Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 14:04
iGO Primo na Androida
Autor Wiadomość
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2012-07-11, 21:00   

dlugi64 napisał/a:
A jakie hasło do tego archiwum ??
spróbuj mobilism.org
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
krzysztof44 
Waypoint


Dołączył: 25 Lip 2011
Posty: 45
Skąd: Rydułtowy
Wysłany: 2012-07-13, 15:23   

geranium pliku już nie ma może na inny serwer albo jak by ktoś miał
_________________
krzysztof44
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2372
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-13, 20:45   

geranium, nawet nie próbowałem pobrać a na dzień dobry mam
Cytat:
This file reached max downloads limit


Nie lepiej na chomika to zarzucić.
_________________
Poradniki
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2012-07-15, 19:33   

Moze ktos podzucic polski jezyk i glosy dla igo 8 dla androida ? Szukam i znaleezc nie moge
 
 
QbasQ1 
GPS instruktor



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Cze 2009
Posty: 660
Skąd: sosnowe klimaty
Wysłany: 2012-07-15, 22:53   

gienek121, Ja dodałem lang od janusza_40 i działa a głosów dodanych od Primo2 nie widać
_________________
Lucca 5.3 (480x272) i TravelPilot 500 (480x272) / TravelPilot 700 (480x272) oraz Galaxy S5 - Android 6.0.1
 
 
RadarA 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 29 Sty 2011
Posty: 64
Wysłany: 2012-07-16, 14:23   

Czy komuś udało się uruchomić Primo 2.0 - 9.6.7.235654 z aktywnymi mapami. :roll:
_________________
HTC One - Android Revolution HD
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2012-07-16, 17:46   

QbasQ1 napisał/a:
gienek121, Ja dodałem lang od janusza_40 i działa a głosów dodanych od Primo2 nie widać


czyli gdzie ?
 
 
toporek18
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 9
Wysłany: 2012-07-22, 01:08   

witam.
O jakim Igo jest mowa na pierwszej stronie? PRIMO czy MY WAY? Pytam bo nie dzialaja mi linki z tej litewskiej strony.

Czy IGO PRIMO wyszlo juz w ogole na androida??
 
 
Pablo77
Waypoint



Dołączył: 16 Paź 2009
Posty: 159
Wysłany: 2012-07-22, 06:08   

toporek18 napisał/a:
witam.
Czy IGO PRIMO wyszlo juz w ogole na androida??


Tak wyszło, tylko chwilowo jest problem z plikami licencji, więc program sam w sobie działa ładnie, niestety mapy są nieaktywne.

-------------------------------
Poprawka licencja już jest:
http://depositfiles.com/files/9nnjt9gqx
 
 
wana
Waypoint


Dołączył: 27 Cze 2009
Posty: 50
Wysłany: 2012-08-16, 13:10   Igo primo

szannowni koledzy potrzebuję pomocy igo primo działa tylko nie wyskakuje mi klawiatura zebym wpisał miasto w szukaj adresu jak to naprawić
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9602
Wysłany: 2012-08-16, 13:13   

wana napisał/a:
pomocy igo primo działa
Walnij młotkiem - przestanie
wana napisał/a:
szukaj adresu jak
Rozejrzyj się dookoła
wana napisał/a:
działa tylko nie
:?:

A może skorzystaj z interpunkcji? Wówczas ktoś zrozumie Twój prawdziwy problem
I od razu opisz, skąd iGO, jak instalujesz i uruchamiasz.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2012-08-16, 21:20   

wana napisał/a:
igo primo działa tylko nie wyskakuje mi klawiatura
Masz zly plik jezykowy (Pl_lang.zip) podmien na dobry i problem z klawiatura zniknie
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
icx
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Lip 2009
Posty: 6
Wysłany: 2012-09-13, 01:50   

Proszę o odpowiedź mądre głowy, czy igo primo 2 można wgrać do tabletu samsung galaxy tab. 2 (10,1 cala). Jeśli tak to proszę podać pod jaką rozdzielczość i jaki plik sys. Męczę się od 2 dni, czytam, czytam i nic nie wychodzi. Wyskakuje znany komunikat, że nie pasuje rozdzielczość itd. Jeśli ktoś ma zainstalowane igo na tym tablecie to może się podzieli jak to "zjeść". :-(
 
 
turysta1203
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Cze 2011
Posty: 133
Wysłany: 2012-09-13, 15:12   

icx
mysle ze z tego linku dowiesz sie czy mozna ;-)

http://www.gps.lt/forumas...php?f=44&t=5196

szczegolnie pod "Seni failai"...
i tak jak kolega radzi, szukac w dziale o Androidzie reszty...

pozdrawiam
_________________
Lenovo 3500 FL, Primo NextGen Androidd 4.4.2
 
 
icx
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Lip 2009
Posty: 6
Wysłany: 2012-09-13, 15:42   

turysta1203 napisał/a:
icx
mysle ze z tego linku dowiesz sie czy mozna ;-)

http://www.gps.lt/forumas...php?f=44&t=5196

szczegolnie pod "Seni failai"...
i tak jak kolega radzi, szukac w dziale o Androidzie reszty...

pozdrawiam


Przejrzałem i dowiedziałem się, że koledzy z Litwy również nie potrafią zainstalować igo pod taką rozdzielczość. Walczą z tym na 42 stronach, a ostatnie wpisy mówią to co ja niestety już wiem. Jednym słowem lipa. Pozdrawiam i zainstaluje chyba Navigona, ale to moim zdaniem 2 liga.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10