My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navio 500 - problemy z uruchomieniem, backup, FW
Autor Wiadomość
pancerny1
azymut


Dołączył: 06 Cze 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-06-06, 13:51   

Witam, jestem nowy tutaj więc wszystkich pozdrawiam!!!
Sprowadza mnie ten sam problem co kolegę, chodzi o to że podczas próby instalacji menu od blow 3.0 final wywaliło mi ten sam ERROR ''window create error'' mam GC navio 500 bez HD Win ce 5.0.
Później ten sam obiaw co pisze kolega marek602 zawiecha.
Opanowałem to po części w ten sposób że zrobiłem format sd w systemie Fat 32 gdyż na karcie 4gb tylko taką opcję mogłem wybrać (nie wiem czemu bo na 2gb można samo fat) po formacie zapodałem menu kolegi dasiora pod "iphon" i nawi bez problemu ruszyła tylko zuważyłem problem z Blue Tooth-em bo żadna z ikonek nie odpowiada na klikanie a jedna na środku jest rozdzielona na dwie części???
I jestr jeszcze kłopot po podpięciu przez usb do kompa bo wywala Fatal Aplikation ERROR Aplikation main.exe performed and illegal operation and will be shut down. Jf the program vendor.
Program; main.exe Exception; 0xC0000005 Address; 03FD5CE4

Jeśli to możliwe też proszę o pomoc jak zrobić by to działało może być na tym menu pod Iphon które w którymś z tematów zaproponował kolega dasior
jeśli jest potrzeba znajde temat i wkleję link

Pozdrawiam jeszcze raz Witek

[ Dodano: 2012-06-06, 14:53 ]
Jeszcze zapomniałem dodać że po wywaleniu tego ostatniego błędu zostaje tylko reset navi z tyłu obudowy.
Nic się nie dzieje dopóki nie wpinamy jej usb.
Pozdro
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-06-06, 18:43   

Zainstaluj menu BLOW raz jeszcze tylko usuń katalogi BT i GAME z katalogu APP z karty przed instalacją.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
pancerny1
azymut


Dołączył: 06 Cze 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-06-06, 21:36   

Dzięki dasior to pomogło i działa ok. folder z grami mimo że usunięty przed instalacją jednak się pojawił i są w nim gry ale żadna nie działa czy to normalne gry nie będą działać??
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-06-06, 23:24   

Nie bedą bo ich nie ma :-) trzeba by cos pokombinować ale za bardzo ostatnio czasu nie mam.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
kiko80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 01 Lut 2011
Posty: 146
Wysłany: 2012-07-15, 08:30   GoClever Navio 500 Backup

Zamieszczam backup rejestru, katalogu Residentflash2 oraz oraz systemu (zawiera katalogi "My Documents, Program Files, Residentflash wraz z navigacją, Temp oraz Windows)
Kod:
http://ul.to/vz600i2i

rejestr.ceimg
Kod:
http://ul.to/e74zcqsi

Residentflash2.7z
Kod:
http://ul.to/3pn8of0d

Residentflash3.7z

Kod:
http://ul.to/6p0579ge

System

Spakowane przy użyciu 7zip bez hasła
Mam nadzieję że komuś pomoże kiedy będzie w potrzebie.
Nic nie było modyfikowane no może poza ścieżką do navi
System to WinCe 6
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/kiko80
Ostatnio zmieniony przez kiko80 2014-08-26, 09:56, w całości zmieniany 4 razy  
 
 
ferguko
azymut


Dołączył: 01 Maj 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-05-01, 23:56   problem z main navi500

Witam
czytałem właśnie stary jakiś stary temat o tym jak podmienić main.exe na explorer.exe i tak zrobiłem i przecholowałem...
Tzn przesunąłem main.exe do katalogu music a zamiast main wrzuciłem explorer i zmieniłem mu nazwę na main i teraz nie wiem co zrobić. Uruchamia mi się po włączeniu nawigacji okienko Update i nic nie mogę zrobić już nie wiem jak to odkręcić

Czytałem że przez total comandera tylko mi windows nie wykrywa nawigacji wcześniej jak się normalnie uruchamiała wykrywał bez problemu ale teraz nie widzi jej i nie mam jak się do niej dostać przez pc
Proszę pomóżcie
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-05-02, 00:11   

Wgraj menu BLOW. Tak będzie najprościej. :)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
ferguko
azymut


Dołączył: 01 Maj 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-05-02, 00:20   

dzięki za szybką reakcję trochę spanikowałem :) udało mi się połączyć i cofnąć operację na dzisiaj już sobie daruję jutro spróbuję wgrać
dzięki :)
 
 
sztil4
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 5
Wysłany: 2013-09-15, 17:06   oprogramowanie Navio500

Witam Panowie mam problem gdy chciałem włączyć nawigacje zawiesiła się na logo goclever i dalej nic zrobiłem reset i dalej to samo komputer nie wykrywa nawigacji (win 7)
proszę o jakiąś rade na stronie ani w internecie nie ma nigdzie oprogramowania do navi.
Może da sie do niej wgrac alternatywne oprogramowanie lub sam windows? żeby działała ??
Dodam że nic nie grzebałem przy navi. Proszę o pomoc, może da sie cos zrobic bez wgrywania oprogramowania.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2013-09-15, 18:36 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Zacznij od lektury wątku, do którego dołączyłem Twój post
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-09-16, 14:11   

Zwykła czy HD??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
sztil4
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 5
Wysłany: 2013-09-16, 16:24   

zwykła czyli bez HD
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-09-16, 21:30   

http://hotfile.com/dl/783...gpsapp.rar.html
wgraj to na SD i uruchom navi, powinno sie wgrać od nowa seryjne menu
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
sztil4
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 5
Wysłany: 2013-09-17, 17:07   

Wgrałem na karte ale nic sie nie dzieje??
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 255 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9390
Wysłany: 2013-09-17, 17:34   

Jak karta - SD, SDHC?
Skopiowałes na SD ściagniety plik, czy cos z nim robiłeś?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
sztil4
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 5
Wysłany: 2013-09-17, 19:26   

KARTA MICRO SD HC
SKOPIOWAŁEM NA KARTĘ ROZPAKOWANY PLIK ORAZ SKOPIOWAŁEM RAR ponieważ sam nie wiedziałem czy go rozpakować czy nie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,42 sekundy. Zapytań do SQL: 10