Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak cofnąć odblokowanie
Autor Wiadomość
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2385
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-07, 18:02   

Trochę dziwne to menu. Pobrałem i uruchomiłem na swoim larku. Teraz zawsze po uruchomieniu czy restarcie mam dodatkowy folder SDMMC i pomimo że go kasuję znów się pojawia. Czyżby skrypt mieszał w rejestrze?
_________________
Poradniki
 
 
Mathew007
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2012
Posty: 30
Wysłany: 2012-07-07, 18:05   

ehh kurcze nie wiem ;/ cały czas wisi na ekranie powitalnym "Welcome wherever you are" ...
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18806
Wysłany: 2012-07-07, 18:06   

Google napisał/a:
Czyżby skrypt mieszał
Nie skrypt - tylko opis
david8213 napisał/a:
Rejestr WinCE
HKEY_LOCAL_MACHINE\init zmienić wartość dla Launch50 z gps2.exe na explorer.exe
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=9186
Nie za bardzo rozumiem, po co


Mathew - spróbuj http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=33528
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=31079
_________________

 
 
Mathew007
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2012
Posty: 30
Wysłany: 2012-07-07, 18:10   

no gdy zmienilem ten explorer.exe na gps2.exe to sie tak zesrało ;/
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2385
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-07, 18:10   

jacekp1313 napisał/a:
Nie skrypt - tylko opis
Tam mam już dawno zmienione chyba przez poprzedniego właściciela:

_________________
Poradniki
 
 
Mathew007
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2012
Posty: 30
Wysłany: 2012-07-07, 18:13   

kurde;/ da sie zrobic jakis hard reset? zeby przywrócić ustawienia fabryczne ?
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2385
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-07, 18:16   

Mathew007 napisał/a:
da sie zrobic jakis hard reset?
9 nóżka procesora może je uratować.
_________________
Poradniki
 
 
Mathew007
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2012
Posty: 30
Wysłany: 2012-07-07, 18:19   

czyli co musze zrobic? rozkrecic i czyms styknąć to ? czy moze najpierw rozladowac do maksimum i sprobowac wlaczyc...
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2385
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-07, 18:25   

Mathew007 napisał/a:
czy moze najpierw rozladowac do maksimum i sprobowac wlaczyc...
Najpierw rozładuj do zera.
_________________
Poradniki
 
 
Mathew007
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2012
Posty: 30
Wysłany: 2012-07-07, 18:28   

ok to juz ja zostawiam niech sie rozladowuje...
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2385
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-07, 19:25   

Ja już sobie poradziłem, zrobiłem format partycji i już nie ma folderu. Jest jak było. :-)
_________________
Poradniki
 
 
Mathew007
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2012
Posty: 30
Wysłany: 2012-07-08, 04:22   

niestety nie pomogło rozładowanie... jest jak było stoi na ekranie powitalnym ;/

[ Dodano: 2012-07-08, 06:22 ]
i niestety komputer nie wykrywa nawigacji ;/ "Nie rozpoznano urządzenia USB"...

[ Dodano: 2012-07-08, 06:34 ]
jest jakiś sposób żeby dobrać się do plików systemowych nawigacji ?;/
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2385
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-08, 09:27   

Mathew007 napisał/a:
jest jakiś sposób żeby dobrać się do plików systemowych nawigacji ?;/
. Tylko jeśli komputer będzie miał połączenie z nawi lub spróbuj z 9 nóżką procesora.

Poczytaj ten wątek: http://www.my-navia.pl/vi...p=356947#356947
_________________
Poradniki
 
 
Mathew007
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2012
Posty: 30
Wysłany: 2012-07-08, 12:21   

ehh kurde ktos tam pisal ze u niego nie dzialal ten sposob;/ ale pisze ten jacula6 ze wkoncu zrobil tylko szkoda ze nie napisal jak ;/
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2385
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-08, 12:43   

Mathew007 napisał/a:
tylko szkoda ze nie napisal jak ;/
Rozkręcił obudowę,poszukał procesora i zwarł 9 nóżkę z masą na sekundę lub dwie uruchamiając w tym samym czasie nawigację. Zupełnie podobnie jak przy naprawie Mio z mojego podpisu lub kolegi Tom a4.
_________________
Poradniki
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 9