My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-09-11, 12:25
NTT NAVI 5068 programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
lolobb
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 7
Wysłany: 2012-07-20, 21:58   NTT NAVI 5068 programy nawigacyjne

Witam. Właśnie próbuję odpalić Automapę na NTT NAVI 5068. Utworzyłem na SD katalog mobilenavigator. Wgrałem do niego explorer.exe pod nazwą mobilenavigator.exe. Na karcie oczywiście jest wgrana automapa. Po odpaleniu nawigacji pokazują się ikony xxx + nawigacja. Klikam 2 x na nawigacja i pokazuje się explorer. Wchodzę w SDMMC/AUTOMAPAEU/WCEAM klikam i przez jakiś czas mam klepsydrę i nic. Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-09-11, 12:25, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4439
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-07-20, 22:12   

lolobb,
Brak jakiegoś pliku w AutoMapie . Format karty i zacznij od początku .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
lolobb
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 7
Wysłany: 2012-07-20, 22:17   

Na Akirze chodzi jak talala.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4439
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-07-20, 22:25   

lolobb,
Przy instalacji pewnie nie dodałeś dodatku do tej navi .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
lolobb
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 7
Wysłany: 2012-07-21, 12:00   

Nie instalowałem jej tylko przegrałem z karty na kartę zawsze tak robię i nigdy nie było problemu. Chyba, że ten model wymaga instalacji?

[ Dodano: 2012-07-21, 12:01 ]
I jeszcze jedno jak chcę wejść w ścieżkę do oprogramowania to nic się nie dzieje.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-07-21, 12:12   

1. Nie krzycz w temacie
2. Zawsze trzeba instalacja bo tak przenosić dane z konkretnego modelu i jak widzisz na własnym przykładzie nie zawsze to chce chodzić. Poza tym wtedy sie nie zacina bez powodu.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
lolobb
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 7
Wysłany: 2012-07-21, 14:00   

Ok. Sorki za krzyki i dzięki. Właśnie ściągam instalkę i zobaczymy czy się uda. Jak coś to dalejbędę prosił o pomoc.

[ Dodano: 2012-07-21, 16:40 ]
No i dalej lipa. Zainstalowałem AM Polski 6.10.b + patch. odpalam klikam nawigacja ładuje się AM i cały czas klepsydra się kręci. Jakieś podpowiedzi?

[ Dodano: 2012-07-21, 17:18 ]
Jest mały postęp zrobiłem format karty i wgrałem wszystko od nowa. Auto mapa odpala się Hołowczyc się wita i stoi. Nie widać żadnej mapy tylko pisze Auto Mapa, niżej Mapa: i dalej nic, to z lewej strony, a z prawej jest wersja oprogramowanie i takie tam.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11