Ogłoszenie | Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN
|
Przesunięty przez: gustawox_1 2011-10-08, 19:39 |
Poszukuję nawigacji 5-7 cali + SIM |
Autor |
Wiadomość |
mrc
Navi Expert - VIP -

Pomógł: 8 razy Dołączył: 26 Wrz 2008 Posty: 312 Skąd: ten mandat ?!
|
Wysłany: 2016-02-20, 19:29
|
|
|
Możesz wyjść do menu urządzenia, wszystko zależy od specyfikacji urządzenia i ewentualnie programu nawigacyjnego bo są takie z których możesz dzwonić.
Nie jest to jednak poręczne, ja w tablecie mam dodatkową kartę SIM w Orange i wszystko doładowane sposobem o którym już pisał Jacek w tym wątku , dla świętego spokoju mam automatycznie odrzucanie wszystkich rozmów ( zawsze ktoś może pomylić numer i dzwonić do mnie ).
Mam rok ważności konta i kilka GB internetu do wykorzystania, cóż chcieć więcej do nawigacji czy yanosika. |
_________________ Gość pamiętaj że nie ma problemu bez rozwiązania ;) |
|
|
|
 |
daras38
Waypoint Darek ze Zgierza

|
Wysłany: 2016-02-20, 20:21
|
|
|
gmpl napisał/a: | daras38 napisał/a: | A jak w czasie nawigowania będzie ktoś dzwonił |
Po rozłączeniu rozmowy pojawi się znowu nawigacja.
daras38 napisał/a: | lub ja chcę zadzwonić to nawigowanie będzie przerwane? |
ale załóżmy, że masz słuchawkę bluetooth. Po za tym jeśli pilnie będziesz musiał odebrać, to chyba te parę metrów dasz radę przejechać bez patrzenia w ekran z mapą |
Słuchawkę bluetooth mam z nokii ale działa z Galaxy Note3.Pewnie dam radę dojechać parę metrów.Chyba będę musiał zrezygnować z licencji Automapy dla win CE na rzecz Androida.Pozdrawiam. |
_________________ posiadam nawigację Mio C720b i NvRoad 750BV. |
|
|
|
 |
jacekp1313
Maestro GPS Navit.T700+NaviExpert

|
Wysłany: 2017-06-21, 06:50
|
|
|
Czy ktoś miał do czynienia z Algą AN57? http://alga-shop.pl/new/a...-android-kamera
Testujemy NaviExperta z promocji wakacyjnej za 9zł i po ok. 100km po okolicach Trójmiasta żona stwierdziła, że woli NE z Geraltem od Primo z Agatką
No i dla świętego spokoju muszę kupić coś z Andkiem (chyba, że szybko powstanie wersja NE na Wince) i gniazdem SIM... |
|
 |
prenrzyk
GPS instruktor

Pomógł: 6 razy Wiek: 59 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 773 Skąd: Elbląg
|
Wysłany: 2017-06-21, 07:28
|
|
|
Ja dostałem darmowy dostęp do Naviexperta w T-Mobile podczas zmiany taryfy.To oczywiscie ich wersja - niczym nie różniąca się od oryginału.
Spróbuj może w tą stronę uderzyć. |
|
|
|
 |
jacekp1313

|
|
|
|
 |
prenrzyk
GPS instruktor

Pomógł: 6 razy Wiek: 59 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 773 Skąd: Elbląg
|
Wysłany: 2017-06-21, 21:10
|
|
|
W temacie w/w urządzeń nie pomogę, ale nurtuje mnie inne pytanie techniczne.
Jak w/w sprzęty a konkretnie ich akumulatory prawdopodobnie zamontowane na stałe - nie wyjmowane z auta zniosą takie traktowanie.Czy po roku używania nie pójdą na śmietnik? I czy urządzenie bedzie sie chciało uruchomić normalnie czy będzie się resetować ?
Syn ma Tomtoma start 20 i w nim jest opcja wyłączania urządzenia w momencie zaniku zasilania.Po podłączeniu wstaje bez problemu.Dawno już bym go zgarnął ale nie ma live traffica więc to taka pół nawigacja.Podobnie zresztą jak moje Mio Moov 500. |
|
|
|
 |
jacekp1313

|
Wysłany: 2017-06-22, 06:06
|
|
|
Od kilku lat mam tablet ModeCom Silver 10,1' i używam go na wszystkich wyjazdach. Jest zawsze podłączony pod 220V, pełni funkcje przenośnego komputera z podpiętą klawiaturą, myszką i czytnikiem kart i jakoś nie ma problemu.
Ale faktycznie, może być kłopot z zasilaniem, nawigacje są przystosowane do ładowania 5V przez USB, muszę się przyjrzeć, czy któryś ma (poza typową navi Navitel) ma taką możliwość.
Dzięki za zwrócenie uwagi.
[ Dodano: 2017-07-19, 09:32 ]
Właśnie przyjechał Navitel T700 - po urlopie (koniec lipca) piszę co jest wart.
[ Dodano: 2017-07-29, 20:05 ]
Opisałem tu: http://www.my-navia.pl/vi...p=475667#475667 |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|