Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 14:04
iGO Primo na Androida
Autor Wiadomość
nemeczek74
azymut


Dołączył: 14 Kwi 2009
Posty: 1
Wysłany: 2010-12-30, 18:50   igo android 240x400

Witam

Mam problem z uruchomieniem iGO MyWay na androidzie. Wszyskie znalezione w necie wersje są za duże dla mojego ekranu. Ja potrzebuję w rozdzielczości 240x400. Poradżcie jak dopasować te wersje do mojej rozdzielczości, lub skąd pociągnąć odpowiednią wersję. Dziękuję za wszystki podpowiedzi.
 
 
domelsjz 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 38
Dołączył: 07 Paź 2009
Posty: 10
Skąd: Jastrzębie Zdrój
Wysłany: 2011-07-30, 09:59   Igo Primo 1024x600

Witam
Od kilku dni poszukuję instalki Igo Primo off-line na androida w rozdzielczości 1024x600. Niestety brak rezultatów - pomoże ktoś w mękach?
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2011-07-30, 11:55   

hyba nie znajdziesz - najwyzsza, z jaka sie spotkalem to 800x480
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
grbrandys
Waypoint


Dołączył: 31 Mar 2011
Posty: 36
Wysłany: 2011-11-03, 14:24   

witam poszukuje igo primo 1.2 na system android 2.3.4? z góry dziekuję

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2011-11-03, 18:05 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Wydzieliłem z IGO » Poszukuje
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9590
Wysłany: 2011-11-03, 14:41   

A w dziale o Androidzie nic nie znalazłeś :?:
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
darras
Waypoint


Dołączył: 28 Kwi 2009
Posty: 90
Wysłany: 2011-11-03, 16:11   

na system android nie ma chyba iGO Primo jest iGO MyWay
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2011-11-03, 16:15   

grbrandys napisał/a:
poszukuje igo primo 1.2 na system android
darras napisał/a:
na system android nie ma chyba iGO Primo jest iGO MyWay

Mozesz spokojnie pominac slowo "chyba" - pozostaje "nie ma" na dzien dzisiejszy..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
Shaom
Waypoint


Dołączył: 04 Kwi 2012
Posty: 42
Wysłany: 2012-04-04, 02:14   

Wiadomo coś nowego o planach wydania Igo Primo na androida?
_________________
GoClever 505 - Automapa 6.19 / Mapamap 10 / Igo Nextgen
 
 
RadarA 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 29 Sty 2011
Posty: 64
Wysłany: 2012-05-16, 09:53   

Shaom napisał/a:
Wiadomo coś nowego o planach wydania Igo Primo na androida?


Coś drgnęło w temacie. Zapowiada się ciekawie. Więcej tutaj
 
 
Adiii 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Sie 2008
Posty: 10
Wysłany: 2012-05-19, 21:53   

RadarA link nie działa możesz opisac o co loto albo dac nowego linka ?
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1271
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2012-05-20, 11:06   

Adiii napisał/a:
RadarA link nie działa możesz opisac o co loto albo dac nowego linka ?
Link nie działa bo forum "mobilepassion" jest chwilowo niedostępne.
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
RadarA 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 29 Sty 2011
Posty: 64
Wysłany: 2012-05-22, 14:05   

Adiii napisał/a:
RadarA link nie działa możesz opisac o co loto albo dac nowego linka ?


Chodzi o urządzenia z tej strony oraz ich oprogramowanie. :lol:
 
 
krzysztof44 
Waypoint


Dołączył: 25 Lip 2011
Posty: 45
Skąd: Rydułtowy
Wysłany: 2012-07-08, 17:53   

Witam czy natknął się ktoś na taką navi NavGear Igo Primo na androida Spotkałem takie cóś na litewskiej stronce www.gps.lt Ściągłem rozpakowałem ale tam jest tylko rozdziałka 800-400 i po zainstalowaniu na Galaxsy mini wywala mi błąd przy uruchomianiu ze nie ta rozdziałka musiała by być 320-240 i klipa może ktoś o wiele mądrzejszy niz ja zobaczył by czy nieda się coś z tym zrobić tzn dorobić rozdziałkę 320-240
_________________
krzysztof44
 
 
krzysztof44 
Waypoint


Dołączył: 25 Lip 2011
Posty: 45
Skąd: Rydułtowy
Wysłany: 2012-07-10, 20:22   

Nie wiem co jest nie tak z tą navi Poszukałem rozdziałkę 240/320 dodałem zawartość rozdziałki 800/480 i dalej wywala błąd tylko że jakiąs dziwną 240/301 niema plików
Może nie miałem dorzucać do plików w rozdziałce 240/320 tych z 480/800 Albo spróbować wyrzucić plik save i dać czysty branding z branding ini

[ Dodano: 2012-07-10, 20:42 ]
I znowu nic oto wynik
Error User interface resolution [240x301] is not supported or compatible skin can not be found. Wyrzuciłem save idałem czysty branding
_________________
krzysztof44
 
 
dlugi64 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Kwi 2009
Posty: 247
Wysłany: 2012-07-11, 19:16   

geranium napisał/a:


jak ma działać 320*240 jak kopiujesz pliki z rozdziałki 800*480 ?
musisz mieć wersję 320*240 np. http://xuploading.net/liwu12tock2h


A jakie hasło do tego archiwum ??
_________________

Mio Moov 500 pl # primo 1.2 # Automapa 6.9.0 # TomTom
Wayteq X960 BT # Automapa 6.9.0 # primo 1.2
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10