Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Menu Blow
Autor Wiadomość
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2012-03-11, 16:39   

lukiskwuki napisał/a:
zrobiłem plik tekstowy przed instalacja
lukiskwuki napisał/a:
wrzuciłem ten z kopi zapasowej
Jaki plik? Przywraca się oryginalny folder
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
lukiskwuki
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Mar 2012
Posty: 11
Wysłany: 2012-03-11, 16:51   

na stronnie dasiora jest napisane ze jesli nie wykrywa poprawnie bt to nalezy przed instalacja utworzyc fmbt.txt i to tez probowałem ...nie wime co jest grane bo wszystko sie wiesza
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2012-03-11, 16:53   

Cytat:
W momencie gdy instalator z jakiś względów zainstaluje nie ta wersje co trzeba należy na SD utworzyć plik testowy o nazwie "FMBT" (FMBT.txt) dla wersji z FM i z BT lub "noFMBT" (noFMBT.txt) dla wersji bez FM i bez BT oraz zainstalować menu ponownie.
Ale to dotyczy błędnej instalacji menu.
A ja pytam, czy zrobiłeś to, co radził dasior w tym wątku
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
lukiskwuki
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Mar 2012
Posty: 11
Wysłany: 2012-03-11, 16:58   

tak usunołem BT z residentflash2 i skopiowałem to z kopi zapasowej..o tym mowisz kolego??
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2012-03-11, 17:05   

A przed instalacją Blowa menu BT działało?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
lukiskwuki
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Mar 2012
Posty: 11
Wysłany: 2012-03-11, 17:10   

no działało własnie , i to mnie martwi
 
 
mariuszkx
azymut


Dołączył: 23 Mar 2010
Posty: 1
Wysłany: 2012-04-02, 18:05   

U mnie tak samo z tym BT ni jak nie idzie zaznaczyć okienka do wpisania pinu - parowania urządzeń. Próbowałem z tworzeniem pliku tekstowego oraz podmianą folderu BT z kopi zapasowej na dysk resident flash.
Poza tym działa ok.
 
 
dw28 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Lis 2011
Posty: 8
  Wysłany: 2012-11-11, 22:26   BT w larku

Ludzie , czy możecie zrobić dokładnie tak jak opisuje dasior
czy ciężko zrobić wszystko po koleji ,sam miałem problemy z Larkiem ,ale po zrozumieniu tekstu wykonałem czynności tak jak trzeba. Zapewne problem jest w niewłaściwej wersji menu,albo jest instalowany nie z tego instalatora.
U mnie działa jak nalezy.
A i NIEZAPOMINAMY o trybie AktivSync w navi,bo potem płacz u zgrzytanie zębów:)
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-11-12, 21:42   

Milo mi to czytać :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9