Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 50.7 HD DVBT - inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
Alberciczek
Waypoint


Dołączył: 16 Kwi 2010
Posty: 36
Wysłany: 2014-07-12, 18:12   

Wielkie dzięki ___Olivia_ - działa :-)
No i nie ma tego paska zadań z windowsa :-)
 
 
faworek
azymut


Dołączył: 01 Maj 2015
Posty: 1
Wysłany: 2015-05-01, 19:00   Działanie Automapy na Lark 50.7

Cześć

Ponieważ to mój pierwszy post, chcę się przywitać i skromnie poprosić o pomoc.
Otóż, kupiłam Larka Freebirda 50.7. Pomijam fakt, że TV nie odbiera sygnału (to temat na inny post), ale irytuje mnie sama mapa Larka. Przede wszystkim dlatego, że od zawsze korzystałam z AutoMapy. No i właśnie - AutoMapa - nie chce się uruchomić na Larku :(.
Wgrałam ją (wersja 6.14 na Windows CE 6.0). Wciągnęłam ją na karde SDHC 8GB - nie idzie, wkleiłam ją do folderu z mapą Larka (NandFlash), też nic.

Jako że jestem laikiem w kwestii navi i jej działania, często postępuję intuicyjnie - poproszę o podpowiedź: co robić?

Bardzo proszę o podpowiedzi.


Pozdrawiam,
Agnieszka
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-05-01, 19:13   

faworek napisał/a:
Bardzo proszę o podpowiedzi.
Poczytaj temat, do którego dołączyłam Twój post.

Regulamin punkt 3.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
transformator1
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 10 Lip 2008
Posty: 9
  Wysłany: 2015-05-27, 14:42   Lark freebird 50.7 uruchomilem navigona ale brak dzwieku

Tak jak w temacie
Lark freebird 50.7 uruchomilem navigona ale brak dzwieku, prosze o pomoc!
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2015-05-27, 15:09   

W fabrycznym programie jest? Ew. w odtwarzaczu?
Sprawdź tez ustawienia FM - sporo osób o tym zapomina...
Głosy masz wgrane?

Zajrzyj też do pliku XML http://www.my-navia.pl/vi...p=315549#315549
_________________

 
 
transformator1
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 10 Lip 2008
Posty: 9
Wysłany: 2015-05-28, 00:41   

Tak, podalem sciezke zeby sie otwieral przez ikonke nawigacja, sygnal startowy navigona jest a potem juz cisza, dzwiek dotyku ekranu jest.

Byl glos tts ustawiony zmienilem na anke i smiga!!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9