Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-02-24, 08:59
Auto Mapa na Yakumo AlphaX
Autor Wiadomość
bigadamus
Waypoint


Dołączył: 19 Sty 2010
Posty: 19
Wysłany: 2012-02-24, 00:06   Auto Mapa na Yakumo AlphaX

Witam
Czy będzie mi chodziła Auto Mapa 6.10 lub 6.9 lub 6.8 na systemie Windows Mobile 4,20 ?
Bo wgrałem ale podczas uruchomienia pokazuje błąd "Nie można uruchomić programu. Cannot run application" Nawigacja to (PDA) Yakumo AlphaX GPS
Pisałem tutaj http://forum.dvhk.pl/showthread.php?t=614499 ale dalej jest to samo.

EDIT
chyba że ktoś ma inny pomysł jaką nawigację wgrać do niego która będzie działała

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2012-02-24, 08:59 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
1 Sprecyzowałem tytuł ("AM na Windows Mobile" był mało adekwatny)
2. Przeniosłem z działu o AutoMapie
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2012-02-24, 08:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
bigadamus
Waypoint


Dołączył: 19 Sty 2010
Posty: 19
Wysłany: 2012-02-24, 13:28   

wszystko dobrze wgrywam bo to nie pierwsza navi jaką robie tylko w tej mi wyskakuje błąd "Nie można uruchomić programu. Cannot run application" po tym jak klikam w ikonkę AM. Po wsadzeniu karty do tego PDA AM pokazuje się tak jakby na pulpicie wyświetla się napis AutoMapa OK i gdy chcę ją uruchomić to wyskakuje mi błąd i nie wiem co robie nie tak. Kiedyś jak wgrywałem do tych starszych PDA to musiałem przez kabel i przegrywać witaminkę i chodziło to może teraz też musze wybrać przez kabel
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18806
Wysłany: 2012-02-24, 13:33   

Jaki system wybierasz podczas instalacji AM?
Który plik uruchamiasz?
_________________

 
 
bigadamus
Waypoint


Dołączył: 19 Sty 2010
Posty: 19
Wysłany: 2012-02-24, 13:36   

wybierałem Windows Mobile bo tak na nim było napisane od spodu ale teraz widzę ze muszę wybrać Windows CE Net 4,2

wgrałem Pocket PC 2003 i śmiga
tylko teraz muszę wyszukać ustawienia portu i szybkość odczytu bo nie znajduje GPS
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11