Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 43.3 Problem z uruchomieniem
Autor Wiadomość
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-04-26, 18:37   

jacula6 napisał/a:
fajnie że ktoś tu nic mi nie napisał że żeby nie używać funkcji GPS1

Trzeba uważniej i ze zrozumieniem czytać forum , nie tylko odpowiedzi na swoje posty.
Początkującym amatorom nie polecam grzebania w plikach urządzenia nawigacyjnego .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-26, 18:44   

ale że nie ma sposobu aby to z powrotem cofnąc :roll: ?

może ten sklep servis jest ch....y :cry:
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2012-04-26, 19:48   

jest mozliwosc naprawa na programatorze ale ten koszt przekroczy wartosc nawigacji
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-26, 20:43   

używay to 120 ZŁ ten bym sobie sam zrobił tylko nie ma połączenia z PC
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18864
Wysłany: 2012-04-26, 20:47   

jacula6 napisał/a:
b ktoś tu nic mi nie napisał że żeby nie używać funkcji GPS1
O (nie)wkładaniu go do sokowirówki tez nie piszą. Ani o milionie innych sposobów uszkodzenia - jeśli ktoś pisze, co masz zrobić, a Ty robisz coś innego, to miej pretensje tylko do siebie.
Google napisał/a:
pobierz sobie ten plik : http://hostuje.net/file.p...bd4ef21849be039 i po rozpakowaniu wklej na kartę pamięci. Plik ma nazwę setting.exe
Włóż kartę do nawigacji i uruchom go. Wejdź na kartę pamięci i uruchom go. Zaznacz dla mass_storage_clas i kliknij reboot .
_________________

 
 
rmg01 
GPS instruktor
lark43.1,miop340+tmc


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 29 Sie 2009
Posty: 644
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-04-26, 21:02   

jacula6 napisał/a:
fajnie że ktoś tu nic mi nie napisał że żeby nie używać funkcji GPS1
a może ktoś ci napisał żeby używać ?
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-27, 06:59   

skoro jest już niby zepsuta i jadę ją odebrać ze śmiesznego serwisu? to ja go dzisiaj rozbiorę i porobię jakieś zwarcia ?czy coś na niej ,może się zresetuje i tak mi nie zależy bo muszę odkupić gościowi nową...może ktoś mi podpowie co po rezebraniu jej mogę po kombinować ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18864
Wysłany: 2012-04-27, 07:32   

Google napisał/a:
Można by spróbować z nóżką procesora ale na forum raczej nikt tego nie robił..
Ale jak spalisz procesor, to dużo taniej wyjdzie kupno nowego, niż nowa płyta główna + wymiana
Póki to sprawa programowa, a nie sprzętowa wystarczy programator do kości pamięci
_________________

 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-27, 12:54   

już ta navigacja jest to wyrzucenia i tak :-> najwyżej wylutuje baterie i zobaczymy czy jakiś reset się zrobi ? :?: no chyba że macie inne pomysły ? na niej mi nie zależy..mam nową odkupioną :idea:

stykam kabelki od baterii czerwony z czarnym i nawi się wył. i za chwile nawi się znów wł. ale to samo ? co tu jeszcze pogrzebać ?
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2390
Skąd: Google
Wysłany: 2012-04-27, 14:08   

jacula6 napisał/a:
stykam kabelki od baterii czerwony z czarnym i nawi się wył. i za chwile nawi się znów wł.
Tak robisz zwarcie na zasilaniu. W ten sposób nie zrobisz twardego resetu pamięci urządzenia.

Cytat:
co tu jeszcze pogrzebać ?
Już lepiej nic nie rób. Sprzedaj na części i już.
_________________
Poradniki
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-27, 14:22   

nie chcę sprzedawać za 20 zeta wolę pogrzebać w niej ? nie zależy mi na niej ..może ktoś tu przyjdzie i coś do radzi co gdzie coś po ruszyć :lol: :?:
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2012-04-27, 14:36   

zrob zwarcie pinu 9 z masa i skoncza sie twoje problemy navi powie papa i bedziesz mial ladny przycisk do papieru zrob tak jak radzi kolega Google, sprzedaj ja
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-27, 14:55   

ze złości zaraz ją czym innym po traktuję :roll:
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2390
Skąd: Google
Wysłany: 2012-04-27, 18:07   

jacula6 napisał/a:
.może ktoś tu przyjdzie i coś do radzi co gdzie coś po ruszyć :lol: :?:
Innego co my na pewno nie wymyśli.

Z resztą rób na swoją odpowiedzialność: http://sites.google.com/site/ourniti/akira . Tu jest przykład z Akiry.
_________________
Poradniki
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-27, 18:45   

tak tylko u mnie są 3 takie blaszki i nie wiem gdzie jest ten układ samsung?
ok sciągnąłem blaszkę i jest samsung teraz nóżka 9 z 0 ale gdzie znajdę 0 ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10