My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
GoClever 5055+ odblokowanie
Autor Wiadomość
gilles
Waypoint


Dołączył: 24 Gru 2009
Posty: 30
Wysłany: 2010-01-07, 19:10   

Wyłącz wszystkie dzwięki, oprócz tych do aplikacji. Tzn. te "events" też.
 
 
invert
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2010
Posty: 33
Wysłany: 2010-01-07, 21:04   

jak wyłączę Events, to dalej sie to pojawia, musze wyłączyć aplications ale wtedy niemam wogole głosu.

Wg mnie to albo jest to wada tego modelu, albo ja cos mam nie tak z navi.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-07, 21:23   

może byś filmik nakręcił??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
invert
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2010
Posty: 33
Wysłany: 2010-01-07, 21:49   

no wlasnie to zrobilem,
na filmiku jest pokazane dlaczego chce to wyłączyć.
w automapie i nie tylko po każdorazowym właczeniu sie głosu i wyłączeniu sie słychac pyk, poza tym jest takie samo "pyk" po naciśnięciu ekranu.

FILMIK
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-07, 21:54   

Czyli chodzi Ci o te dźwięki miedzy słowami ??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
invert
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2010
Posty: 33
Wysłany: 2010-01-07, 22:10   

sprawa wyjaśniona.
dzieki za zainteresowanie
 
 
jazzy
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 18 Maj 2008
Posty: 14
Wysłany: 2010-01-08, 20:54   

Witam,
Posiadam tą nawigację, aby wejść do windowsa wystarczy na karcie założyć katalog EXPLORER.EXE (nie trzeba nic w srodku umieszczac - wystarczy sam katalog). Po takim zabiegu - jeśli uruchomimy nawigację z kartą pamięci w środku - uruchomi się windows, jeśli karta jest wyciągnięta startuje menu fabryczne GC.
 
 
niko12
Waypoint


Dołączył: 09 Sty 2010
Posty: 22
Wysłany: 2010-01-09, 15:00   

serdecznie witam wszystkich alegrowiczow. mam pytanko i to duze. kupilem wlasnie nawi gc 5055+. mam ja jeden dzień. po odpaleniu chodzi. ale multimedia nie chodzą.
Jak wywnioskowalem czytajc wasze posty powinienem ją odblokować aby korzystac z systemu win. sorki ale nie mam zielonego pojęcia jak odblokować to maleństwo. może ktoś z was mogłby mi to opisać krok po kroku. nadmieniam że narazie nie mam map ale kolega mi obiecal ze mije da. powiem krotko z ciekawości chialem ogladnć filmek ale urzadzonko nie widzi wogole karty. podejrzewam że jak bym mial mapy to problem bylby ten sam. za pomoc bardzo dziekuję. PROSZĘ............. :roll:
 
 
invert
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2010
Posty: 33
Wysłany: 2010-01-09, 15:12   

kolego niko12
zerknij na moj post chyba 2 posty pod twoim.
 
 
niko12
Waypoint


Dołączył: 09 Sty 2010
Posty: 22
Wysłany: 2010-01-09, 15:50   

witaj kolego invert. szkalem twego postu ale go nie ma. sorki
 
 
invert
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2010
Posty: 33
Wysłany: 2010-01-09, 15:58   

prosze
jak odblokowac wejscie do win
Ostatnio zmieniony przez invert 2010-01-09, 18:27, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
niko12
Waypoint


Dołączył: 09 Sty 2010
Posty: 22
Wysłany: 2010-01-09, 16:16   

tak czytalem ten post. i trudno sie przyznac ze mam nadal problemy. Może ktociutko od poczatku. oczywiscie jesli masz czas i chec pomoc. ja w tych sprawch jestem laikiem. powiem tak jak wlczylem pod usb nawi do kompa to pokazuje mi sie na eranie nawi dwie ikony ktore wskazuja ze ladowanie i nic nie moge zrobic innego. wiec zabardzo nie wiem co mam robic

[ Dodano: 2010-01-09, 16:22 ]
mam w niej karte 1 g z aparatu i tez nie wiem czy taka moze byc czy ma byc nowa.r z wyczytanych postow zrozumialem ,że nalezy nawi najpierw podlaczyc do kompa ale nie jestem pewien. wiec bedziesz mial ze nna jazde.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-09, 16:28   

Po pierwsze nie dubluj postów a po drogie jak chcesz mieć tylko multimedia to nie musisz odblokowywać, możesz sobie jakieś menu dograć. Polecam TO
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
gawron
Waypoint


Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 40
Wysłany: 2010-01-18, 21:18   Menu do GoClever 5055+

podajcie linka do dobrego menu na tę nawigację
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-18, 21:28   

Poradnik czytałeś?? forum przeglądałeś??
Prawda jest taka ze prawie każde się odpali.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,23 sekundy. Zapytań do SQL: 11