Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 43.3 Problem z uruchomieniem
Autor Wiadomość
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2390
Skąd: Google
Wysłany: 2012-04-24, 21:44   

jacula6 napisał/a:
a nie ma innego sposoby
Można by spróbować z nóżką procesora ale na forum raczej nikt tego nie robił. Ja robiłem ale a Mio.

jacula6 napisał/a:
może programu ?
Nie ma.
_________________
Poradniki
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-04-24, 21:55   

jacula6 napisał/a:
a nie ma innego sposoby ? może programu ?

Pozostał tylko serwis . Już nic nie grzeb w tym urządzeniu , bo tak namieszasz , że nawet serwis nie pomoże
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-24, 22:07   

a servis czy to naprawi? ile to kosztuje ? może jestu kto i poradzi ? mam program CeRegeDitor i jak mam go odpalić że by ten wpis zmienić ?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-04-24, 22:14   

jacula6 napisał/a:
a servis czy to naprawi?

Na pewno naprawi
jacula6 napisał/a:
ile to kosztuje ?

W granicach 120 zł
jacula6 napisał/a:
może jestu kto i poradzi ?

Raczej już nie
jacula6 napisał/a:
CeRegeDitor i jak mam go odpalić że by ten wpis zmienić ?

Jak nie wiesz jak go odpalić , to już nie odpalaj , ba całkiem to uwalisz
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-24, 22:29   

ok mam teraz wyładowaną navi do 0 i co mam podpiąć do pc przez kabel USB i mam wł. i wył. ma się ona tera sama zresetować ? tak?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-04-24, 22:32   

Google napisał/a:
Ewentualnie czytaj to http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=99477#99477
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-24, 23:01   

a teraz mam taki komunikat gdy się chcę połaczyć z 3 moimi nawigacjami Mio moov ,lark :

nie można sprawdzić wersji programu Microsoft ActiveSync zainstalowanego na urządzeniu .Port używany przez program ActivesYNC do komunikacji może byćblokowany na przyklad przez zapore , lub wymagana jest jest aktualizacja programu ActiveSynic zainstalowanego na komputerzs nowszej wersji
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2390
Skąd: Google
Wysłany: 2012-04-24, 23:35   

jacula6, zatem zrób aktualizacje AS ze strony M$ http://www.microsoft.com/...4B-DC09F8141141 nowszego już nie ma.

Jeśli działasz na XP to AS . Ja man Windows 7 i tu wspomaga mnie Centrum obsługi urządzeń z systemem Windows Mobile.

Ty już tak namieszałeś że miej nadzieję że po aktualizacji coś zadziała. Jeśli nie to tylko serwis.
_________________
Poradniki
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-24, 23:39   

ale mistrzu ja mam wersje 4.5 :roll:
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2390
Skąd: Google
Wysłany: 2012-04-24, 23:45   

jacula6 napisał/a:
ale mistrzu ja mam wersje 4.5
Wgraj ponownie.

Jak pisałem. Nie zadziała to serwis.

Ponadto Mio łączy się tylko przez MioDestkop a nie AS.
_________________
Poradniki
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-24, 23:59   

wgrałem ten jeden plik instalacyjny msi -tak?
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2390
Skąd: Google
Wysłany: 2012-04-25, 00:01   

jacula6 napisał/a:
plik instalacyjny msi -tak?
Uruchom i sprawdź czy widzi ci larka. Jeśli nadal nie widzi nic już nie zrobisz.
_________________
Poradniki
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-25, 00:05   

AS mi się łaczy na 5sekund i lipa tylko 5sekund i się wył.
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2390
Skąd: Google
Wysłany: 2012-04-25, 00:08   

jacula6 napisał/a:
AS mi się łaczy na 5sekund i lipa tylko 5sekund i się wył.
Nie łączy się tylko próbuje się połączyć.

Bez połączenia nic nie zrobisz. Tylko serwis.
_________________
Poradniki
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2012-04-26, 18:27   

byłem w serwisie w KrK i powiedzieli że nie da się nic z nim zrobić ? fajnie że ktoś tu nic mi nie napisał że żeby nie używać funkcji GPS1 :cry: :cry: :cry: :cry:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 9