Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 43.3 Inny program nawigacyjny
Autor Wiadomość
mariokol33
azymut


Dołączył: 19 Mar 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-03-19, 13:24   jak wgrać kilka navi zeby były ikony w menu

mam navi lark 43.3 i niewiem jak wgrać am , igo , zeby były ikony w menu navi

prosze o pomoc
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18864
Wysłany: 2012-03-19, 13:26   

Niemożliwe - w fabrycznym menu larka (ani prawie żadnej innej nawigacji) nic sie nie da dodać.
Wgraj dowolny panel
_________________

 
 
mariokol33
azymut


Dołączył: 19 Mar 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-03-19, 13:31   

jacekp1313 napisał/a:
Wgraj dowolny panel

jak

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2012-03-19, 13:35 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Z maniackim uporem proszę o nie przytaczanie całej wypowiedzi bezpośredniego poprzednika
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2012-03-19, 13:34, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-03-19, 13:34   

mariokol33 napisał/a:
jak

Poczytaj na forum, a się dowiesz, nie jest to skomplikowane, powiem więcej, jest to proste, tylko trzeba poczytać, zrozumieć i próbować, a dopiero wtedy jak coś jest nie teges, pytać.

Nikt nie będzie tysięczny raz opisywał jak to zrobić, wszystko jest na forum. ;-)
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
mariokol33
azymut


Dołączył: 19 Mar 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-03-19, 13:35   

jacekp1313 napisał/a:
O tym możesz przeczytać w wątku o odblokowaniu Larka

P.S. Po co cytujesz cała wypowiedź osoby przed Tobą? Przyciąłem



sorki dzieki
 
 
sebek76 
Waypoint


Wiek: 44
Dołączył: 04 Lut 2008
Posty: 41
Wysłany: 2012-03-25, 18:10   TomTom na Lark 43.3

Witam mam problem z uruchomieniem tomtom-a na moim larku 43.3 uruchamiam go z pliku TT-Run.exe i po załaczeniu nawigacji zaczyna wczytywać i zaraz się wyłącza proszę o jakąś radę ?

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2012-03-25, 18:34 ]
Przeniosłam do odpowiedniego tematu
 
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2390
Skąd: Google
Wysłany: 2012-03-25, 18:14   

sebek76 napisał/a:
uruchamiam go z pliku TT-Run.exe
Powinno być ,,TomTom Navigator.exe,, . Tak jest u mnie na Navi. Zobacz w poradniku z mojego podpisu.
_________________
Poradniki
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-03-25, 18:35   

Google, sebek76 zapewne uruchamia z zastosowaniem skryptu, który zapobiega zamrażaniu mapy, ale fakt że może spróbować bezpośrednio z TomTom Navigator.exe, jak będzie wszystko ok to skrypt nie będzie potrzebny.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
sebek76 
Waypoint


Wiek: 44
Dołączył: 04 Lut 2008
Posty: 41
Wysłany: 2012-03-25, 18:42   

renron napisał/a:
Google, sebek76 zapewne uruchamia z zastosowaniem skryptu, który zapobiega zamrażaniu mapy, ale fakt że może spróbować bezpośrednio z TomTom Navigator.exe, jak będzie wszystko ok to skrypt nie będzie potrzebny.


właśnie że anie ze skryptu ani z Navigator.exe nie działa co teraz mam zrobić z tym fantem na larku 35.7 działało bez problemu ? a czy mogę wgrać tomtom-a np na pamięć urządzenia czy musi być na karcie ?
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18864
Wysłany: 2012-03-25, 20:38   

Wgrywaj na SD - łatwiej patchowac mapy.

A jaki komunikat po uruchomieniu? Uruchamiaj z Windowsa - będziesz go wtedy widział
_________________

 
 
sebek76 
Waypoint


Wiek: 44
Dołączył: 04 Lut 2008
Posty: 41
Wysłany: 2012-03-26, 17:05   

OK wgrałem na pamięć urządzenia bo obecnie nie mam karty pamięci narazie wszystko śmiga :-)

Panowie a da się zrobić tak żeby lark wyłączał się razem z programem tomtom tzn wyłączam tomtom-a i w tym momęcie wyłaczy się też lark ?
 
 
 
Kar 
Waypoint


Dołączył: 20 Kwi 2010
Posty: 20
Wysłany: 2012-03-28, 10:56   

sebek76, ja u siebie w AM dojeżdżając do celu wyłączam z głównego włącznika całość i po kłopocie.
 
 
adam4797
azymut


Dołączył: 13 Sty 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-03-29, 20:33   Problem z standardową mapą.

Witam chciałem zainstalować demo AutoMapy do mojej 43.3 . Po wybraniu pliku AutoMapa_6.10_PL_Demo.exe nic się nie wyświetliło w nawigacji ,wg nie włączyła się, więc chciałem wrócić do oryginalnej mapy Lark lecz cały czas w ścieżce do pliku EXE wyświetla się ta wersja demo. Chciałbym się zaptyać jak zrobić by chociaż włączyła się standardowa mapa.

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2012-03-29, 20:39 ]
Przeniosłam do odpowiedniego tematu
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-03-29, 20:52   

adam4797,

Napisz gdzie to instalowałeś w pamięci czy na karcie :?: Spróbuj zmienić ścieżkę w ustawieniach w urządzeniu
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
adam4797
azymut


Dołączył: 13 Sty 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-03-29, 20:54   

było zainstalowane na karcie, nawet po wyjęciu karty dalej wskazuje ścieżkę \SDMMC\AutoMapa_6.10_PL_Demo.exe. Może jakiś hard reset dałby radę ? albo przywrócenie ustawień fabrycznych, lecz nic takiego nie widzę.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11