Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Bialy ekran Lark
Autor Wiadomość
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-04-20, 17:35   

jafka
___Olivia_ napisał/a:
Sprawdź programem My Mobiler, jeśli Ci wyświetli na PC obraz z navi , to na 100% masz uszkodzony wyświetlacz.


[ Dodano: 2013-04-20, 18:37 ]
:arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=144982#144982 punkt 17
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2381
Skąd: Google
Wysłany: 2013-04-20, 17:39   

___Olivia_ napisał/a:
jafka
Nie masz co szukać . Sprawdź programem My Mobiler, jeśli Ci wyświetli na PC obraz z navi , to na 100% masz uszkodzony wyświetlacz. Takie kombinowanie z AM to nic nie pomoże .
Jak użyć programu masz w moim podpisie.
_________________
Poradniki
 
 
jafka
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Kwi 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-04-20, 17:52   

Robię tak jak w twoim opisie po chwili wyskakuje że program My Mobiler przestał działać, nie mam pojęcia o co chodzi.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-04-20, 17:57   

jafka
Masz połączenie z komputerem, przez program ActiveSync :?:
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jafka
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Kwi 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-04-20, 18:00   

Na windows XP jak i na viscie nie da się połączyć przez MyMobiler, próbowałem teraz.
Na Xp jest połaczony z Sync'em a na Viscie z widnows mobile center i nic :/
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2381
Skąd: Google
Wysłany: 2013-04-20, 18:02   

jafka, Jak pobierzesz aplikację MyMobiler to zrób według poradnika i musi działać.
_________________
Poradniki
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-04-20, 18:03   

jafka
To cosik zle konfigurujesz program My Mobiler. Spróbuj ponownie.
Google napisał/a:
zrób według poradnika i musi działać
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jafka
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Kwi 2013
Posty: 9
Wysłany: 2013-04-20, 18:26   

Nie mam pojęcia co mogę robić źle skoro wszystko robię wg. poradnika krok po kroku. I na windows XP i na Vista, nie działa. :(
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-04-20, 18:29   

jafka
Google napisał/a:
W razie problemów :

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13801
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=3195
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2381
Skąd: Google
Wysłany: 2013-04-21, 15:14   

jafka napisał/a:
I na windows XP i na Vista, nie działa. :(
Jakieś okrojone chyba masz te systemy.
_________________
Poradniki
 
 
Whitefire
azymut


Dołączył: 16 Cze 2013
Posty: 1
Wysłany: 2013-06-16, 01:50   Szereg różnych problemów

Chciałem podłączyć nawigację do kompa i wgrać na nią kilka filmów, ale wyskoczył mi komunikat, że muszę sformatować dysk H. Moje dyski kończą się na F, więc sądziłem, że nawigacja to G, a karta to H, ale chyba byłem w błędzie, bo przez chwilę formatowało, a potem utraciło połączenie i do teraz nie chce się włączyć... Sprawa wygląda tak: na odłączonym kablu nawigacja nie reaguje na nic, na włączonym tuż po włączeniu jest albo biały ekran i jakieś niebieskie kwadraty, albo za którymś razem się włącza i nawigacji można używać - do czasu odłączenia kabla, oczywiście... Komputer w ogóle jej nie wykrywa. Co mogę zrobić, by to naprawić?

I druga jeszcze sprawa... Jak ostatni głupek omyłkowo włożyłem do nawigacji kartę pamięci drugą stroną i wepchnąłem dość daleko. Jakieś sposoby na wyciągnięcie? ;/
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10