Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-12-28, 07:24
GoClever 5070 - reanimacja
Autor Wiadomość
Pantrykos
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Mar 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-03-08, 04:20   

Przepraszam ja mam taki sam problem z gc 5070 włancza sie pozniej chwilka pasek menu i pozniej załacza mape i tyle i niemocza wrocic do menu ???? co mam zrobic czy mogłby ktos mi pomoc moj e mail to 35_za_gram@interia.pl
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9633
Wysłany: 2012-03-08, 07:02   

Włączyłes autostart - czytaj (i wykonaj) to, co napisano kilka postów wyżej
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Pantrykos
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Mar 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-03-08, 08:46   

Nom czytam czytam i nic
dalem rade z tym total comanderem i zamiana programow do odtwarzania ale tej instrukci co jest wyzej to nierozumiem za bardzo siedzialem do 4 rano zeby to zrobic jutro mam smigac na Austrie a mi gps nie dziala POMOCYYYY!!!! HELP!!! :-/
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18884
Skąd: 3City
Wysłany: 2012-03-08, 09:08   

renron napisał/a:
zmienić nazwę plikowi exe uruchamiającego Mireo, jest on w folderze z programem w ResidentFlash i uruchomić nawigację,
Program nie został by znaleziony i uruchomiło by się menu fabryczne, następnie wejść w opcje i odznaczyć autostart.
_________________

 
 
grzegorz0237 
azymut


Wiek: 46
Dołączył: 23 Gru 2011
Posty: 2
Skąd: poznań
Wysłany: 2012-05-09, 20:42   skąd nowy system do 5070

witam pytanko za 100 punktów czy jest możliwość oby wgrać od nowa cały system w go clever 5070 samemu i skąd go wziąść?
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1275
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2012-05-09, 20:48   

grzegorz0237, Chodzi Ci o backup? Jeśli tak to tu go znajdziesz - http://chomikuj.pl/gps-ba...yginal/GoClever

A dlaczego pytasz?
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
Ostatnio zmieniony przez ELM0 2012-05-09, 20:55, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-05-09, 20:53   

grzegorz0237 napisał/a:
czy jest możliwość oby wgrać od nowa cały system

Nie ma takiej mozliwości , jedynie możesz przywrócić backup i wgrać Firmware
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9633
Wysłany: 2012-05-09, 20:56   

FW do 5070 jest chyba niedostępne.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
bzyk83 
Navi Expert


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 257
Wysłany: 2012-08-14, 13:45   

darek1230 napisał/a:
Reset 4335
Gdy zaznaczono GPS1 po którym nawigacja zatrzymuje się na ekranie Navigatora,
należy wyłączyć navi klawiszem z boku, teraz przytrzymując jednocześnie przycisk górny Power oraz pokrętło Volume +, włączyc navi .Puścić po ukazaniu się Navigatora.
A jak to zrobić GoClever 5070, bo niechcący zaznaczyłem gps1?

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2012-08-14, 14:53 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku (było w temacie o 4335) - przeczytaj go
Przypominam o regulaminie forum - punkt 3
_________________
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2012-08-14, 13:50, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
edi1012 
azymut


Dołączył: 28 Gru 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-12-28, 22:14   Goclever 5070 z biedronki win CE 6.0 Mega problem...HELP !!!

Witajcie. Jestem nowy a z nawigacjami tez nigdy nie miałem do czynienia wiec prosze o cierpliwosc i wyrozumiałość i oczywiscie pomoc.
zaczne od poczatku...chciałem zauktualizować auto mape z 6.10 na 6.11 wszystko wczytało ale nie chciało mi mapy pokazac bo wymagało licencji i chciałem wrócić do 6.10 ale juz nie mogłem załączyc nawigacji gdyż wyskakuje mi komunikat pmp.exe error i taki komunikat do tego "Cannot find pmp ( or one of its componets) Make sure the path and file name are correct and that all the requried libraries are available"
Nie mam kompletnie pojęcia co zrobić...połączenia na kablu z kompem nie widzi. Help help help i bardzo prosze krok po kroku. Z góry dziekuje za pomoc!
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18884
Skąd: 3City
Wysłany: 2012-12-28, 22:20   

Zacznij od sposobów z wątku, do którego dołączyłem Twój post.
I napisz, co dokładnie robiłeś - może uda się coś wymyśleć (bo jeśli zrobiło się samo, to najprawdopodobniej sprawa sprzętowa i bez serwisu się nie obejdzie)
_________________

 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-12-28, 22:47   Re: Goclever 5070 z biedronki win CE 6.0 Mega problem...HELP

edi1012 napisał/a:
pmp.exe error i taki komunikat do tego "Cannot find pmp ( or one of its componets) Make sure the path and file name are correct and that all the requried libraries are available"
"Nie można znaleźć pliku PMP.exe (lub jednego z jego składników) Upewnij się, czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne i że wszystkie wymagane biblioteki są dostępne"
Może jakiś plik usunąłeś przez przypadek.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
edi1012 
azymut


Dołączył: 28 Gru 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-12-29, 14:36   

Dobra okazało sie ze miałem kabel usb uszkodzony co łączy kompa z nawigacja. Dokupiłem nowego i widzi całą nawigacje na kompie...wiec moze teraz jakies propozycje co zrobic z tym plikiem pmp.exe zeby mi sie załączała nawigacja???

[ Dodano: 2012-12-29, 14:38 ]
A samo sie chyba raczej nie zrobiło...miałem automape 6.10 chciałem 6.11 zainstalowac ale wymagało licencji wiec chciałem wrócic do instalowania 6.10 na nowo ale wtedy juz mi sie nawigacja nie załączyła.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18884
Skąd: 3City
Wysłany: 2012-12-29, 14:46   

Podaj listę folderów w nawigacji.
I spróbuj wejść w residentFlash2 http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 p.23

[ Dodano: 2012-12-29, 14:49 ]
P.S. Instaluj programy na SD w czytniku w kompie - bezpieczniej
_________________

 
 
edi1012 
azymut


Dołączył: 28 Gru 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-12-29, 14:58   

Jak wejde w win CE sa 3 foldery:
1 bez nazwy
2 network (pusty)
3 resident flash

[ Dodano: 2012-12-29, 15:14 ]
nie potrafie wejść w ten RF2...

[ Dodano: 2012-12-29, 15:35 ]
Tak to wygląda na zdjęciach...moze pomoże.

[ Dodano: 2012-12-29, 15:38 ]
foto 2

[ Dodano: 2012-12-29, 15:40 ]
cos tych zdjęc nie pokazuje ...jakby ktos był chetny to na maila wysle zdjecia z zawartoscia
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11