Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 50.6 podświetlenie
Autor Wiadomość
roland_80
azymut


Dołączył: 17 Gru 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-12-17, 13:39   Lark 50.6 podświetlenie

Witam mam mały problemik .Chodzi mi o podswietlenie a mianowicie o to że przygasa prawie do 0 . Po ustawieniu oswietlenia w wybranej pozycji wszystko jest ok , dopuki niewłącze mapy wtedy powraca ciemność . Teraz moje pytanko czy ja coś źle robię ( mam navi kilka dni) czy coś nietak ze sprzętem , dodam tylko że nic nie kombinowałem z przeróbkami itp.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9629
Wysłany: 2011-12-18, 14:26   

1. Jaki program nawigacyjny (nie MAPA)?
2. Co masz w opcjach larka (ekran) ?
3. Słyszałeś o czymś takim, jak ORTOGRAFIA ?
roland_80 napisał/a:
dopuki niewłącze
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
roland_80
azymut


Dołączył: 17 Gru 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-12-18, 18:37   

1 Nawigacja lark mapa
2 Podświetlenie
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9629
Wysłany: 2011-12-18, 18:44   

Co masz ustawione w opcjach Larka? W podświetleniu?
Co masz ustawione w larkMap?
Co zmieniałeś od czasu jak było dobrze?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
roland_80
azymut


Dołączył: 17 Gru 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-12-18, 21:41   

W podświetleniu jak ustawię np na max jest ok ale do czasu wejścia w mapę wtedy powraca prawie do zera . Powiem tak po kupnie było dobrze ale dziecko zrobiło reset i potym mam te wariacje podświetlenia
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18850
Wysłany: 2011-12-18, 21:42   

Cytat:
Co masz ustawione w larkMap?
_________________

 
 
roland_80
azymut


Dołączył: 17 Gru 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-12-23, 19:53   

Standart tam nic nie grzebałem
 
 
Kiko 
Waypoint
Mio S600/MX2



Dołączył: 27 Wrz 2009
Posty: 107
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2012-03-29, 22:23   

lekarstwem na to jest skorzystanie z opcji "ustawienia fabryczne" w programie LarkMap
_________________
AM, Primo, MM, Navigon, TomTom, Garmin
 
 
 
Szpec 
azymut


Dołączył: 26 Lip 2012
Posty: 1
Wysłany: 2012-07-26, 19:06   

Panowie czas zgłębić filozofię wkrętaka i lutownicy , ekran nie świeci bo na 99% padl uklad zasilający podświetlanie , pewno naprawic to trudno , mozna jednak dołożyć przetworniczke bo będzie potrzebne napięcie 12 do 21 V zależy jaki model , no i odszukać A K diod podświetlenia , powinno sie udać chyba że zabije was prąd , z którym jak wiadomo nie ma żartów.
 
 
sirapacz
azymut


Dołączył: 19 Maj 2008
Posty: 1
Wysłany: 2013-07-16, 22:28   

....problemy z podswietleniem wynikaja po prostej z gownianego programu do map.... trzeba zainstalowac cokolwiek innego....

doraznie przywrocenie ustawien fabrycznych larkowej mapy (a nie urzadzenia)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9