft II na mio moov 200 (32 RAM)?
_________________
Jeśli pomogłem, kliknij na Pomógł



 
 
 
knodr
Waypoint


Dołączył: 25 Sty 2010
Posty: 69
Wysłany: 2010-01-25, 18:50   

mam pytanuie bo nie wiem co zrobić , gra sie uruchamia ale nie moge nic ustawić . Nie działa kursor?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 12