Ogłoszenie | Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN
|
Uchwyt - czy jest dłuższy dedykowany do larka??? |
Autor |
Wiadomość |
przeciąg
młodszy inspektor GPS

|
Wysłany: 2011-10-20, 13:56 Uchwyt - czy jest dłuższy dedykowany do larka???
|
|
|
Witam.
Mam mały problemik a mianowicie szyba w moim autku jest bardzo daleko od kierowcy (sharan) , uchwyt dołączony do zestawu ma długośc około 5cm . Wczesniej używałem automapy (legalna:)) w samsungu i900 i do niego dokupiłem taki długaaaaśny uchwyt .
Tymczasowo jeżdżę z uchwycikiem oryginalnym na bocznej małej trójkątnej szybie , ale te przedłużki do zasilania navi...
Czy spotkał się ktoś z dłuższym uchwytem dedykowanym do Larka 43.2 , jeśli tak to gdzie go dostanę?
Z góry dzięki za odpowiedzi. |
_________________ Lark (chyba niestety) 43.2 |
|
|
|
 |
zibi1953
guru stypendysta MON

Pomógł: 36 razy Wiek: 67 Dołączył: 11 Lis 2008 Posty: 1547 Skąd: Mazowsze - WPL
|
Wysłany: 2011-10-20, 15:28
|
|
|
Możesz rozważyć zakup uchwytu tzw. uniwersalnego (one są o różnych długościach) tyle, że urządzenie się "nie zatrzaskuje" w nim a jedynie jest wciśnięte w uchwyt (jak do telefonów komórkowych).
Ewentualnie montaż na desce rozdzielczej, wykorzystując tzw. adapter do uchwytów na przyssawkę. Dla zilustrowania pod tym linkiem:
http://www.nawigacja-gps.v10.pl/plytka,przyssawkowa,do,uchwytu,hama,70,mm,p28307.html
Ceny już od niecałych 15 złotych + koszt przesyłki.
Adapter przykleja się lub mocuje na "rzep" do deski i do niego "przysysa się" uchwyt.
Oryginalnych uchwytów do Larka - dłuższych od standardowego nie spotkałem. No chyba, że w serwisie Larka coś Ci doradzą.
Na ten temat pewnie znajdziesz coś w necie dzięki "google", choćby np. tu:
http://www.garniak.pl/vie...t=8819&start=30 |
_________________ WayteQ X960, HUAWEI P10, Lenovo Yoga 2 1050L.
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 9
 |
|
|
|
 |
przeciąg
młodszy inspektor GPS

|
Wysłany: 2011-10-21, 13:30
|
|
|
Dzięki wielkie - punkcik poleciał |
_________________ Lark (chyba niestety) 43.2 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|