My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z GC 3584
Autor Wiadomość
rafal453
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Gru 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-12-17, 13:56   GOCLEVER 3584 POMOCY CIEMNOŚĆ

WITAM CHCIAŁEM ODBLOKAWAĆ GOCLEVER 3584 PO WGRANIU PLIKU NA KARTE OTWORZYŁ SIE WINDOWS ALE PO WYŁĄCZENIU STAŁA SIĘ CIEMNOŚĆ BRAK MENU

ROBIŁEM REAKTYWACJE ALE PASEK NIEBIESKI DOSZEDŁ DO 100% I NIC

CO MAM ZROBIĆ
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-17, 14:08   

NIE KRZYCZ !!
Napisz dokładnie co robiles i jak niebieski pasek.
Jak się dobrze domyślam to szukaj gwarancji.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
rafal453
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Gru 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-12-17, 15:36   

mam windows ale jak teraz z niego wyjść do menu głównego
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-17, 15:37   

Za mało szczegółów. Cofnij odblokowanie.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
rafal453
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Gru 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-12-17, 16:16   

nierozumię jak cofnąć ja chce wyjść z windowsa tylko i powrucić do głównego menu
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9766
Wysłany: 2009-12-17, 17:24   

W jaki sposób odblokowałeś nawigację?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-17, 18:24   

Więcej szczegółów. My nie wiemy o czym myślisz.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
rafal453
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Gru 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-12-17, 22:09   

w menu nawigacji gdy naciskam na nawigacje otwiera mi się windows zamiast nawigacja jak to zmienić żeby ruszał z nawigacji
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18326
Wysłany: 2009-12-17, 22:12   

Jak zrobiłeś, żeby spod NAWIGACJA włączał się Windows?
Zrób to samo, ale w odwrotnej kolejności.
_________________

 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-17, 22:22   

rafal453 napisał/a:
jak to zmienić żeby ruszał z nawigacji

Ale przecież rusz z navigacji, piszesz to na początku tego samego zdania.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
artiwie15
azymut


Dołączył: 04 Paź 2010
Posty: 3
Wysłany: 2012-03-12, 00:13   Problem z GC 3584

Witam panowie, próbowałem dzis wgrać nową mapę, ogolnie ostatnio miałem problemy z nawi, wieszała się itp. Tak wiec postanowilem wgrac nowy soft. Zauwazylem ze prawdopodobnie mam cos nie tak z czytnikiem kart pamieci, obojetnie jaka karte wlozylem czy przejsciowke czy nie nieraz odczytywalo nieraz nie, jak podlczylem nawi jako czytnik kart tez nie zawsze odczytywalo wyskakiwal komunikat brak woluminu. Tak wiec sprobowalem ja zaktualizowac. Po kilku probach nic. Nigdy mi sie nie zalaczyl pasek aktualizacji jak trzymalem przycisk power. Sprobowalem po raz nty wlozylem karte z softem zrobilem "uruchom nawigacje" pojawily sie jakies chinskie napisy. Z uwagi na to ze nic sie nie dzialo wylaczylem nawi. jak juz ja wlaczylem to pojawil sie komunikat fail to get bitmap cos tam, pozniej failer to load resource, i pozniej jakis problem z gps shell. I uruchamia sie windows ce. W windows ce nie widze karty pamieci, jest tylko resident flash jak go uruchomie sa 4 pliki nie wazne czy wloze karte czy nie, niczego innego do karty pamieci nie ma. Idzie to jakos naprawic? nie moge podlaczyc przez active sync poniewaz gdy podlacze do kompa uruchamia sie jako czytnik kart nie mam mozliwosci przestawic. Panowie nawi do kosza? Tak przy okazji mysle nad kupnem larka 43 lub 50 za okolo 200 zl ktory lepszy? czy warto dokladac do 50? Chyba ze sie to cos moje naprawic ale w co watpie. Pozdrawiam
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10