Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-03-13, 10:46
LarkMap - skasowany / problemy z uruchomieniem
Autor Wiadomość
Patysiak25
azymut


Dołączył: 20 Mar 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-03-20, 07:16   

Czyli na dobra sprawe poki nie "znajde" tego klucza urzadzenie nie bedzie mi dzialac i nie da sie zaplanowac zadnej trasy tak :-( :?:

I jeszcze jedno pytanko - jesli piszesz ze to sprawa braku klucza to nie musze juz nic aktualizowac usuwac czy reinstalowac ?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9625
Wysłany: 2012-03-20, 07:22   

Nie wiem, czy to sprawa klucza. Może jakiś błąd podczas instalacji albo rejestracji, na przykład podałes zły numer.
Na pewno bez zarejestrowania części POLSKA żadnej trasy nie wyznaczysz

Zawsze możesz (do czasu wyjaśnienia sprawy) skorzystać z wersji http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=25426
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Patysiak25
azymut


Dołączył: 20 Mar 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-03-20, 07:29   

HAHAHA naprawde jestem laikiem i az wstyd sie przyznac :mrgreen:

Przy wpisywaniu kodu zamiast 0 wpisywałem O i stad ten problem - teraz sprzet juz mam zarejestrowany i mapy nowe dzialaja takze przepraszam za zamieszanie i problem 8-)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18818
Wysłany: 2012-03-20, 08:03   

To wcale nie taki rzadki błąd i nie tylko początkujący go popełniają
Najważniejsze, że program działa.

Scalam z istniejący wątkiem
_________________

 
 
kuksik
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Kwi 2011
Posty: 5
  Wysłany: 2013-03-18, 14:00   Mam problem z mapami

Witam mam problem z mapami po odblokowaniu nie działa mi orginalna mapa larka wyskakuję błąd \SDMMC\LarkMap\PRDF.prdf contains an invalid path . Działa mi tylko Auto Mapa Tom Toma też nie mogę odpalić nie wiem o co chodzi proszę o pomoc :cry:
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2387
Skąd: Google
Wysłany: 2013-03-18, 14:21   

kuksik, jak odblokowałeś Larka. Jak wybierasz ścieżkę do uruchamiania.
_________________
Poradniki
 
 
kuksik
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2013-03-18, 14:23   

larka odblokowałem plikami anna program śścieżka jak to oto chodzi to NandFlash\Setup\setup.exe
Ostatnio zmieniony przez kuksik 2013-03-18, 14:42, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2387
Skąd: Google
Wysłany: 2013-03-18, 14:39   

Nie usunąłeś nic z karty przypadkiem?

Zainstaluj ponownie to co nie działa.
_________________
Poradniki
 
 
kuksik
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2013-03-18, 14:45   

Raczej nic nie wykasowałem próbowałem juz z 2 razy wgrać od nowa i nic nie pomaga
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4558
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-03-18, 15:18   

kuksik,
Sprawdź w odblokowaniu Anna, w plikach.ini czy są przypisane ścieżki do poszczególnych map.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18818
Wysłany: 2013-03-18, 15:20   

A gdzie masz LarkMap? W urządzeniu, czy na SD?
_________________

 
 
kuksik
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2013-03-18, 19:53   

Gdzie szukać tych plików ini i co ma być do nich przypisane bo nie bardzo kumam o co chodzi :idea:
Może ktoś posiada jakieś inne pliki do odblokowania tej nawigacji, proszę o linki albo jakąś pomoc
MapaLark mam na nawigacji, ale przerzuciłem plik na SD, ale nie wiem czy dobrze, bo nie wiem co powinno być jakie pliki na SD

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2013-03-18, 20:33 ]
Zmniejszyłam Entery.
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2013-03-18, 20:32, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4558
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-03-18, 20:27   

kuksik napisał/a:
Gdzie szukać tych plików ini
W katalogu menu Anna Poczytaj tu :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=142569#142569
kuksik napisał/a:
Może ktoś posiada jakieś inne pliki do odblokowania
Tu :arrow: http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155 do wyboru i koloru.
kuksik napisał/a:
mapalark mam na navigacji ale przeżuciłem plik na sd
To zostaw na nawigacji.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
rafaelo94 
azymut


Dołączył: 19 Wrz 2013
Posty: 2
Skąd: Oświęcim
Wysłany: 2013-09-19, 13:35   Fatal Error LarkMap.exe

Witam jakiś czas temu na nawigacji pokazał się komunikat i przestała działać. Czy da się coś z tym zrobić? Tak to wygląda http://www.fotosik.pl/pok...3535a874da.html
 
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Honor 4C


Pomógł: 1 raz
Wiek: 26
Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 869
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2013-09-19, 15:04   

przeinstaluj larkmap
_________________
MapaMap Android PL+EU + Yanosik + NaviExpert: Honor 4C

MapaMap Win CE Europa ? : Lark 50.3
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12