Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
SMART GPS 600 odblokowanie, nowy pulpit
Autor Wiadomość
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2012-01-30, 13:50   

Pod linkiem z nie da się ściagnąć Pocketa - pliki usuniete

Na SD jest folder MioPocket, a co w nim?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adam57
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 37
Wysłany: 2012-01-30, 13:52   

Cytat:
Czy naprawdę nie rozumiesz zwrotu
Cytat:
powinien po kliku w NAWIGACJA pojawić się panel AdJa

Po kliknięciu nawigacja pojawia się automapa

[ Dodano: 2012-01-30, 13:53 ]
Tak MioPacketa też mam na karcie
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2012-01-30, 13:55   

Adam57 napisał/a:
Po kliknięciu nawigacja pojawia się automapa
Masz na SD plik shell.ini i co w nim?

A co w folderze MioPocket?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adam57
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 37
Wysłany: 2012-01-30, 13:59   

W MioPocket są trzy foldery : Extras, Media, MioAutoRun oraz oraz 7 plików : MioAutoRun.exe, MioAutoRun.mscr, MioAutoRun Radme, MioPocket Radme, X2, MioPockek Chaangelog i Morscript

[ Dodano: 2012-01-30, 14:04 ]
jest "\SDMMC\AutoMapa Eu\AutoMapa Eu.exe"

[ Dodano: 2012-01-30, 14:07 ]
w pliku shell.ini jest zapis \SDMMC\AutoMapa Eu\AutoMapa Eu.exe
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2012-01-30, 14:11   

Adam57 napisał/a:
Po kliknięciu nawigacja pojawia się automapa
Bo ti masz wskazane w shell.ini
Zrób to, co radził jacekp1313. Oczywiście, użyj albo innej karty, albo zrób kopię zawartości obecnej - będziesz miał inny panel uruchamiany z karty, bez ingerencji w urządzenie (bo MioPocket strasznie miesza w rejestrze)

Co do Pocketa - wrzuć gdzieś plik MioAutoRun.mscr.
Ten komunikat jest trochę dziwny (o braku folderu MioPocket na SDMMC)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adam57
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 37
Wysłany: 2012-01-30, 14:21   

Jak na czystą kartę zgrałem AJDA włożyłem w nawigacje i na panelu głównym kliknąłem nawigacja uruchomiła się MapaMap.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2012-01-30, 14:24   

A w shell.ini w tej AdJi co było? Mówisz o AdjaSG600test?
I co Ci sie uruchomiło?
Adam57 napisał/a:
na panelu głównym kliknąłem nawigacja uruchomiła się MapaMap.
Adam57 napisał/a:
Po kliknięciu nawigacja pojawia się automapa
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adam57
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 37
Wysłany: 2012-01-30, 14:26   

zawartość Shell.ini "\SDMMC\AdJa\skrypt\startx.exe"
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2012-01-30, 14:26   

OK - jest błąd. W shell.ini ma być
\SDMMC\startx.exe
a nie
\SDMMC\AdJa\skrypt\startx.exe

[ Dodano: 2012-01-30, 14:27 ]
A w startx.mscr ma być RunWait("\SDMMC\AdJa.exe")
zamiast RunWait("\Storage Card\AdJa.exe")
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adam57
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 37
Wysłany: 2012-01-30, 14:37   

pozmieniałem odpaliłem, po kliknięciu ikonki nawigacji pojawiła się MapaMap
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2012-01-30, 15:06   

Gdzie masz plik AdJa.exe?
I shell.ini?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adam57
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 37
Wysłany: 2012-01-30, 15:14   

luzem na karcie
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2012-01-30, 15:24   

Dziwne
AM rusza z shell.ini, a panel nie?

Poprawiłeś wpis w startx.mscr? Na pewni masz shell.ini, a nie shell.ini.txt (i *.mscr, nie *.mscr..txt)? masz włączone pokazywanie rozszerzeń plików (to częsty błąd)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adam57
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 37
Wysłany: 2012-01-30, 15:36   

ikonki są w kształcie trybika, a pliki opisane jako ustawienia konfiguracyjne, a nie pliki tekstowe

[ Dodano: 2012-01-30, 15:37 ]
sprawdziłem zmiany zostały zapisane
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2012-01-30, 15:40   

Najpierw podaj, co masz w shell.ini i startx.mscr

Ikonki nie mówia wszystkiego - sprawdź rozszerzenia.
Jak poprawiałeś pliki INI i MSCR to zapisywałeś jako ANSI, czy UNICODE?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9